Io sunt anti-Basescu - altcineva?

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Pai ce sa mai faca daca si cand vorbeste e taxat ca isi depaseste atributiile.
Adicalea , noi astea multe si barfitoarene ne dam cu parerea la greu de Patriciu, de Voiculescu ,am citit, i-am cunoscut , avem surse sigure si cand vine presedintele si zice cam la fel cu ce zic ziarele , vine Parlamentul si zice ca a incalcat Constitutia .

Pai nu mai lipseste decat sa ne suspende si pe noi in corpore la un canal nou ceva -sau la santierul Bechtel ca tot n-au muncitori ca sa fie iegzact la fel, stimati tovarasi si pretini

ligeea

L-au "taxat" acuma, ca din 2004 pina acuma nu l-a taxat nimeni. Chiar mai mult, d'alde PNL primea la pumni si picioare de la Base la greu, fara sa riposteze.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Sirimie, iti admir loialitatea. Si-mi place cand iti editezi raspunsurile (am vazut ce ai scris, nu ca ar conta ... ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

A dat o orientare politica prooccidentala clara , afirmata .
E totusi un act de curaj atunci cand iti bate vantul siberian in ceafa . Am incercat prea multi ani sa fim duali si n-am ajuns nicaieri . Am vazut unde ne-a dus prietenia cu poporul rus in 65 de ani.

Credeti ca poate fi mai rau sa incercam si reversul ?
De ce nu emigreaza romanii in fostele state ale sovietice , de ce moldovenii si-au luat 70 % cetatenie romana ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by sirimie

d'alde PNL primea la pumni si picioare de la Base la greu, fara sa riposteze.

Dar oare de ce au indurat ei asa si de abia acum riposteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Pai au trecut anii, s-au papat banii , vin noi alegeri si pusculitele partidelor s-au golit. Vorba vulpii din Veronica ,,de un oscior , chiar mi-ar fi dor , fara de teama ti l-as cere .

Asa mobilizare la vot pentru nici un alt interes national real, major nu am mai vazut. Cand era vorba de legile privind integrarea Romaniei in UE nu adunai nici un sfert .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pai si cu integrarea ce circ a mai fost...cum mai umbla psd-ul cu urna in brate la referendum ...poate ar fi trebuit ca acel referendum sa fie pe bune si sa nu fim azi in UE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Dati-mi motive sa votez acum DA si o fac. Nu mi-e drag Basescu si am sa-l taxez la alegerile prezidentiale, acum alta e problema tratata. Daca ma convingeti, votez DA si in 3 luni sau 2 sunt anticipatele.

Ma uit cat de harnici au devenit peste noapte parlamentarii la dat legi si ordonante si pomeni electorale. Ma uit la noul nostru guvern,la ministrul educatiei, al justitiei, al finantelor. La noul nostru presedinte interimar cum vrea el sa lase urme la Cotroceni, si incearca si el sa schimbe cate ceva pe ici pe colo prin partile esentiale - cu toate ca nu eu l-am pus acolo si nu i-am dat eu drepturile pe care si le aroga.
Si NU, nu asta vreau, nici macar trei luni de zile. Si nici nu vreau o continua camapnie electorala pe spinarea noastra. Vreau ca parlamentarii sa-si faca treaba pentru care isi iau salariile. Vreau autostrazi, vreau spitale...lista e lunga. Dar ca sa se intample toate astea cred ca nu e de ajuns sa pot sa aleg presedintele. As trebui sa pot vota oamenii care detin puterea executiva si legislativa, prim ministrul.

Nu stiu daca asta se rezolva prin vot uninominal sau e valabil doar pentru parlament, dar ar fi un pas inainte.
De asta vreau vot uninominal si o constitutie stabila. Daca Basescu reuseste sa-si atinga tinta cu votul uninominal prin referendum sau chiar si numai insufland altora ideea (vezi Geoana care flutura si el ideea acum), mie mi-e de ajuns pentru mandatul asta. De-asta vreau sa votez NU acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Cl, intentia mea nu e sa combat persoane si chiar mi-ar parea rau sa te fi suparat, pe tine sau pe altcineva..mie imi este foarte drag acest forum si e cam pentru prima data cand intru in polemica cu membrii lui. Pe viitor o sa reusesc sa stapanesc mai bine arta conversatiei pe un forum in acest gen de situatii.
Recunosc ca imi par provocatoare aceste discutii si nu pot sa stau deoparte.
Poate nu mi-am gasit inca cea mai buna metoda de exprimare, poate ca fara sa vreau incerc sa fiu convingatoare, dar crede-ma ca intentia mea nu este sub nicio forma sa creez un conflict, sau sa atac persoane sau mai stiu eu ce. Pur si simplu imi dau si eu cu parerea, repet poate nu sub forma cea mai potrivita si inca o data imi cer scuze daca am jignit pe cineva.
In legatura cu sanatatea...era o figura de stil si ma refeream ca sentimentele infocate nu sunt sanatoase pt societate, tu ai luat-o personal dar chiar nu era cazul.
Deci Cl, te rog hai sa ne impacam ca nu mi-am propus sa ma cert cu nimeni, nici sa etichetez pe cineva, repet eu am o parere foarte buna despre acest forum si mi-ar parea rau sa fiu inteleasa gresit si etichetata de tine sau alti membri care nu imi impartasesc parerea.

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by sirimie

quote:
Originally posted by Elle_seb

"Motivele suspendarii lui Traian Basescu:

[.....]
de pe site-ul presedintelui.

Elle_seb

Si tu crezi tot ce scrie acolo? Bineinteles ca acolo se lauda, fiind site-ul lui.

Poti sa raspunzi ce a facut el pentru tine personal de cind e presedinte? (in afara de demagogie)

Bineinteles ca pe site-ul presedintelui vei gasi tot ce a facut bun sau macar ce a incercat sa faca. Daca vrei sa facem analiza pe text, nici o problema, o facem. Si ca sa nu jucam ping-pong, demonstreaza ca-s gogosi.
Pentru mine, personal, si doar daca n-ar face decat sa-i arate cu degetul pe marii hoti din parlament - tot este un lucru extraordinar si un punct de plecare.

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

http://www.basescu.ro/index.php?sec=3

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Pentru mine, personal, si doar daca n-ar face decat sa-i arate cu degetul pe marii hoti din parlament - tot este un lucru extraordinar si un punct de plecare.
Elle_seb

Pentru mine personal ar fi extraordinar daca ar zice: mai, si eu sunt hotz, si eu am favorizat tot felul de cutre si ca ministru al transporturilor si ca presedinte, da uite m-am schimbat si chiar vreau ca de acum incolo sa ajut ca mafia din tara asta sa dispara. Si da, uite sunt niste "oligarhi" si in PD dar o sa-i ia mama dracului pe toti, PD, PLD, PNL, PSD, nu conteaza. Si o sa lucrez impreuna cu institutiile statului si o sa le sprijin in lupta lor impotriva coruptiei.
Asta e utopie, nu?

Mergi la inceput