Tencuiala termosistem
Poate cineva care lucreaza in domeniul constructiilor imi poate spune ce fel de tencuiala se preteaza pt. o fatada izolata cu polistiren expandat. Stiu ca in principiu termosistemul se executa cu: dibluri + profil tip U din Aluminiu + placi de polistiren expandat + folie de fibra de sticla + tencuiala adecvata. Care este tencuiala potrivita, ce alte materiale sunt necesare si cam care ar fi costul manoperii (in principiu, daca stie cineva)? Eu am gasit un tip de tencuiala care costa aproape de 3 ori mai mult cat toate celelalte materiale la un loc si nu stiu daca nu cumva merge si una mai ieftina.
Va multumesc anticipat.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Raspunsuri
allisi spune:
IEPUMIC sa inteleg ca-ti faci casuta?poate o sa-ti dau si eu niste sfaturi daca o sa stiu dat fiind faptul ca sotul meu e cel care construeste.bafta multa
iepumic spune:
Lidia, nu imi fac casuta -as vrea eu!. Parintii mei au o casa la tara si as vrea sa izolez parterul peste tencuiala clasica existenta ca sa mai castig cateva grade in plus in interior. As avea nevoie de cateva sfaturi pt. ca am vazut ca din tot termosistemul cea mai scumpa este tencuiala, restul materialelor nu sunt mare capat de tara la suprafata de fatada exterioara pe care vreau s-o izolez. Dar tencuiala imi pune oarece probleme pt. ca nu stiu exact care este tipul adecvat pt. a prinde pe plasa de fibra de sticla si sa fie si rezistenta la intemperii.
Daca ai nevoie de ceva idei pe partea de instalatii, poti sa ma intrebi pe PM.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
allisi spune:
e eeeeeeee IEPUMIC o sa dea domnul cea ce-ti doresti ca doar sunteti tineri, nici eu nu visam cel putin vreodata c-o sa pot construi o casuta ,acum cu multa vointa ,putere,...orce se poate pe lumea asta ca doar si alti au putut nu?bafta multa sa ai in viata.
mihailescu teodora spune:
Iepumic,pote-ti este de ajutor:
http://www.apla.ro/finisaje_exterioare.php
Teodora 17 + Mihnea
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou