ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

multumesc de primire, fetelor, e bine sa ai cu cine vorbi de problemele astea. Nu sint bucuroasa ca am endometrioza, dar iau partea buna, slava Domnului ca trompele si ovarele sint bune. Ca tare m-am speriat inainte de operatie cind doctorul mi-a zis ca daca trompele sint infectate si in stare proasta va fi nevoit sa mi le taie. Asa ca bine ca n-am avut problema asta, ma bucur de raul mic.

aerlilian, eu as lasa luna asta sa treaca, laparoscopia e totusi o operatie, mi-as lasa organismul sa se refaca. Insa e oricum decizia ta si tu stii cel mai bine cum te simti

ralu, inca nu stiu cum se gaseste medicamentul care sa contracareze efectele secundare, am gasit o descriere aici: http://www.endo-resolved.com/treatment.html
Apare la gnRH-antagonists. Insa miine merg la doctor si o sa il intreb denumirea exacta, sper sa reuseasca parintii tai sa ti-l cumpere.
De ce zici ca a fost o eroare cu diagnosticul sotului tau? M-as bucura sa fie asa si in cazul sotului meu, mai ales ca el duce o viata extrem de sanatoase.

jubica, felicitari pentru foliculi, s-auzim numai de bine cu ei

smoly, de ce astepti pina la injectii? De cit timp ti-ai facut laparoscopia? Urmezi un tratament naturist?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

neata' fetele si sa aveti o zi superbuna
Monica, eu ma tin tare, tin regim de aproape trei luni, imi mai fac de cap o data la o saptamana cu o masa copioasa cu de toate, dar atat, in rest sunt cumintica, cumintica si am slabit 3 kilo. la inceput iti va fi mai greu cu dieta, dar dupa ce te vei obisnui, aproape ca nici nu o sa-ti mai dai seama, referitor la injectii, cred ca ele se recomanda in functie de ce iti gaseste in burtica, de stadiul endometriozei, si nu te obliga nimeni sa le faci, este optiunea ta. cred ca daca va fi necesar sa le faci, trebuie sa te documntezi bine inainte, si fiind in cunostinta de cauza, sa iei decizia corecta. sa speram ca nu va fi nevoie. succes si pupici
turturica,, tratamentul la mine s-a manifestat prin bufeuri, stari de nervi nejustificate si ceva labilitate emotionala, iar in prima luna am avut hemoragie variabila in intensitate, timp de 20 de zile (injecia (zoladex)am facut-o in a doua zi a cm-ului). acum sunt in asteptare, urmeaza sa vad cum o sa ma simt la primul cm (inainte aveam dureri atroce). si iti repet si tie, trebuie sa te documentezi bine inainte de a incepe acest tratament. referitor la add back therapy, am citi si eu despre ea dar nu am luat asa ceva. am observat insa ca in strainatate se foloseste. in ce va consta ea?regimul cred ca este bine sa-l tii, sigur nu trebuie sa fie foarte strict, cred ca cel mai important este sa te simti bine, sa vezi ce bariere iti impune propriul organism. te pup
jubica, ma bucur tare mult pentru tine, si eu sper ca dupa ce-mi va veni, sa merg la monitorizari si sa am si eu in sfarsit ovulatie, inainte de op. nu aveam deloc. asa erai si tu?
acum treci la treaba, te pup

pupici la toate fetele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

andrutzac activeaza-ti PM

2001
http://tt.lilypie.com/qiOBp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

cristy, ai dreptate cu documentarea, de-asta imi si petrec saptamina asta de concediu medical scotocind dupa informatii. Merg pe mina doctorului si fac injectiile, tocmai pentru ca mi-a explicat ca endometrioza mea a fost destul de intinsa.
Si sper ca in timpul asta sa rezolvam cit de cit si problema sotului.

Add-back hormone replacement (HRT) e o modalitate de a adauga inapoi ceva estrogen si progesteron, in asa fel incit sa se reduca efectele secundare ale injectiilor. Din cite am citit nu pare sa afecteze tratamentul. Oricum, mai multe o sa pot spune dupa ce incep efectiv injectiile.

Insa vreau neaparat sa tin si un regim alimentar cit mai sanatos, am copiat si salvat tot ce-am gasit pe tema asta. Pot sa te intreb ce regim alimentar tii si daca ti se pare ca da ceva rezultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata dragele mele
e asa de frumos afara si am asa un sentiment de vacanta....of, si serviciul asta e asa de imposibil. tocmai cand vroiam sa-mi iau cateva zile libere sa merg intr-un we prelungit la mare am aflat ca in we respectiv mergem la o nunta, o obligatie, nici macar nu ne sunt prieteni
mi-am cumparat in sfarsit aparatul de vibro masaj, poate asa o da rezultate si crema mea anticelulitica. cu regimul merg inainte, am introdus peste si alte creaturi marine in dieta, foarte bun si oricum foarte usor de tinut date fiind caldurile de afara
ioana draga mea, cred ca pe saptamana viitoare iti fac o vizita, luni in principiu, am sotul plecat in delegatie deci nu ma asteapta nimeni, boo, te bagi?alexiatu ne ramasesei oricum datoaresi toate fetele care doresc sa ne cunoastem, sa pape mancarica buna mongoleza si sa stea la taclale despre bebei, tratamente, medici si nu numai, sunt binevenite...
eu nu mai inteleg, noroc cu fetele noi care ma animeaza paginile ca altfel, la fetele vechi e o astenie de zile mari...PE UNDE UMBLATI GAGICILOR?????ne-ati parasit?
turturicadespre spermograma sotului am scris in capitolele anterioare mai pe larg. pe scurt, primul diagnostic dat in ziua in care am facut eu laparo, a fost: oligoastnoteratozoospermie severa cu 3,2mil, fara forme normale. am fost destul de deprimati cu povestea asta, mai ales ca dr. ne-a zis ca nu e bine nici pt fiv macar, dupa o luna si ceva investigatii pe la sot(eco testiculara,control urologic, analize hormonale-toate normale) am mers la dr. sa facem planul de bataie pt tratament. tocmai discutam sa inceapa un tratament f scump cu LSH(parca) injectabil o data la 2 zile, timp de multe saptamani cand a zis dr. sa vedem o alta spermograma, pt ca el inainte de celalalt rezultat, nu mai avea ceva cu care sa compare, in schimb avusese succese in materie de reproductie, de 2 ori cu fosta prietena. asa ca am refacut-o pe loc si rezultatul : normospermie cu 43 milioane. ce sa inteleg de aici...doar ca prima spermograma nu a fost pe facuta pe proba lui, de a doua suntem siguri pt ca a facut practic in fata noastra, i-am vazut pe gigei la microscop, apropos, v-am zis vreodata ca spermatozoizii la microscop sunt negrii? eu la televizorii vedeam albi
jubicapentru productie, puneti-va pe treaba si cu DD inainte.
va doresc o zi foarte buna fetelor

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

RALU eu sint la munca, dar mai intru si pe aici, sa vad ce mai ziceti
sint negri gigeii?
cred ca a fost foarte fain sa -i vezi pe gigei la microscop.

2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ralu_t nu e o idee deloc rea sa o punem de o intalneala. Auzi spermogramele le-ai facut la Matei la IDs?
Repetam si noi sambata si mi-au spus de la IDS ca acum sunt alte conditii fata de anul trecut cand iti datea rezultatul pe loc, statea Matei de vorba cu fiecare, acum zice ca e foarte ocupata si da rezultatele a doua zi. Om vedea, sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

turturica, regimul pe care il tin eu este urmatorul:
mananc: orez si paste de orez, legume si fructe, fara restrictii, carne de peste si ocazional de pui (numai pieptul), seminte de orice fel (floarea soerelui, dovleac, fistic, alune, migdale, etc), oua de prepelita, iaurt degresat (0% grasimi sau 0,1 % grasimi), cereale (fulgi de porumb, orz, ovaz, orez expandat), miere (desi este puternic estrogenica), fructoza in loc de zahar, ceai verde, ulei de masline presat la rece.
nu mananc: carne porc, vita, oaie, branzeturi, oua gaina, grasimi de orice fel, grau, secara (exclus paine),zahar, cafea, alcool, tigari.
iau suplimente alimentare: ulei de primula, omega 3, septilin, cat's claw, ashwaganda, complex B, magne B6, si o data la 2 luni, calciu-zinc.
beau ceai facut dintr-un amestec de: cretisoara, turita mare, napraznic, frunze de zmeur, urzica moarta alba, sunatoare.
cum ma simt: putin cam slabita, de fapt intotdeauna am fost cam anemica, cred ca inca sunt in perioada de acomodare. in rest mult mai bine, in cateva cuvinte de la op. si pana in momentul de fata nu am mai stiut de e aia durerea, tenul mi s-a curatat, celulita a disparut, dorm mai bine noaptea, am slabit. referitor la capacitatea de a concepe, nu stiu, astept uratii si dupa vom vedea
daca vrei sfatul meu: merita sa tii regimul, dar sa ai grija sa nu te slabeasca prea tare, dupa cum ii ziceam Luciei , trebuie sa fim sanatose pentru a avea bebei. eu iti tin pumnii, stiu ca efortul este mare, dar eu cred ca nimic nu este prea mult pentru a avea un micut.
te pup pe tine si pe toate celelate fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Dragele mele,astazi sunt deja un alt om!!!Ma simt mult mai bine,burta s-a micsorat considerabil,cred ca maine voi fi in forma maxima.Sunt tare fericita,vremea ma ajuta,si ma simt tare bine cu voi!

Mergi la inceput

AERILIAN ma bucur ca esti bine.

2001

Mergi la inceput