Medic ortoped - Sp. Grigore Alexandrescu

Medic ortoped - Sp. Grigore Alexandrescu | Autor: hristina

Link direct la acest mesaj

Saptamana vitoare vreau sa vin cu fata sa mi-o vada un ortoped bun la Grigore Alexandrescu.
O suspectez de Talus varum ( calca cu labuta stanga in interior) si vreau sa vad ce se poate face pentru ca are deja un anisor si noua luni si nu vreau sa mai las timpul sa treaca.
La inceput nu mi s-a parut ca ar fi chiar asa, am zis ca se corecteaza singura, apoi am incaltaT-o invers un timp, in acelasi scop, dar vad ca nu am nici un rezultat.
Ba , din contra, mi se pare ca se agraveaza!

Dati-mi si mie , va rog, un sfat si recomandati-mi un ortoped bun,daca ati avut de-a face cu asa ceva!

Kasi si Victoria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Eu ti-l recomand pe dr.Fodor Ioan.Lucreaza la Grigore Alexandrescu dar si la Medicover.Eu am fost cu Alexia(avea tibiile usor curbate). la consult la el, la Medicover si mi-a facut o impresie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by alexuta2005

Eu ti-l recomand pe dr.Fodor Ioan.Lucreaza la Grigore Alexandrescu dar si la Medicover.Eu am fost cu Alexia(avea tibiile usor curbate). la consult la el, la Medicover si mi-a facut o impresie buna.

Casiana si Alexia

Tu esti Casiana?

Eu sunt Kasiana!

Multumesc de sfat!
Dr.Chirurg Tintarescu, de la Floreasca, mi i-a recomandat pe Dr. Basca sau Ionut Fodor, ambii de la Alexandrescu.

Acum am de ales dar inca mai astept sfaturi si sugestii!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

tot la grigore alexandrescu, poti sa il cauti si pe conf. dr. Mihai Jianu, care este dealtfel si seful sectiei de ortopedie. un doctor extraordinar, calm si cu foarte multa experienta. il mai poti gasi luni si joi la policlinica dorobanti. sanatate multa fetitzei.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

si eu am fost cu fetita la consultatie la dr. Jianu, dar prin Medicover - aceeasi recomandare buna si din partea mea... la spital s-ar putea sa fie foarte aglomerat ... daca ai cum sa ajungi la el programand o consultatie la Medicover, s-ar putea sa ai parte de conditii mai civilizate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

quote:
Originally posted by hristina
Tu esti Casiana?

Eu sunt Kasiana!
Multumesc de sfat!
Dr.Chirurg Tintarescu, de la Floreasca, mi i-a recomandat pe Dr. Basca sau Ionut Fodor, ambii de la Alexandrescu.
Acum am de ales dar inca mai astept sfaturi si sugestii!
Kasi si Victoria

Da, eu sun chiar Casiana.
Ma bucur sa te cunosc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

quote:
Originally posted by danis

si eu am fost cu fetita la consultatie la dr. Jianu, dar prin Medicover - aceeasi recomandare buna si din partea mea... la spital s-ar putea sa fie foarte aglomerat ... daca ai cum sa ajungi la el programand o consultatie la Medicover, s-ar putea sa ai parte de conditii mai civilizate...

ff bun dr JIANU dar nu mai colaboreaza cu Medicover.

AMBULATORIUL DE SPECIALITATE apartine de spitalul grigore Alexandrescu

Calea Dorobantilor nr.58, Sector 1 , Bucuresti
Telefoane : 211.51.85 – Secretariat ; 211.28.04 – Fisier

mami lui theo nascut la 29.Oct 2004
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Am de ales acum intre Jianu, Fodor si Basca; dar cel ce mi i-a recomandat a zis ca vb cu Jianu sa ma primeasca si , daca este prea ocupat, sa ma trimita el la unul dintre ceilalti/ sau la altul.
Acum ramane doar sa vin; cred ca miercurea viitoare.

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aprilie1976 spune:

Parerea mea este sa te duci cu fetitza si la un kinetoterapeut pentru masaj. La noi nu a fost nevoie de ghetutze sau ghips, am rezolvat cu masaj, dar de la o luna. Este mai putin strsant pentru bb. Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

NOI AM DUS-O PE FETITA NOASTRA LA doctorul fodor de la alexandrescu . numarul lui l-am obtinut de la o fosta pacoenta (0722274658), l-am sunat si i-am prezentat situatia iar dansul m-a chemat intr-o seara cand avea garda.

Mergi la inceput

Mai nou nu voi mai mege la Gr.Alexandrescu, ci la Universitar.

A auzit cineva de dr.Niculesu,pediatru ortoped?

Kasi si Victoria

Mergi la inceput