Copii nascuti in 2000 (06)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, eric!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

LA MULTI ANI tuturor copilasilor sarbatoriti.
Sa fiti sanatosi,voiosi si sa aduceti bucurii parintilor

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Pentru sarbatoriti din luna iunie:

12.06.2000 - Cosmin - mariagi
14.06.2000 - Eric - sileriki
17.06.2000 - Alexandru - axxa

La multi ani! Sa cresteti mari, sanatosi, destepti si sa aveti mult noroc!

Mergi la inceput

Ce liniste pe-aici...unde sunteti fetelor,plecate prin concediu?

elena

Mergi la inceput

HELOOOO
Fetele am intrat sa va salut
Eu fac bagaje acum...nuuuu,nu plecam in concediu deacamdata,la sf lui iulie,ne mutam la parinti la curte pt ca zugravim apartamentul,modificam,schimbam mobila si la ai mei nu am internet.
Ooooffff mor fara net,asta e n-am ce face.
Va pup,probabil o sa mai intru ocazional.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Noi am fost 5 zile la mare. Adi a fost foarte multumit... tare ii mai place.
Am fost la scoala si mi-au spus ca nu ne mai trebuie nimic, sa nu-i iau uniforma pentru ca nu s-au hotarat daca vor merge pe cea generala sau una facut de ei si sa ne ducem pe 17 septembrie la scoala (fara uniforma).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damitea spune:

Am intrat si eu sa va salut si sa va doresc voua si copiilor vostri o vacanta frumoasa cu multe bucurii. Noi am fost deja intr-un mic concediu si speram sa mai mergem in luna august la mare. Tea a terminat si ea gradinita va merge la toamna la scoala. Nu stiu daca v-am spus, ea a dat examen la scoala germana si am avut emotii mai multe decat am avut la toate examenele mele din liceu si din facultate. S-a terminat cu bine si suntem extrem de bucurosi.Am hotarat sa o lasam si anul acesta in tabara, in aceeasi tabara in care a fost si anul trecut (organizata de gradinita).Va mai merge la bunici, la mare, la verisori......iar pe langa, la pian ...si trece vara.
Am citit mesajele mamicilor ai caror copii nu mananca fructe. Si cu ai mei am avut probleme (mai am un baietel de 1 an si 10 luni), dar sotul meu a gasit o metoda care la noi a prins. A introdus la masa de dimineata salata de fructe. Face cate un castron mare de salata, taie fructele mici, mici si copii sunt foarte incantati sa o manance cu sau fara fulgi. Asa ca dimineata fiecare avem castronul nostru ( cu suculetul din fructe) si ne vitaminizam. Va sfatuiec sa incercati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Imi cer scuze, dar din lipsa de timp voi copia aici acelasi text pe care l-am pus la "Bobocei de clasa I".

Ioupiiiiiiii! Am intrat in ultima saptamina de scoala.

Antonia a fost saptamina trecuta in tabara la munte pentru 4 zile. A avut noroc de vreme buna si calda. A venit incintata dupa aceasta experienta, si noi ne-am bucurat ca s-a intors intr-o singura "bucata" si fara zgirieturi . Au fost cu barca pe lac, au facut excursii in padure, s-au jucat, au facut chiar si baie in lac si un foc de tabara.

Ieri a primit buletinul cu calificative pentru trim III. Aici sint mult mai rigurosi in aprecieri si iau in considerare munca unui intreg trimestru (sint peste 50 de rubrici la care primesc calificative). A avut in general rezultate bune, dar mai avem de muncit...
Ei nu primesc teme pentru vacanta. Dar eu voi lucra cu ea din cartile si caietele de scoala, ca sa nu uite chiar tot...

Miine are un spectacol de cor, vineri este ultima zii de scoala si vineri seara plecam pentru 4 saptamini in vacanta.

Va urez la toti (mari si mici) o vacanta placuta si se ne regasim sanatosi si plini de energie la toamna.

Mergi la inceput

Mai raspundeti si voi fetelor cum mai procedati cand copii sunt incapatanati si mai comenteaza,ridicati tonul la ei?
Eu ma lupt cu o incapatanare mare si muuuulte comentarii,cand nu-i convine ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Si la noi comentariile si negocierile sunt la ordinea zilei.
Eu incep cu "Vezi ca ma enervezi" apoi "Te rog frumos sa asculti ce spun eu ca este spre binele tau" apoi "Nu mai comenta atat si fa lucrul respectiv" apoi "Dar chiar trebuie sa negociem fiecare pas pe care il faci?" iar daca dialogul se lungeste la nesfarsit ajungem la "Vezi ca daca nu incetezi primesti o pedeapsa"... ei aici incepe deja sa se mai gandeasca...mai ales ca o data a continuat si dupa ce a primit pedeapsa, spunand ca nu am ce sa-i mai fac... asa ca pedeapsa s-a marit si l-am avertizat ca se va marii din ce in ce, sa nu-si imagineze ca am resursele terminate.
Dar in general este un copil ascultator... vom vedea la scoala cum se va descurca.

Mergi la inceput