Buna,
Vreau sa-mi inscriu odorul la gradinita de pe Valea Calugaresca, in sectorul 6 zona brd - spate.
As vrea sa stiu cate ceva despre ea, poate este cineva acolo, sau despre educatoare / directoare....Am fost in vizita si mi-a placut, mai ales ca balconul meu da in gradi:))toate aratau super, sper sa am noroc!!!
Astept opiniiile voastre:))
Gaby, e mai usor poate daca spui ce numar are gradinita. Dupa descriere e cumva vorba de gradi nr. 87? daca da, da o cautare pe forum, bifind si subiectele arhivate, gasesti ceva informatii, dar putine, iti zic, pentru ca am cautat si eu nu demult informatii anume despre aceasta gradinita. Nu prea a scris lumea.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
buna,
merci de indrumare
87 cred ca este cea langa liceu, asta e "aruncata mai in vale", mai fac sapaturi, poate poate!!!
Am fost si am vb dat ...stiti cum e la stat. Un lucru ma multumeste: directoarea era get-beget de pe vremea comunistilor, deci am cu cine discuta, si stiu cum:))))vb pe 1 iunie cand se fac inscrieri!!!
multumesc Natalia!
Cu stima,
Gaby, gradinita din spatele brd-ului, situata pe str. Valea Calugareasca, este www.primarie6.ro/InformatieDetaliu.aspx?InfoId=66&TipArticol=0" target="_blank">nr. 87.
Poti sa-mi dezvalui si mie din metodele de discutie cu persoanele de pe vremea comunistilor?
Asteptam si noi inscrierile..
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
![]()
Spaga!? Ciubuc?! parca asa se numeste... nu mai stiu ca nu am mai dat de mult si fug de astfel de pesoane, dar...
Da, merci, e 87, si parca se dicuta despre ea pe aici dar...nu mai gasesc!!!
Multumesc!
Poate vom ajunge sa ne intalnim la aceasi gradi!!