Copii nascuti in 2000 (06)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Mai avem 2 sarbatoriti de la sfirstul lunii mai:

23.05.2000 - Marius - gen68
25.05.2000 - Dan - Letitia1

La multi ani! Sa cresteti mari, sanatosi, destepti si sa aveti noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Casie,

Cum il cheama pe baietelul tau, sa-l adauga la listuta copiilor anului 2000.

Legat de legume si fructe: nici Antonia nu maninca, mai ales legume crude (doar morcovi mici). La fructe ne-am oprit la mar si banana. Abia acum la 7 ani a descoperit caisele, ciresele, f.rar capsuni. Trebuie sa avem rabdare cu ei...Legat de digestie, incearca cu prune uscate (puse de seara intr-un pahar cu apa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Cu privire la aparatul dentar sint intr-o oarecare tema...Nick (9ani) deja poarta aparat). Amindoi au problema cu maxilarul fiind in form de V in loc de forma de U si asta face dintii sa iasa un pic in afara, dar mai important este ca nu "calca" corect partea de sus pe cea de jos.

Tratamentul initial este de 28 de luni dupa care pina la virsta de 18-20 de ani trebuie sa poarte "retainer" (un fel de aparat dentar care se poarta doar noaptea) pentru ca oasele cresc pina pe la 20 de ani si dintii mereu vor migra. Deocamdata avem "braces"...il vedeti pe Nick aici: http://travel.webshots.com/photo/2949963950057002410mmUTIk

Dintii se indreapta relativ usor...problema mai grea este maxilarul si trebuie multa rabdare.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Anamaria, dar Nick are deja toti dintii definitivi sau incepe mai devreme?
Marcu are 5 noi dar ii cresc cam distantati si intelesesem ca pina nu ii cresc toti difinitivi nu se recomanda braces,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

buna dimineata,fetele.Ce mai faceti?Doream sa va intreb ce ocupatii le mai gasiti copiilor vostrii in timpul vacantei in afara de joaca?Aici e slaba miscarea sau nu mai aveti ce povesti de copilasi?

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Cam slaba miscarea intradevar.

Eu am multe de povestit de Adi... dar nu vreau sa para ca ma laud...

In ce priveste vacanta, care la noi incepe practic dupa 18 iunie ma gandeam sa-l duc la inot. Adi este cam obosit si cred ca i-ar prinde bine sa aiba o perioada in care numai sa se joace. A avut un progam cam incarcat anul asta, la care a facut fata cu brio este adevarat, dar cred ca este momentul de o vacanta adevarata.
Voi la ce v-ati mai gandit pentru vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Noi am schimbat al 4-lea dintisor.
Am fost si la bazin, la inot. Am fost intr-o dupamasa, ne-am distrat, desi eu si copilul nu stim sa inotam si bazinul are de 2 metri, dar am avut colac.
Cand am vrut sa mai mergem a spus ca el nu mai vrea, ca nu este chiar asa de amuzant, este aglomeratie...
Sa vedem, poate daca se vor deschide strandurile...
Asteptam vacanta de vara. Si inceputul scolii.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Buna dimineata.Eu mai intru si la clubul scutecelor pt ca am si o fetita de 5 luni si sa vedeti acolo activitate ,in 24 ore se scriu cate 3-4 pagini ,de ametesti citind..In alta ordine de idei:Mi-as dori sa-mi dau fata pe timpul verii la innot ,dar in Galati nu stiu pe unde,nu e nimeni din Galati? Si o rugaminte:Cine a facut listuta de la inceput ,rog sa-mi treaca si mie fata,MARIA-ADELINA 14.martie 2000.O zi buna.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada taba spune:

Buna fetelor
am mai aparut si eu pe aici, dupa cateva luni de lipsa.
Intre timp am mai facut o fetita care acum are 5 luni si jumatate.
Maria, fetita cea mare o sa mearga anul acesta la scoala.
Vineri, adica maine are examen la karate, iar vinerea viitoare o sa aiba serbare la gradi si dupa aia...gata gradinita.

Nu am apucat sa citesc chiar tot ce ati mai scris voi, dar, printre picaturi am vazut ca si copii vostri au probleme cu dintii.
Si Maria are, mergem de cateva luni deja la stomatolog. Ii cresc dinti mari, ea avand maxilarul mic, nu musca corect, mai are si niste cariute...Cam dificil. Si eu am avut de mica probleme cu dintii si ma temeam ca ea o sa ma mosteneasca.
Doctorita stomatolog, i-a sigilat deja cativa dinti, si i-a dat un aparat pe care sa-l poarte noaptea, ca sa nu mai doarma cu gura deschisa, adica sa invete sa stea cu gurita inchisa si sa muste ca lumea...
Hai ca v-am ametit.
Nu promit, dar o sa incerc si eu sa intru mai des pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mada sa-ti traiasca fetita si sa fiti sanatosi cu toti!

Mergi la inceput

Mada,avem fetite de aceeasi varsta,nu?Cea mare e in 2000 si cea mica in ianuarie 2007?Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele.

elena

Mergi la inceput