Medic ortoped - Sp. Grigore Alexandrescu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soriceel spune:

fetita mea s-a nascut cu piciorusul drept cu deformatie vizibila, asa ca neonatologul ne-a dat trimitere la dr. Basca, de la Gr. Alexandrescu-am ajuns la dansul cand ea avea 5 zile; a consultat-o foarte atent (e adevarat ca i-am si strecurat ceva in buzunar...) si a descoperit ca si celalalt picior avea o deformatie usoara: unul era talus valgus, altul talus varum; i-a recomandat ghetute de gips, care s-au dovedit a fi inutile, pentru ca baiatul care monta gipsul le-a pus ca si cum la ambele picioare ar fi avut acelasi tip de deformatie-dupa ce m-am chinuit cu fata 4 zile (ghetele erau prea grele si umede, nu putea adormi,nu o puteam spala bine, hainele erau pline de bucatele mici de gips etc.) am revenit la control, tot la dansul-ne-a dat trimitere pt kinetoterapie, asa ca timp de 2 luni si jumatate am mers zi de zi, cu exceptia w-endurilor...dar rezultatele au fost uimitoare: cand a implinit 3 luni niciunul din picioare nu mai era deformat. am mai fost la control la seful clinicii de la budimex, tot ortoped, foarte calm si atent se uita la fiecare copil (nu primea stimulente) si mi-a spus sa revin pentru verificare cand va merge. acum are 2 ani si jumatate si nu mai avem probleme in acest sens.

dezavantajul este ca si la grigore alexandrescu, si la budimex este descurajant de aglomerat, vin si oameni din tara, si pacienti din spital, am stat intre 4 si 5 ore in fata cabinetului, desi aveam programare...plus ca de cate ori am fost in ambele cabinete erau 5-6 copii cu insotitorii lor iar consultul se face in fata tuturor...dar merita efortul...

prin urmare, daca ai un diagnostic concret, incerca sa ajungi la kinetoterapie, pentru a scuti timp, efort, chiar si bani-efectele sunt mai rapide si procedeele mai putin invazive. multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Cine e seful clinicii la Budimex?
P.S scuze daca e off topic.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Da,deci am ajuns in final,astazi, la Spitalul Floreasca la Dr.Dinu Gabriel care mi-a spus ca fata este sanatoasa si n-are nimic din ceea ce mi se parea mie.
Insa,fetitelor li se intampla mai des sa-si corecteze mai greu mersul decat baietilor, iar de importanta majora sunt incaltarile!

In plus , exista stadii in dezvoltarea copiilor cand piciorusele pot lua diverse forme,celebrele paranteze sau x, fac parte din asta,dar fara ca respectivul copil sa ramana pe viata asa!

Acum nu pot decat sa-l recomand si altor mamici pe acest medic,care s-a comportat exemplar si-a dat dovada de profesionalism !

Kasi si Victoria

Mergi la inceput