ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12
Raspunsuri - Pagina 12
pusichet spune:
la eco in z 15 era prezent corpul galben, nu aveam nici un chist, numai chestia asta din spatele uterului arata foarte ciudat si mi-a zis ca e cu aspect de endometrioza.
de ce va spun asta, pentru ca eu luna asta am facut stimulare cu clomifen , am avut teste de ovulatie pozitive in z 10, deci normal ar tb sa ovulez in z11, iar din z12 mi-a spus sa iau duphaston 10 zile.
acum am intrerupt tratamentul cu duphaston asa mi-a zis.
pupici
2001
http://tt.lilypie.com/qiOBp3.png
pusichet spune:
fetelor, nu mai pot de durere. Durerea coboara in jos pe picior, nici pe scaun nu pot sta, nici in picioare, nu mai stiu ce sa fac.
am luat un flamexin sa vad daca imi da drumul un pic.
ce sa fac, sint disperata.
2001
Monica9 spune:
pusichet, imi pare rau sa aud ca ai dureri asa mari, sper sa iti treaca si sa te simti mai bine cat mai repede.
Poate ar trebui sa mergi la medic daca nu iti trece. Ai grija de tine, sper din tot sufletul sa iti treaca durerea cat mai repede.
aerlilian spune:
TRAIESC!!!NU AM ENDOMETRIOZA!!!
Dragele mele dragi,acum am intrat in casa si asa cum v-am promis,primul gand e la voi!Am avut noroc,nu erau decat niste aderente pe trompa dreapta ramase de la operatia de apendicita.Nici urma de endometrioza,trompe permeabile.Doctorita mi-a spus ca in cel mult doua luni ma vrea .De-ati stii cat sunt de fericita...Ma jenez sa va spun asta voua,care sunteti mai putin fericite decat mine,dar sunt convinsa ca ma intelegeti si va bucurati pentru mine.
Monica,sa stii ca sunt ok dupa operatie!A durat doar 40 de minute,nu mi-a facut decat doua incizii pt ca nu a fost nevoie de mai mult.Am fost singura din salon care nu a vomat si careia aseara i s-a oprit alimentarea artificiala si i s-a scos sonda de urina.Am doar un disconfort legat de gazul din burtica pe care sper sa-l elimin cat se poate de repede.Si mai am o problema:MI-E FOAME!Dar astazi nu am voie decat iaurt si supa chioara.Va iubesc si va multumesc pentru ca existati.Sper ca o sa ma lasati sa raman in continuare alaturi de voi!
pusichet spune:
aerlilian ma bucur foarte tare pentru tine, de acum nu mai ramine decit sa astepti sa ramai gravida ceea ce iti doresc din suflet. sper sa se intimple cit mai repede
sigur ca poti sa ramai alaturi de noi, ne sustii ne mai dai cite o parere, toate sint binevenite.
2001
lucialu spune:
Buna fetele!
Aerlilian ma bucur foarte mult ca ai scapat si esti sanatoasa!Deci acum sport de camera ,dar fara stres ca sa vina BB sigurNormal ca poti sa stai langa noi
Adelamariaaaaa cum sa te(va) uitam iubita?Ma bucur ca ti-ai gasit in sfarsit cuibusor si mai bine ca trebuie sa-l amenajati,ca ma gandesc ca ar trebui sa fie mai ieftin si-l vei face pe placul inimii tale.Deci acum curcubeul isi cladeste cuibul,e?Nu-ti fa probleme cu mine:ma gandesc ca tot va eni pana la urma.
Boo,Ralu,Zeno,Ioana,Liliana,Alexutele,Jubica,Geo unde sunteti mai?Va weekenditi?
Ralu ia si tu o cafeluta si vezi daca te scapa de durerile de cap.Oricum esti in pauza fortata,asa ca nu vad cat rau ti-ar face.Sau cand nu mai rezisti:o aspirina Bayer efervescenta cu vitC(se gasesc2 in 1) ori un neocopirin(tot aspirina cu cofeina,ff bun in migrene).Sau ce stii tu ca iti face bine.N-are sens sa suferi in plus,pe langa celalte efecte inevitabile.Si pune sa-ti faca Tatal nostru pe frunte(eu asa fac la sot)
Haydy bine ai venit printre noi iubita!Sedere cat mai scurta in drumul spre odisee!Mai ai un pica rabdare ca nu mai este mult si-ti va veni.In mod normal orice dr.asta recomanda.Cand se va elimina tot diphe din corp o sa vina.Si chiar nu mai e mult.Trust me.Daca nu maiai rabdare,se da duphaston sau utrogestan(progesteron)cateva zile.Dar asta e bine sa-l iei numai daca vorbesti cu dr. in prealabil,nu dupa capul tau,ca sa nu faci ceva rau.Stai linistita ca va veni.de ce sa mai bagi alti hormoni artificiali in tine in plus?
Smoly se pare ca esti mezina noastra.Sa ne traiesti si sa ramai gravicat mai repede!
Pusichet,eu cand aud de dureri pe picior ma gandesc la alte lucruri rele.Nu neaparat trebuie sa fie cum zic eu.Dar apendicita asa se mainfesta.Ai fost operata de ea?Si ar fi bine sa vorbesti si cu dr-ita ta de treaba asta(ginecologul) daca vezi ca persista aceeasi senzatie mai multe zile.Tine sub observatie.Imi pare rau ca ai trecut prin atata durere
Monica,Cristy,Flori
Gabita mi-e dor de tine!
Va doresc un wekeend placut iubitele!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
pusichet spune:
Lucialu am fost operata de apendicita cind aveam 11 ani, am luat un flamexin si mi-a mai trecut.
2001
lucialu spune:
Pusichet atunci e foarte bine daca ai scapat!Eu acum cativa ani mi-am scos si am avut durerile despre care spuneai.
Pupici multi si ai grija de tine!
nu mor caii cand vor cainii...
smoly spune:
hei fetelor ce faceti,v-ati ascuns toate sau sunteti la strand ,faceti plaja,va relaxati?daca este asa e foarte bine ,eliminati stresul ,uitati de endo.si de toate grjile ca e asa frumos afara,nu e zi de stat in casa
aerlilian spune:
Eu stau in casa pentru ca ma resimt dupa laparo.E tare frumos afara,intr-adevar!Bucurati-va cat puteti!