Copii nascuti in 2000 (06)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Anamaria, dar Nick are deja toti dintii definitivi sau incepe mai devreme?
Marcu are 5 noi dar ii cresc cam distantati si intelesesem ca pina nu ii cresc toti difinitivi nu se recomanda braces,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Andrada, in mod normal s-ar incepe cam pe la 11-12 ani. Nu trebuie toti dintii definitivi (mai ramin patru in spate - cite unul stinga dreapta sus jos). La noi problema este maxilarul in forma de V (in loc de U) si trebuie modificat mai devreme (cind osul este mai maleabil).

Si Alex va avea nevoie (are si el aceeasi problema plus un "overbite" marisor mostenit de la mine). El avind o problema mai pronuntata decit Nick va incepe pe la 8 ani si jumatate.

Cu cit se asteapta mai mult cu atit mai mult va dura corectarea. Astea au fost recomandarile stomatoloagei si a ortodontistului la un loc (i-am dus pe amindoi separat la 2 opinii tocmai ca si mie mi s-a parut devreme). Trebuie multa disciplina din partea copilului sa se mentina curat si "safe"...

Noi ne pregatim de sfirsit de an...miine avem festival de dans la scoala, pe 18 primim report cardul si pe 22 e ultima zi de scoala. Abia astept eu vacanta, daramite ei

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Elena sa te linistesc si eu...
Stresata si eu ca Adi nu stie, asa ca m-am dus la invatatoare sa stiu daca trebuie sau nu sa stie sa scrie si sa citeasca. Mi-a spus ca este chiar indicat sa nu site, pentru ca ea oricum trebuie sa-si faca lectiile si atunci copilul se va plictisi la scoala. In plus ii este greu sa indrepte scrisul deprins incorect de catre copii.
Adi stie litere mari, scrie si de mana cateva cuvinte, numai ce a invatat la gradinita. Eu nu am facut suplimentar cu el acasa pentru ca a avut alte activitati extragradinita si nu am vrut sa-l obosesc. Dar recunosc ca ma gandisem ca voi face acum in vacanta, insa m-am relaxat dupa ce mi-a spus invatatoarea, asa ca-l voi duce la inot ca-si doreste, sper insa sa nu esuam dupa 5 lectii ca anul trecut.

Voi ati mai dus ceva la scoala pentru dosar? Oare cand mai trebuie mers?

Noua ne cresc cei doi dinti din fata de jos, dar altii nu dau semne sa cada. A... i-a iesit o maseluta. Trebuie sa vad unde si cum se sigileaza la noi in Pitesti.

In weekend mergem la Terchighiol la un festival/concurs de muzica usoara... sa speram ca vom face o figura buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Pt dosar:cerere,dovada vaccinari,20 coli de scris,20 plicuri,5 timbre postale si nimicuri de-astea..nu mai stiu exact.
O sa mergem sa vedem daca e necesar si ce anume,uniforma scolara..sper sa nu.
In rest...vrem si noi la innot!

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani tuturor copilasilor care s-au aniversat sau urmeaza sa se aniverseze in aceasta perioada!

Pt viitorii bobocei, mult succes la scoala!
Pt parinti........e o etapa noua, dar frumoasa! Presupune multa rabdare, intelegere, sustinerea copilului, dar o sa vedeti la sfarsit, ce mindre veti fi de puii vostri!

Noi mai avem 4 sapt si terminam clasa 1. Aici o termina pe 6 iulie is reincep scoala pe 20 august. Bianca a facut progrese f mari in acest an. Nu stia sa citeasca decat f putin, cunostea literele mari, dar cam atit.......acum e aproape fluenta in limba germana, dar citeste binisor si in limba romana.

Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by puiut85j

Pt dosar:cerere,dovada vaccinari,20 coli de scris,20 plicuri,5 timbre postale si nimicuri de-astea..nu mai stiu exact.
O sa mergem sa vedem daca e necesar si ce anume,uniforma scolara..sper sa nu.
In rest...vrem si noi la innot!

elena

Daca nu poarta uniforma scolara, o sa i se faca una a scolii, eu cel putin asa am inteles.....
Fiica-mea a fost anul trecut la inot si de unde zicea at ca nu-i place, anul asta cica vrea iar.... Insa sa nu credeti ca stie sa inoate; balaceala la greu!

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Ma duc si eu maine sa vad cum este cu uniforma la scoala la noi.
Noi dosarul cu cererea si certificatul de nastere l-am depus de prin octombrie anul trecut.
Vad eu maine cam ce ar mai trebui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Cred ca iti va mai trebui de la gradi fisa medicala si daca scoala cere o evaluare pedagogica (parca asa se cheama!) tot de la gradi.

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

in primul rind vreau sa urez tuturor sarbatoritilor la multi ani, cu noroc si multe impliniri!
casie, io-l santajez adeka nu maninca fructe nu-i dau dulciuri, am noroc ca e intelegator in linii mari si se conformeaza spre deosebire de ilinca pe care-o doare undeva de santaju` sau explicatiile mele
la stomatolog n-am ajuns inca, ma gindsec citindu-va pe voi c-ar terbui s-o fac... ii dau zymafluor in schimb
de inscris la scoala am facut-o cu cintece prin luna martie, saptamina asta intentionez sa ajung din nou, sper sa nu am surprize
simbata avem serbarea da` deja ii miroase a vacanta, da` parca virgula cui nu-i miroase?;))

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna,

Gata de azi adio gradinita. Ieri am avut serbarea, Maria a avut emotii la poezie se emotionase asa mult incit la ultima strofa se oprise, dar si-a revenit.
Tot ieri ne-am luat si uniforma de la scoala. E foarte frumosa si cred ca o sa ii fie buna 2-3 ani.
Nici noi nu cumparam rechizite, doamna invatatoare a spus sa nu cumparam nic pina nu spune ea.
Tot ieri am avut prima ora de karate. Ia placut, mai vrea, dar vrea si la inot, sa vedem cum o sa le impacam pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Eric al meu azi are 7 anisori LA MULTI ANI !!!! si IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR
si la toti copilasi care acum in acest sezon ziua de nastere LA MULTI ANI!!!!

Mergi la inceput