Io sunt anti-Basescu - altcineva?

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Buggy, , nu m-am suparat pe tine. Am vrut numai sa te temperez putin. Sper ca nici tu nu esti suparata pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Eliza, eu nu neg ca nu e hot, dar iti dai seama ca nu e singurul.Crezi ca daca el ar ridica mana, ar mai avea curaj cineva sa faca asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:

Pentru mine personal ar fi extraordinar daca ar zice: mai, si eu sunt hotz, si eu am favorizat tot felul de cutre si ca ministru al transporturilor si ca presedinte, da uite m-am schimbat si chiar vreau ca de acum incolo sa ajut ca mafia din tara asta sa dispara. Si da, uite sunt niste "oligarhi" si in PD dar o sa-i ia mama dracului pe toti, PD, PLD, PNL, PSD, nu conteaza. Si o sa lucrez impreuna cu institutiile statului si o sa le sprijin in lupta lor impotriva coruptiei.
Asta e utopie, nu?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Iti dai seama ca nici un presedinte si nici un politician nu va face vreodata o astfel de afirmatie. Pentru ca in situatia asta, scopul nu mai scuza mijloacele.
Si totusi, nimeni pana acum nu a venit cu vreo dovada a faptelor anticonstitutionale ale lui Basescu...

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

http://www.basescu.ro/index.php?sec=3

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by cl

Sirimie, iti admir loialitatea. Si-mi place cand iti editezi raspunsurile (am vazut ce ai scris, nu ca ar conta ... ).

Eu sint "loiala" numai ideilor mele. (n-as zice asa, mai bine zis cred in ideile mele pentru ca sint ale mele )

Zi si tu ce am scris inainte sa editez, sa stie toata lumea sa nu creaza ca am injurat sau ceva.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:
Originally posted by sirimie

d'alde PNL primea la pumni si picioare de la Base la greu, fara sa riposteze.

Dar oare de ce au indurat ei asa si de abia acum riposteaza?

Pentru ca sa intram in UE.
Daca ar fi facut chestia asta inainte de intrarea in UE cine mai facea reformele alea care erau necesare, si cine mai primea Romania in UE?

Ideea mea e asta: PNL a avut obiectivul asta si a facut ce trebuia (adica nu a "sarit la bataie cu Basescu, care o cerea tot timpul) ca sa intram in UE. Si asta e un punct cistigat al PNL si un mare minus pentru Basescu.

Sa fim sinceri, Basescu a devenit un mare motiv de instabilitate in Romania. Si cind e instabilitate toti se cearta intre ei, in loc sa lucreze pentru noi astialalti. Critica pe care o aduce Basescu parlamentului e lipsita de fond, pentru ca el insusi e exact ca parlamentul pe care il huleste.

Si pina la urma s-au inteles in spatele usilor. Basescu s-a inteles cu totii, adio dezvaluiri de senzatie asupra mafiei. Mafia e ceva abstract, compusa din "322 de parlamentari". Un fel de a vorbi fara a spune nimic.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Ce se intampla daca se intampla cel mai frumos vis al vostru? Se dizolva parlamentul. Ce se intampla dup-aia de o sa fie mai bine in doi ani decat acum cu parlamentul asta? Singura solutie pe care o vad e interzicerea intrarii in politica a celor care au fost membrii de partid(nu ca nu au facut politie politica, ca pana demonstrezi asta mor si nepotii nepotilor). Convingeti-ma ca Basescu va sustine o asemenea lege.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

A repetat in seara asta ca el a sustinut si sustine legea lustratiei. La asta te referi?
Bineinteles ca poate fi doar vorbarie, dar pana la proba contrarie ii mai dau o sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Off topic: Cl nici eu nu m-am suparat
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Pentru mine personal ar fi extraordinar daca ar zice: mai, si eu sunt hotz, si eu am favorizat tot felul de cutre si ca ministru al transporturilor si ca presedinte, da uite m-am schimbat si chiar vreau ca de acum incolo sa ajut ca mafia din tara asta sa dispara. Si da, uite sunt niste "oligarhi" si in PD dar o sa-i ia mama dracului pe toti, PD, PLD, PNL, PSD, nu conteaza. Si o sa lucrez impreuna cu institutiile statului si o sa le sprijin in lupta lor impotriva coruptiei.
Asta e utopie, nu?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Nu poate sa faca asa ceva . Nu vezi ce circ au facut astia numai pentru demisie da sa le mai si dea alte motive.

quote:
Originally posted by sirimie

Sa fim sinceri, Basescu a devenit un mare motiv de instabilitate in Romania. Si cind e instabilitate toti se cearta intre ei, in loc sa lucreze pentru noi astialalti. Critica pe care o aduce Basescu parlamentului e lipsita de fond, pentru ca el insusi e exact ca parlamentul pe care il huleste.

Nu poti opri in momentul acesta hotia si coruptia din Romania fara scandal. Oricare om ar fi fost hot sau nu tot ar fi dus la o situatie de instabilitate.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput