GRADINITE CONSTANTENE

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Ce bine ca s-a mai animat subiectul! Uite asa aflu si eu ca deja nu mai sunt locuri la gradinita 12 Ada, n-ai pus intrebarea la fata locului referitor la inscrieri/locuri ocupate, era interesant de aflat raspunsul, ca sa stim cum abordam problema... Eu am avut acolo fetita si tot acolo vreau sa il inscriu si pe vlad, ca este chiar langa mine; probabil trebuia sa il inscriu de la nastere
oricum, daca nu voi reusi, am in calcul si varianta gamex, macar pt inca un an, cat mai face fata soacra mea...am fost acolo si il primesc fiindca nu mai are pampers si fiindca...vorbeste! taxa e de 250 ron la programul scurt, spatiul cam mic, dar pt 4 ore nu-i bai.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Lili, Vladis, noua ni s-a spus la sedinta ca nu mai sunt locuri la gradinita 12 . Ca au fost inscrisi fratii si cei de pe lista de asteptare (vezi Vladis, daca nu l-ai inscris la nastere? ) si ca nici pt. ei nu au ajuns locurile. Cu toate astea, sunt 2 grupe pregatitoare (sau chiar 3, ca parca e si una de germana) si am inteles ca se doreste sa se mai faca o grupa. Mie mi se pare cel putin suspect. Nu stiu daca pot declara ofical, in perioada de inscrieri, ca nu au locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

L-am inscris pe Cris la gradi Tara minunilor de pe 1 Mai. E cu program scurt si tare aproape de mine. Azi e prima zi de gradinita si abia astept sa merg sa il iau, ca nu era prea fericit cand a realizat ca ramane singur acolo.
Va spun impresii dupa...

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dana succes - asa e in prima zi. dar lucrurile se imbunatatesc pe parcurs
sa ne spui cum a fost!!

Roxana

Mergi la inceput

Multumim, Roxana. Am fost prima mamica (,) care a ajuns acolo sa isi recupereze odrasla. Mi-au zis pe acolo ca a fost ok, m-a cautat o data si i s-a spus ca am plecat sa ii cumpar suc (cum a ajuns acasa mi-a cerut sucul pe care i l-am luat, noroc ca aveam o sticla prin casa) si ca apoi s-a potolit. L-am vazut linistit, vesel, si-a luat la revedere de la toata lumea. Acum, nu sunt sigura ca v-a fii si maine la fel, dar, oricum, am trecut de prima zi. Am avut si reclamatii de la el, ca "baietelul ANdrei" a tipat la el, dar per total, a fost multumit.

Mergi la inceput

hey, bravo, imi pare tare bine! succes in zilele viitoare

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Felicitari proaspatului gradinar - Cristian- speram sa-i placa si sa se acomodeze repede.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Multam Camelia. S-a adaptat atat de repede incat, azi, dupa ce 3 zile a venit acasa cu reclamatii ca la batut nu stiu ce copil, ca l-a suparat nu stiu care, deci, azi imi spune educatoarea ca a caftit un baietel ptr ca i-a luat jucaria. Moama ce jena mi-a fost cand mi-a zis chestia asta; imi venea sa il iau la tante pe Cris. M-am suparat pe el si nu am mai trecut pe la leagane si acasa i-am tinut o litanie -sper eu cu succes, ca el zicea "imi pare rau mami", dar nu prea parea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Dana, "conflicte" vor mai fi, dar de diferite grade de gravitate . Saptamana trecuta Alex imi tot spunea ca nu mai vrea la gradi ca o bate copilul x sau y, am intrebat educatoarele si mi-au spus ca nu au vazut nici-un conflict. In final am ajuns la concluzia ca ea de fapt vrea acasa cu mine si cu sora-sa si, incerca sa gaseasca diferite motive. Ideea e ca ei chiar ii place la gradi dar, nu-i place sa se trezeasca dimineata .

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Dana... e mai mult decat normal sa se intample asa. va mai dura vreo luna apucatura asta... si trece. se obisnuieste sa dea si altora, sa imparta... asta este unul dintre avantajele gradinitei. pupici si succes!

Roxana

Mergi la inceput