ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12
Raspunsuri - Pagina 13
Monica9 spune:
Aerlilian, ma bucur foarte mult pt tine!!!! E super vestea asta, acum nu ai decat sa astepti bebele.
aerlilian spune:
Chiar ma gandeam cand o sa apari,Monica...Da,este super vestea,sunt foarte optimista si sper numai de bine.Daca vrei sa mai stii ceva despre operatie intreaba-ma,ca eu sunt ica putin ametita si nu stiu ce ai vrea sa-ti mai spun.
haydy spune:
Multumesc mult pentru incurajari!!
Dupa laparo, medicul mi- a spus ca am avut un inceput de endo care a fost curatata chirurgical si ca tb sa fac dife sa stopeze reaparitia ei. Oare este posibil sa fie curatata de tot?
Ceea ce ma enerveaza cel mai tare este faptul ca tb sa asept asa mult sa- mi vina cm...de fapt de cand tot sper sa vina bb .....Si daca nu o sa- mi mai vina niciodata cm?
Ana maria o sa fie bine, ai sa vezi!!
Va pup pe toate!! wk placut! si DD e mare si bun cu toata lumea!!
Haydy
Monica9 spune:
Aerlilian, nu de mult m-am trezit, de aia am aparaut asa tarziu
Astept si eu tare mult sa trec de ziua asta cu laparo, si sper sa fie bine si pt mine, desi mie medicul a zis ca el e destul de sigur ca am endo si ca el crede ca e si stadiu cel putin 2 sau 3. Plus ca atunci cand am facut sonohystreogramul, nu a trecut lichidul prin nici una din trompe, asa ca sanse mari sa fie asa cum zice medicul. Dar mai sper pana nu aflu, ce pot sa fac. Sper sa reuseasca sa faca ceva cu trompe, ca sa mai am ceva sanse natural.
Dureri ai sau e doar balonarea aia? Si ti-a zis cumva cat trebuie sa astepti dupa laparo pana poti sau depinde doar de cum te simti tu?
aerlilian spune:
Monica,sa stii ca special am itrebat-o pe dr daca trebuie "regim" de .Mi-a spus sa trec la treaba cat pot de repede pt ca am si un folicul care in 3 sau 4 zile "va produce".Asa ca astept sa scap de disconfort care este cauzat doar de gaz.Sunt foarte umflata,am crampe care ma jeneaza si nu prea pot sa dau gazul asta afara.Dar sper ca de maine sa fie mult mai bine.In rest...ma misc,sunt destul de vioaie si mai ales...fericita ca nu s-a confirmat endo.Cat despre trompele tale,daca sunt probleme cu ele,sigur se rezolva laparoscopic.Dar trebuie sa intre acolo ca sa vada exact cum stau lucrurile.
Monica9 spune:
Aerlilian, mersi tare mult pt raspuns. Asa de mult ma bucur pt tine, imi da asta o speranta ca poate nici eu nu am nimic serios doar trompe putin infundate care sa reauseasca sa-mi desfunde la laparo. Vreau asa de mult sa fie asa. Tu ce zi a CM ai fost la laparo? Eu o sa fiu Z8, si ma gandesc daca voi avea ovulatie peste vreo saptamana dupa laparo, nu stiu daca voi fi deja in stare de . Cel putin nu am auzit pe nimeni sa spuna ca se simtea asa de bine dupa deja o saptamana. Dar vom vedea.
Nu stiu ce am, dar azi sunt asa de stresata, probabil pt ca sunt acasa si ar trebui sa invat si nu-mi place, asa ca parca as face orice altceva. Sper sa-mi treaca starea asta si ma pot concentra la ce am de facut.
aerlilian spune:
Monica,eu am fost tot in z8,dar eu voi avea ovulatie mai devreme,pt ca am CM de 24 zile.De-aia mi-a zis sa prestez.Sincer si eu am emotii daca voi putea sau nu,dar ma voi stradui.Nu te mai stresa,stii bine cat m-am stresat si eu si iata ca acum stau si iti scriu.Sigur ca nu e tocmai placut si comod ce ti se va intampla,dar trece.Am apucat sa-ti spun ca operatia mea a durat doar 40 min?Ma rog,probabil daca erau pb dura mai mult,dar nu a fost cazul.Imi amintesc doar ca m-a intrebat anestezista daca imi e somn,eu i-am spus ca inca nu si dupa aceea,m-am auzit strigata,spunandu-mi-se ca sunt gata si sunt ok.Asa ca te rog din suflet sa te linistesti si sa te concentrezi asupra invatatului.
haydy spune:
aerlilian, monica
nu doresc sa intrati in panica, dar stiti doar ca fiecare organism reactioneaza diferit; eu am facut laparo in z5 insa in prima saptamana nu m- am simtit chiar bine, m- am constipat rau, ma durea burta si ma deranjau firele; apoi, pe perioada trat cu dife, ma pot lauda ca a fost chiar ok, am avut decat bufeuri...in rest, nu dureri de cap, nu ameteli, nu nervi...am avut noroc; pe 20 mai se fac 28 zile de la ultima injectie, sa vedem cand vine cm...nu am numarat niciodata zilele cu asa mare grija...
pupicei tuturor fetitelor
haydy
Monica9 spune:
Aerlilian mersi mult de incurajare, mi-a trecut putin stresul si incep sa ma simt mai bine. Abia astept sa fiu si eu gata.
Haydy, eu nu stiu la cat timp vine CM dupa injectii, dar acum deja perioada cea mai lunga a trecut si in curand iti va veni sigur. Iti tin pimnii sa fie cat mai repede.
aerlilian spune:
Haydy,de ce nu ai incercat sa faci ceva impotriva constipatiei?Ma gandesc la niste laxative din plante sau ceaiuri.Te intreb pt ca si eu sufar de constipatie,de regula si acum,cand sunt deja in ziua 3 dupa operatie,chiar vreau sa incerc un supozitor,ceva...Tie ti s-a interzis sa recurgi la asta?