***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata burtici si mamici

Ne-am trezit devreme azi ca am pregatit fata de gradi ,a dus-o tati si o ia mami!

Andrada eu sincer sper sa ma fi inselat in privinta ta,mi-am adus insa aminte de cuvintele medicului tau,parca le stiam de undeva Si daca vrei sa stii si eu sunt la fel de stresata,cred din ce in ce mai tare ca eu iar nasc dupa 40 de saptamani daca nu cumva ajung iar la provocareAm asa o senzatie ca eu nu nasc singura
Cand am pierduta prima sarcina (oprita in evolutie)a trebuit sa asteptam 2 zilesa m-i se declanseze travaliul cu pastile care in mod normal in cateva ore isi fac efectul.
Eu cred ca sunt femei care pur si simplu tin copii acolo sau ei stau atat de bine acolo Si eu sunt una dintre ele
Acum sper sa-mi cobesc
Apopos'Diana esti haioasa cu bagajul tau si eu ai spunema lui Iris cand iese sa nu uite sa ia si mileul pe care l-a tot crosetat acolo,convinsa fiind ca a avut multa treaba acolo de a iesit asa tarziu.

LAURACATU pentru
SADICUTZA FELICITARI si la tatic mandru foc!!!!

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata burticutze si mamicutze!

Lauracatu si sot de Lauracatu, felicitari pentru flacai!
Sa fiti fericiti, sanatosi si bucurosi!
Multumim pentru vesti si asteptam povestea mamicii curajoase care a nascut gemeni natural!

Sadicutza si Sadicutz, felicitari!
Multumim de vesti, sa fiti sanatosi, bucurosi si sadicutzi tot 4!! Ma bucur ca a fost repede ;)

Ralucami, felicitari pentru bebita care a crescut si pentru graviduta model!

Dianalaura, si eu iti zic sa nu te grabesti!!! Mai stai un pic cu burticile Multumim pentru vestile despre Motannel
Si eu ma gandesc la Motannel, ca din punct de vedere al lipsei de contractii etc eu ma incadrez foarte bine :D Doctorul a zis sa mai astept 10 zile pana sa vreau sa iasa bebe (de parca e dupa mine, eu ma vad deja in saptamana 42)

Andrada Hai ca nu mai e mult!!! Jucam si sotron daca vrei (dar peste 10 zile eu - deci joci tu intai, apoi eu la cateva zile). Oricum, cred ca si incapatanatul de Antonio o sa zica - gata, mi-am facut bagajul, vin!!

Sobi, felicitari pentru saptamana

Anca 37+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Neata fetelor.
Eu tot pe baricade sunt, ma pregatesc sa plec la lucru. Cred ca pana la urma o sa nasc pe cine stie unde in plecarile mele in interes de serviciu.
Felicitari Sadicutza, bebe mancacios si cumintel si sa te intorci repede acasa sa ne povestesti cum a fost.
Andrada, lasa ca nasti si tu, nu mai sunt decat maxim 6 zile, ce a fost mult a trecut. Cred ca de fapt Antonio astepta sa-ti iei tu camasile, de asta nu a vrut sa vina pana acum. Cred ca si eu tot ca tine o sa fac, ca de la sapte luni tot zic ca nasc si la cat ma agit si alerg si eu bebe nu da niciun semn ca ar vrea afara. Cred ca si Andreiutul meu o sa stea acolo pana depasesc termenul. Probabil vrea sa vina de ziua tatalui lui. Sper sa nu astepte pana la a mea ca atunci chiar o iau razna.
Gata, plec sa-mi recolotez pentru niste analize si apoi la munca.
Va pup si pentru cine e "pe vine".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Buna dimineata,
Felicitari Sadicutza, sa va aduca numai bucurii bebelina!

Lauracatu, sa iti traiasca flacaii si sa fie sanatosi si mancaciosi!

Asa cum am promis, pt cine mai e interesat de cursurile de la Giulesti:se face mai intai o sedinta de evaluare a capacitatii de efort(fiindca se face si gimnastica) care costa 12 Ron.Apoi se fac programari pt celelalte sedinte.Costa 7 ron, gimnastica + pregatire nastere.Se poate merge in orice zi, intre orele 9-12.Maine am prima infatisare

Lavinia, 33+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

lauracatu felicitari, sa-ti traiasca bebelusii!

sadicutza bravo, sa te bucuri de micuta Teodora.

carrie bafta multa azi

petit_ange eu am luat concediul de la medicul de familie.

Mica 38+5 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna dimineata mamici si burtici
M`am trezit cu o foame de lup...si am papat..a plecat sotu` la servici si eu am ramas singurik!
Ieri am mai fost la cumparaturi putzin...si am completat bagajul pt maternitate...mi`au mai ramas de cumparat tampoane pt sani...astept o recomandare de la mamicile care au nascut si au folosit cu succes!!
As fi insirat tot bagajelul meu pt spital...dar m`am linistit intre timp...Dintre fetele ce au nascut prin cezariana...sunt curioasa dak ne trebuie ceva in mod special la spital(eu nasc la municipal)..fata de mamicile ce nasc normal.
Pana la sfarsitul saptamanii sper sa`mi vina si mie din comanda macar comoda bebelinei...ca sa am unde sa`i pun ei lucrusoarele.Sotul meu a fost tare ocupat si abia ieri a apucat sa faca comandaOricum e bine si asa...pt ca aia au zis ca e gata in 3-4 zile maxim!
Maine sunt programata la controlultimul meu control dinainte de nastereSunt nerabdatoare sa aflu dak fetita mea e hotarata sa mai stea pana pe 18 mai...sau vrea sa`mi faca o surpriza
Cand vad cate fete nasc pe neasteptate...parca mi`e cumva aiurea ca eu am sa nasc la 40 saptamani..si asta pt ca sunt programata la cezariana..ca dealtfel cine stie..poate atingeam si 42(eu m`am nascut la 42 sapt)
Sunt cam plictisita...tot ma gandesc ce sa mai fac ca sa treaca timpul...si de somn nu poate fi vorba ca sunt satula de atata stat in pat...m`as plimba non`stop.Alaltaieri l`am pacalit pe al meu iubit sot si dupa ce am papat undeva in zona UNIREA ..am luat`o usurel pe jos inspre TINERETULUI..ne`am plimbat prin parc o tura...si`apoi am mers PE JOS pana la DRISTOR...Inainte sa ajungem acasa inca mai aveam forta sa sar in spatele lui ca o strengarita...asa de fericita eram ca m`am plimbat ca eram satula de stat in casa dupa o saptamana!
Eu am descoperit azi ca am mai pus pe mine vreo 3 kg...de cand m`am cantarit ultima data pe la sfarsitul lui martie!Deci...in total am luat aproape 20 de kg...Nu e nici de bine nici de rau...pana la urma nu`i nimic iesit din comun nu?
Va pup pe toate...si va urez o zi buna
Pt burticile ce urmeaza sa nasca
Felicitari sadicutza si sadicutzu,lauracatu pt bebelusii nou nascutzi!!

Mone 38+ Maria Antonia

Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

'Neata!
Sadicutza si Lauracatu, felicitari ptr bbei! Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

Monytza, fetele ziceau de tampoane de la Nuk.

Incep si eu sa cred ca, daca pana acum stateam cu grija sa nu nasc prematur si numaram saptamanile si ma rugam sa mai stea bb un pic la caldurica, acum se incapataneaza sa stea cat mai mult in burtica! Joi merg la control si probabil ca vom stabili si noi data/felul nasterii, avand in vedere cerclajul. Ma gandesc sa-l conving pe dr sa-mi provoace nasterea, macar stiu ca e in spital, nu mai stau cu grija ca daca ma apuca noaptea sau cand el e plecat sau mai stiu eu ce alte situatii...

Am vazut ser fiziologic in Carrefour, la cutii cu 20 de fiole de plastic parca, in jur de 215 mii, dar m-am gandit ca gasesc la farmacie mai ieftin. Din ce spuneti voi, se pare ca m-am cam inselat...

37+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Carrie, sper ca te-ai hotarat la inducere. Eu pun majoretele la treaba, caci indiferent daca nasti sau nu azi, sapt asta tot nu scapi. [majoreta[
Si pentru Paflo la fel, daca nu ai nascut ieri sau nasti azi, maine e ZIUA Z. Hai cu majoretele si pt tine
Doua clujence una dupa cealalta!
Brambushca, ce ti-a zis dr la control? Cand scoate firele de la cerclaj?
Eu ma duc acum la dus, sa fac un pic de gomaj, ca ma duc de la 11 la epilat! Nu prea a crescut, de fapt pe picioare nu a crescut deloc, insa cum la cezariana trebuie sa fie fin, prefer sa ma duc inca o data la epilat, decat sa ma dea cu lama tanti la maternitate. Pai eu am muncit sa ma epilez 2 ani numai cu ceara si sa vina ea sa dea cu lama? Nu-i frumos. Asa ca ma duc sa "frec" mai intai zona, sa iasa si firele astea ce cresc pe sub piele...si daca mai iese un firicel doua pana pe 14, le iau cu penseta.
Aseara mi-am adus si eu cosuletul (port-bebe-ul) de la o prietena, e ceva in genul celui de la Pauly, insa il am de la o prietena ce-l cumparase de la cineva cu 500 de mii. Si asa am rezolvat si problema spatiului, o sa il culc pe bebe il el, nu mai desfac patutul (ca si asa ne e stramt). Oricum, cat voi fi eu in maternitate si sotul in concediu, el are misiune sa umble pe la banci sa vada ce si cum e mai nou cu creditele astea, si poate prin toamna reusim si noi sa ne cumparam un apartament, si atunci o sa am si eu mai mult spatiu si pt bebe. Osa ii fac poza mai incolo, ca acum tocmai ce i-am dat jos fetele de material, sa le spal. Cand va fi gata pregatit promit ca pun poze.
Hai ca ma duc la dus, ca apoi intra mama, tocmai ce am terminat-o de vopsit!
Va pupic si mai vorbim dupa ce revin din oras!
AA..Ancamari, am uitat sa iti spun..ieri noapte am visat ca ai nascut!

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

LauraCatu FELICITARI!!! Sa-ti traiasca puisorii si sa te bucuri de ei!
SADICUTZA BRAVO!!! Felicitari pt printesa!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

FELICITARI mamicutelor, LAURACATU si SADICUTZA SI SOTILOR acestora!!sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si mancaciosi!!Recuperare rapida mamicilor.

33+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput