ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12
Raspunsuri - Pagina 18
YLARI spune:
Buna, fetelor, am revenit si eu... rusine mie ca dupa atat de mult timp. Va pup pe TOATE, TOATE, TOATE... bun venit fetelor noi si bineinteles, sa dea DD sa stam cat mai putin aici! In primul rand crysty1977, parca tu m-ai intrebat despre Diphereline cum anume nu si-a facut efectul la mine. Nu mi-a oprit nici macar 1 zi CM. (!!! VOI ATI MAI AUZIT ASA CEVA???) Monica9 super acest site despre endo!!! Ce am observat eu este ca in foarte multe tari din lume exista Asociatii endo... Dar nu si in Romania. Stie cineva, poate putem pune noi bazele unei astfel de Asociatii si la noi in tara? (Vorbesc prostii?) In rest, maine am sa merg la doctoritza mea dragutza sa incep incet incet incercarile ptr un bebe... (momentan doar cu niste analize) Inca o data, va salut pe toate!
quote:
Originally posted by Monica9
Cristy, cartea am cumparat-o de pe site-ul www.endo-resolved.com O sa incerc sa va trimit si voua numai sa reusesc sa scannez undeva ca nu am scanner acasa.
Aerlilian, vezi ca nu te-a tinut acolo si astazi, mai o zi si ai scapat. Bafta inca o data si astept vesti bune.
In rest la toate.
Monica
YLARI
pusichet spune:
la mine e ceva curios, cind luam duphaston ma durea burta chiar foarte tare, apoi l-am intrerupt ca asa mi-a zis medicul, ma mai durut citeva zile, iara acum nu mai am nimic.
nici o durere nici cind merg, nici cind stau pe scaun.
oare durerile alea asa mari le aveam numai de la duphaston?
eu cred ca nu mai am endometrioza cum a zis dr. aia, pentru ca se bat cam multe cap in cap
pina sa ma operez si sa descopar boala asta, aveam ciclu abundent cu dureri groaznice si multe alte efecte negative.
acum, am avut ultimul ciclu la 27 zile, a fost fara dureri, nici macar in prima zi nu ma durut burta, si foarte putin cantitativ.
cind am fost al ecografie mi-a zis ca am corpul galben prezent, ceea ce inseamna ca totusi s-au spart niste foliculi acolo, ca nu aparea altfel
pupic, ca m-am intins mult
2001
http://tt.lilypie.com/qiOBp3.png
pusichet spune:
andrutzac cind ajung acasa iti trimit email ca am gasit adresa ta pe forum, cu ce am gasit eu,ceaiuri, da?
2001
http://tt.lilypie.com/qiOBp3.png
Boo spune:
Cucu !! si eu sunt aici, tot citesc ce se scrie si vad ca paginile curg .. mi-e si greu sa tin pasul cu voi.
Ralu eu ma bag la intalneala, pentru mine ideal ar fi joi, dar e ok si luni daca voi atunci puteti. Asa ca Ioana pregateste-te ca venim, nu a fost nevoie decat sa spui ca ti-era dor de noi si ne-am si mobilizat.
Eu una sunt asa de "meteo-dependenta" ca as sta numai afara in soare. Am iesit putin ca sa mananc si asa nu-mi mai venea sa ma intorc la birou Cateodata imi vina sa-mi dau demisia si sa plec intr-o tara departe, unde e soare si mare si cald tot timpul
Aerlilian ma bucur ca te simti mai bine, e clar ca pe zi ce trece o sa fii din ce in ce mai bine pana o sa uiti ca ai facut operatia
Si eu am trecut la cura cat de cat. Am mancat numai salate si peste, dar problema cea mai mare la mine e ca nu pot renunta la branza. As fi distrusa Eu mananc branza tot timpul. Mai ales cu rosii, vara ... . Stiu ca ar trebui sa renunt dar renunt si asa la destule. Am reluat amestecul de ceaiuri de azi si nici cafea nu am mai baut de duminica. Mai mult beam de placere decat de nevoie, cu toate ca sunt cam chiauna asa fara ea.
Cam atat despre mine
Va pupic
turturica spune:
Na c-am reusit sa citesc tot subiectul asta cap-coada, mi-am si conspectat chestiile importante ca o endometrioasa studioasa ce sint
ioana, felicitari pentru c-ai deschis subiectul asta, ma bucur tare mult cind vad ce fete sufletiste sint pe aici Nu ma bucur ca ne luptam cu boala asta, dar nu ne invinge ea pe noi.
Eu am decis c-am fost mult prea multa vreme negativista, dorinta asta de-a avea copil mi-a acaparat in asa hal viata incit am ajuns sa ma izolez de restul lumii, sa-mi innebunesc berbantul din dotare cu depresiile si crizele mele, sa ma neglijez pe mine si sa uit complet de lucrurile bune din viata mea. Dar de cind am fost amenintata cu taiat de trompe mi-am dat seama ca sint si lucruri mai rele pe lumea asta si-am decis sa spun stop. Pina la urma stiu macar cu ce ne luptam, oligospermie si endometrioza le-om rezolva cu incredere si optimism.
Acuma ma scuzati ca divaghez si sint vorba lunga, dar imi prinde bine sa mai imi descarc si io sufletu'. Ca "sosu" (v-am zis c-am fost studioasa ) e satul deja de bla blaurile mele.
ralu, interesanta povestea sotului tau. Ce m-as bucura sa se intimple si la noi asa ceva, mai ales ca sintem programati saptamina viitoare pentru o a doua spermograma, urmata de diagnostic si ce-o mai fi. Atita doar ca acia dureaza tare mult pina primesti rezultatele analizelor, vad ca e la fel si in canada dupa cum zice monica.
cristy, mersi de regimul detaliat M-am salatit si fructuit zilele astea la greu, dar n-am renuntat la carnea de pui, ca asta imi place. Ramine sa identific traducerea in engleza a suplimentelor. Ca in germana n-am nici o speranta ca le-oi afla. Tu de unde ti le-ai cumparat? Nu exista vreun site de unde le pot comanda?
boo, bafta cu monitorizarile. Si mie imi place brinza cu rosii, probabil ca n-o sa renunt la ea, e suficient ca renunt la ciocolata dupa care ma innebunesc si-aicea o gasesti pe toata gardurile
hai ca nu mai termin, v-am zis ca sint vorba lunga, dar asta numai saptamina asta cit imi dadu doctorul concediu medical, ca dup-aia m-or calari ai mei la servici
aerlilian spune:
Boo,si sa vezi ce bine ma voi simti daca ma luati cu voi la intalnire...Sunt prima acolo,stau si va astept cat e nevoie!!!
Monica9 spune:
Cristy , mersi pt informatii legat de injectii. O sa vad ce zice medicul dupa laparo, care am joi si abia astept sa scap. Oricum, intai ma voi informa si dupa aia decid daca le fac sau nu si bineinteles o sa tin cont si de parerea medicului. Legat de regim pot sa spun ca nu imi este foarte greu avand in vedere ca nu mancam eu prea multa carne nici inainte.
Turturica, pt regim poti sa gasesti informatii tot pe site-ul ala cu endo-resolved. Si eu caut traducerea ceaiurilor si suplimenetelor in engelza, asa ca daca le aflii sa mi le spui si mie te rog. Eu am cautat pana acum doar ceaiul de naprasnic, care in engleza e Herb Robert. Si am gasit magazine pe aici de unde le pot cumpara sau chiar si site-uri sa le comand. Probabil gasesti si tu pe acolo pe la tine. Acum va trebui doar sa ma pun pe treaba si sa le traduc pe toate cumva.
Aerlilian, ma bucur ca esti mai bine, pune-te pe treaba daca poti si sa vina bb chiar de luna asta.
Fetelor, ce bine de voi ca va puteti intalni, as veni si eu cu mare bucurie daca nu as fi asa departe.
Boo spune:
Trebuie sa te anuntam din timp ca pana vii tu din Rwuanda ...
Ralu cum ramane cu intalnirea?
smoly spune:
ce faceti fete cucuiete?cum merge cu regimul?fiti optimiste cs totul va fi ok.Turturica, m-am operat pe 29 aprilie.Nu astept pana la injectii,ii dau bataie de luna asta numai sa vina rusii odata!Pana atunci
incercam la proiectul bebe-mai 2006
ralu_t spune:
booof course draga mea, s-a batut!!
dragelor bagati de seama: intalneala luni,ora 18-19 la restaurantul ioanei, pentru fetele noi,detaliile in functie de interese le primiti pe PM. cine se baga?
aerlilian, inteleg ca esti in concediu d-aia poti tu sa vii oricand...abia astept sa ne cunoastem.
alexia, astept o confirmare, ai de grija
ioana draga, asa ti-a trebuit, de, te-am pus eu sa-ti fie dor de shuete?
iupiiiii!!!!! abia astept
astept sa vina toamna...