ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12
Raspunsuri - Pagina 11
Bluel spune:
Ralu_t, Boo, asa era pana acum, dat T a devenit extrem de ocupat si a inceput sa nu mai primeasca fara programare, deci Boo, e mai bine sa suni oricum inainte de a te duce la cabinet!
Va pup pe amandoua si ne mai auzim peste 2 saptamani, eu mi-am luat o mica vacanta!
ralu_t spune:
bluelpana la urma nu am inteles. tu ai facut programare pt consulatie sau pt monitorizare? oricum, se vede ca am chiulit rau la pagina cu tutuca nu mai sunt la curent cu noutatile
vacanta placuta si odihinitoare ceva vesti? cand ar trebui sa vina uratii-frumosii in stuatia de fata?
astept sa vina toamna...
Bluel spune:
Ralu_t, multumesc! Nu am fost eu destul de clara, da, eu mi-am facut o programare ca am terminat cu Diphe si trebuie sa discut cu el despre ce urmeaza sa facem. Dar am mai tras si eu cu urechea la ce au spus fetele!
smoly spune:
BOOam aflat ca am endo cu ajutorul laparoscopiei .La eco am inteles ca nu se vede.Tutu nu mi-a vazut nimic la eco din potriva totul era "beton".Cu toate ca aveam ovare polichistice ,ovulam in ziua 21 de fiecare data,cu foliculi babani si endometru super dupa spusele lui T.dar minunea nu se intampla si am decis sa fac laparo ca sa fiu sigura.Si bine am facut ca am descoperit paguba asta de endo.Tutu a zis ca nu e avansata si nici nu se pune problema de FIV.
smoly spune:
cristy1977,ce pot sa va spun despre mine?am 25 de ani sunt maritata de 4 ani si tot de atatia ani incercam sa avem bebe .Dar nu ne-am pus problema serios decat anu trecut si atunci au inceput investigatiile:dozari hormonale(prolactina marita),HSG(totul ok),monitorizari(ok).analize clamydia,ureaplasma ,micoplasma(ok),sotul astenospermie moderata(ooops)+tratament naturist
haydy spune:
Buna seara tuturor!
Va urmaresc de ceva vreme si m- am hotarat sa va scriu; am facut laparo pe 31 ianuarie, am facut diferelin in februarie, martie si 23 aprilie, stie cineva sa- mi spuna cand imi revine cm? sau ce pot lua sa- mi vina o data? Va multumesc, haydy
haydy spune:
ana maria
imi pare nespus de rau pentru tine, am trecut si eu printr- o situatie asemanatoare....pe mine m- a descurajat de la inceput in loc sa- mi dea sfaturi. Acum ma chinui de patru an sa fac un bb si nimic
haydy
Monica9 spune:
Adelamaria, mersi pt incurajare, iti doresc numai bine si tie si lui bebe
Pusichet, cum nu stiai ca esti insarcinata? Aveai CM normal si totusi era si bb? Deci daca ai ramas odata, o sa ramai si a doua oara, e doar chestie de timp si sa nu iti pierzi speranta
Boo, bafta la monitorizari, sa iasa bebe luna asta. Ar fi prima luna cand incerci dupa laparo si alea hormonale?
Am mai citit ieri pe forumuri de aici de la mine si sa stiti ca sunt o gramada de fete care au ramas gravi de mai multe ori si au 3-4 copii chiar daca au endometrioza. Asa ca eu zic ca depinde de noi cum luptam importiva bolii si trebuie sa facem tot ce putem si sa nu ne lasam demoralizati. Plus ce am observat e ca multe fete au ramas atunci cand nu se mai stresau, nu se mai gandeau atat ca sunt bolnave, pur si simplu se bucurau de viata si de fara sa aiba gandul la bebe tot timpul.
pt toate fetele, noi si vechi si va doresc un weekend placut!
Monica
pusichet spune:
Monica nu am stiut, am avut ciclu peste sarcina si la 15 zile dupa ciclu am avut citeva pete maronii, dar nici prin cap nu ma gindeam ca e sarcina, am zis ca e o dereglare, nici macar poftele de acrituri nu ma faceau sa ma gindesc la o posibila sarcina. in perioada pina sa merg la dr. mincam numai conopida murata si gogosari in otet.
asta e
asa e am ramas o data o sa raman si alta data, numai sa nu-mi pierd speranta.
pupici
2001
http://tt.lilypie.com/qiOBp3.png