Stelute de ianuarie - februarie 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, iti dai seama ca nu sar pe el la primul sunet. Asta ar fi insemnat sa ma trezesc de nu stiu cate ori. Chestia e ca aseara nu a mai dormit inainte de baie cum facea de obicei si l-am culcat mai devreme (adica l-am spalat mai devreme si a mancat si a picat lat) si m-am gandit ca poate s-a trezit mai devreme ca nu l-a dus mancarea. Dar a dormit pana la 7 jumate cand am facut noi zgomot si de aia s-a trezit. Oricum, am avut si io timp sa imi trag un dush si sa imi fac trebi.

Bai, ma doare rau rau in dreptul ovarului drept. De vreo trei zile tot ma trec dureri dar am zis ca poate cine stie ... o fi vreo faza. Marina, tu ziceai ca poate ovulez si nu pot nici sa te aprob nici sa te dezaprob pt ca nu stiu cum e fara medicamente en-gross. Dar azi doare rau, chiar si cand ma ridic de pe scaun sau ma duc la toaleta. Am bagat un Indometacin si sper sa imi treaca nitel ca azi nu am cum sa merg la doctor. Ma duc maine la medicul de familie sa imi dea trimitere undeva.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

anne, adela2006, cristiana70 , catalina, mariana1976, marinar , mihacarm , eli , lilisor
fetelor multumesc frumos pentru urari , sunteti dragute ca intotdeauna

lilisor am inteles sa traiti , cam greu cu denis ca stam mai mult pe afara ca altfel ma stie
tot blocul , s-a invatat vagabondul si cu voi care scrieti de nu va mai opriti mai rau ca la odisee
cand vorba aia mai aveai timp.......promit ca nu ma las usor si va scriu mai des , voi stiti ca
imi sunteti dragi cu toatele si ma gandesc oricum la voi , va citesc asa cand apuc , dar de postat
nu prea mai am timp......promit ca o sa fiu mai activa

mihacarm multumim de compliment , era micut acolo , cand mai am timp asa , o sa mai pun niste poze mai recente
pentru tine si frumusica eva

hai ca mai citesc ,,,,,,,e frumos afara iar ma plimba denis toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza buna!
Noi facem experimente pe bb,poate,poate doarme si ma-sa mai mult.
Ieri s-a trezit la 5,desi ora de trezire era 7,in mod normal.Asa ca aseara inainte de culcarea noastra i-am mai bagat un bibe in somn ca na,sa-l tina mai mult dimineata.Da,de unde,ne-a fentat si la 7 fix deja cerea mancare.
Asa ca nu tine faza ca daca mananca mai tarziu,se trezeste mai tarziu.Asta e cu programul in cur si se scoala tot cum stie el.

Lili,la cit mai multe mesaje!Stai linistita,ca inteleg eu de gluma si fara semne.

Mihacarm,i-am mai dat ceai,dar il vomita si nu i-am mai dat de atunci.Stiu ca-i dadeam ceai cind vroiam sa-l invat sa pape la 3 ore,dar nu-i potolea foamea,ca tot la fel manca lapte si dupa ceai.
Ai dreptate cu poza ca el e in plan apropiat,dar e oricum mai inalt cu un cap ca ceilalti.Asta e,sanatos sa fie.

Alinatxa,felicitari pentru kg,esti tare fato.Dar cred ca nici tu nu ai avut asa mult de slabit.Eu si Eli suntem campioane.Mai era parca si Ivona la categoria grea,dar ea nu mai zice nimic.

Catalino,baga un Nospa,ca sigur iti trece.Si asta daca tot ne aminteam de sarcina.

Bai,copchilul asta al meu s-a invatat cu noi in we,sa stam dupa curul lui si acum cind e singur ne striga de numa.Tipa dupa noi ca disperatul.

Messa,tot tu esti salvarea.Cum ai dezvatat-o pe fiica-ta?Ca si ea parca incepuse cindva?

Marino,mai baga filmulete sa ne zgariem toate de ciuda ca ai nostri nu se intorc inca.

Distractie frumoasa in parc,mumoaselor si profitati de vremea buna,cit mai aveti, ca la noi s-a intors iarna,asa e de urat.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

pentru sarbatoritii zilei :
Vlad~Alexandru bb de A.Alina
Serban bb de Ralu74
Roni~Cristian bb de loremunteanu
Lidia Nicoleta bb de Nadiutapm - multa sanatate,
Cristina Teodora Sofia bb de Amaya

Laura si David Andrei ( 27ian2007)
Poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina eu ma gandeam ca secretia abundenta ar putea sa te duca cu gandul la ovulatie, dar dureri asa mari de ovare....nu prea. mai bine mergi la dr si vezi ce si cum.

dana acum incarc un filmulet...e mai scurt pt ca si zuza mica e mai rapida.

ce rau imi pare ca nu vin si eu azi in pismigiu, dar plasez fata la socrela si ma duc la cosmetica. de maine sper sa ma invrednicesc sa merg la aerobic.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

iata si www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070507" target="_blank">filmuletzul promis

Mergi la inceput

Bey,mi-au venit rushii...
Alta viata,sa mai stiu si eu cum e aia,ca parca nu mai eram femeie.
Macar acum stiu sigur ca nu-s gravi,ca aveam oaresce nelinisti.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

iata si www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070507" target="_blank">filmuletzul promis

Hihihi,Marina,ce frumos face!Manca-o-as de frumoasa,tare-mi place tenul ei masliniu.Cum radea ea si apoi se schimba brusc.
Cred ca-i pun filmuletul la fii-miu,poate se prinde si el de schema.

Mergi la inceput

haha, dana sa stii ca e bronzalita emmi.

deci pana la urma au venit rushii. inseamna ca tr sa ma astept si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Danutzo al tau pare mai mare si decat al meu dar s-ar putea sa fie o iluzie optica. Oricum la pe 10 martie avea 68 cm. O mai fi crescut intre timp. Si vreo 7.900 kg. Cand e acasa imbracat subtire nu arata asa mare. Ne-am dat seama ca nu mai avea loc in carucior sau ii ieseau picioarele din scoica. Da si al tau intra in categ MARELE ALB fara nici o problema.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare

Mergi la inceput