***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Felicitari Lauracatu! Bebei sanatosi si mancaciosi!
Pentru Sadicuta si fetele care mai nasc maine nasteri usoare si sa reveniti acasa cu bebei sanatosi si povesti frumoase despre nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadicutza spune:

sadicutza a nascut
la ora 23:10
o fetitza de 3,150 kg
nastere normala
copila a luat nota 9
lungimea nu o shtiu...
si seamana cu tacsu ... oricare ar fi ala... adika io

multa bafta celorlate fete

sadicutza 39 fix cu Teodora si mamica de Andreea(28.11.98)
POZE CU BURTICI: http://sadicu.plici.ro/mamici/index.htm
POZE ANDREEA: http://sadicu.plici.ro/andreea/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Neatza fetelor.Ne-am trezit si noi sa-l pregatim pe tati pt munca.
SADICUTZA si sot felicitari pt fetita.Sa fie sanatoasa si mamica sa aiba o refacere rapida si mult laptic.
LAURACATU felicitari pt bebei.Sa va bucurati de ei si tie refacere rapida.

Mergi la inceput

Numai eu n-am somn?ELTEKA ai renuntat la obiceiul de a intra dimineata?
ANDRADA sunt curioasa daca si azi esti tot in varianta 2in 1.
Aseara era o vreme numai buna de nascut,o furtuna in toata regula.Nici netul nu-mi mai mergea.Bebe era f agitat,dar i-am spus ca mai are inca de stat in burtica pana luna viitoare

Mergi la inceput

DIANALAURA ne faci azi vreo surpriza?
MOTANNEL felicitari inca o data pt fetita si bafta cu alaptatul.
Intru si eu mai tarziu sa vad ce ati mai scris.O zi placuta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

`Neata!!

Am intrat repede sa va spun ca am fost azi la control; dupa masuratorile doctorului avem 34 s si 1 zi si 2200g!!! ( m-am bucurat extraordinar de mult ca si papusa mea s-a mai ingrasat si in ritmul asta o sa aiba in jur de 3 kg la nastere)

Si ce mi-a ridicat moralul pana la cer: azi m-au laudat toti ( incepand cu asistenta si terminand cu doctorul) ca am luat doar 500g in plus!!! Nu mi-au mai inrosit caietul, nu mi-au mai comentat nimic, ba din contra. Si am ajuns si eu la concluzia ca au dreptate, ca daca fac ce spun ei mananc si sanatos , imi ajut si bebelina sa se ingrase si ma mentin si eu in "parametri" normali.

Elteka azi ai mers si tu la control, nu? Ce ti-a zis? Eu am profitat de ocazie ca tot a trebuit sa-mi explice ceva una din asistente si i-am cerut si lista cu ce trebuie pt bagaj. ( am vazut ca mi-a dat si listuta cu ce pregatesc ei pt bebe. Mie mi-au zis sa nu aduc absolut nimic la spital pt copilas, doar hainutele cu care o sa il imbrac la iesire. Diseara dupa ce termin muncile o sa studiez mai pe indelete brosurica respectiva).

Sunt curioasa daca ti-au dat si tie o foaie pt "Fetal Kick Counts". Azi am primit si eu asa ceva si acum dupa ce am mancat chiar am constatat ca misca bebelina, asa ca am numarat loviturile si m-am uitat la ceas. E cam plicticoasa treaba, dar daca e pt binele papusii, why not? Am inteles ca trebuie sa atasez foaia la boshi techo si sa i-o arat dr la fiecare control ( eu mai merg saptamana viitoare caci iar o sa imi faca niste analize de sange cica, sa vada cum mai e anemia mea ).
Sa nu uit: la mine la clinica sunt pompe Medela! ( si ca tot am discutat cu asistenta pe tema asta, mi-a zis ca pompele Pigeon nu sunt chiar bune. Deci au sarit din "schema" clar!)

LauraCatu FELICITARI!!! Sa-ti traiasca flacauasii si sa te bucuri de ei clipa de clipa! Sot de Laura !

SADICUTZA BRAVO!!! Felicitari pt fetita, refacere rapida si mult laptic! Sadicutzule multumim pt vesti si sa-ti traiasca printesa!

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza fetelor... Parca pe masura ce ma apropii de termen...se raresc contractiile din timpul noptii ba chiar se raresc noptile in care am contractii ... Sper doar sa fie linistea de dinainte furtunii....

Poohy, nu mai cobi...ca daca si sambata asta suntem tot 2 in 1 va scot eu cu "forta" in parc sa jucam (doar eu, de fapt!) un SOTRON!!!

Petit_Ange, mi-e ca Pitica a a vut gura aurita... si ca degeaba putea baga dr. degetul... Daca el nu vrea sa iasa..NU IESE!!!

Lauracatu, felicitari pt. BEBEI!!! Multa sanatate iti doresc tie si copiilor tai! Sa fie niste mancaciosi si tu sa ai lapte!!!

Ancamari, pentru buric eu voi folosi: ALCOOL MEDICINAL aplicat cu comprese sterile dupa care voi aplica PUDRA BANEOCIN (care continand antibiotic, impiedica dezvoltarea infectiei). Ca supozitoare eu am luat INDOMETACIN si GLICERINA... Iar despre adevereinta de salariat si eu as vrea sa stiu daca a fost nevoie de ea inca de la internare sau a putut fi adusa si la sfarsit sau poate chiar deloc?

Sadicutza, FELICITARI pt. FETITA!!! Si SADICUTZ multumim ca ne-ai tinut la curent!!! Sa va traiasca, sa va bucurati de ea, si sa puneti cat de curand poze cu ea!

Ankaa...tot 2 in 1 , dar asta este...am avut eu "rabdare" 9 luni... nu mai rabd eu 6 zile? Chiar ca nu mai e mult!!!

Dianalaura... mai asteapta PUTIN... Cel mai frumos este sa nasti conform DPN-ului sau al programarilor...fara surprize, DA??? Nu de alta dar daca si tu mi-o iei inainte.... nu stiu cum voi mai rezista sa n-o iau razna Chiar ii zic mereu sotului cum mai naste cate-o mamik... Si el cica: "Aoleo...si iar o sa plangi ca NU nasti si tu???"

Ralucami, felicitari pt. BBELINA!!! S-o tina tot asa!!!

ELTEKA, asteptam vesti si de la tine

Gata... acum ma pregatesc de plecare... trebuie sa iau camasile alea de noapte... din piata! Sper sa gasesc niste camasi luuuungi pana in pamant sa nu mi se vada deloc picioarele ... Oricum cred ca voi purta doar in prima zi, apoi trec pe PIJAMALE (n-au decat sa urle alea la mine.... FAC PE PROASTA si tot ca mine fac )

HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

neata fetelor!

am intrat si noi in saptamana 34 dupa UM, ca dupa masuratori suntem mai mari un pic, si mai avem doar 2 saptamani de servici - abia astept sa intru in concediu!

felicitari Sadicutza pentru fetita si refacere usoara!
felicitari si pentru lauracatu si nazdravanii ei!
asteptam poze si detalii cand reveniti acasa!

ralucami, felicitari pentru bebe si mamica care ambele sunt in grafic cu greutatea - e printre putinele dati cand ai moralul ridicat cand vii de la doctor!

ancamari - mi se pare tare mult 5 fiole / 20 RON! o fi indicat sa folosim acel ser fiziologic la punga de care vorbea cristina - nu expira oare repede dupa ce il desigilam?

si preventiv dianalaura carrie andrada

Andreea 33+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata...si noi tot in 2 in 1!S-au mai linistit apele aseara cat priveste contractiile, in schimb Stefy facea acrobatii la mami in burtica...statea in niste pozitii imposibile ! Si acum e treaz si se joaca, de fapt cred ca isi pregateste si el bagajul, isi strange ultimele lucrusoare de prin "apartament", ca se deformeaza burtica in toate directiile, deci cauta in fiecare coltisor sa nu fi uitat ceva . Ma gandeam ca noi tot avem contractii, si tot nimic, iar motannel cica ea nu a avut contractii mai deloc!Oricum, multumesc fetelor de majorete toate ...da eu tot vreau sa o las pe Andrada inainte...(asa draga mea, fa miscare, efort, poate poate se gandeste si Antonio sa vina mai repede )Si eu as vrea sa vina Stef pe 14, cand e programat, ca sa fie toate pregatite, taticul in concediu...si pe 12 si pe 13 am deja 2 verisoare care isi serbeaza ziua atunci, eu as vrea daca se poate sa fie numai el in ziua respectiva. Si ma mai gandeam la o chestie si imi faceam griji (acum pe ultima suta de metrii parca ma apuca si pe mine emotiile si nelinistile): dr mea zicea ca daca anestezistul cu care vreau eu sa nasc (recomandat si de ea si de altii) nu este la spital atunci, il va chema de acasa. Dar daca ma apuca sa zicem sambata noaptea, si omul ala e la vreo nunta, sau a baut? Ca e si el om pana la urma, si in afara orelor de serviciu poa sa faca ce vrea, nu? Atunci eu ce ma fac?! Eh, imi fac si eu griji degeaba, tot eu vin si zic, doar mai sunt si alti anestezisti in spital, nu s-o nimeri de garda exact ala care foloseste ace mai groase, care dau dureri de cap . Sper!!!
Sadicutzule, hai sa te felicit si pe forum! Sa va traiasca Teodora! Refacere rapida mamei! Doua Teodore nascute in aceeasi zi!!!
Va pupic si mai revin!

diana 37+ IANIS STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Sadicutza si sot de Sadicutza felicitari!!! Multumim pt vesti!! Sa va traiasca fetita!!!
Lauracatu sa-ti traiasca baietii!!! Felicitari!!
Fetelor, eu cumpar ser fiziologic pt Alin la doza. Adica la borcan (recipient)de plastic. Este cel mai practic. La fiola este scump si greu de desfacut, la punga trebuie sa o sprijini pe ceva...etc. Eu bag acul in capac si nu il mai scot. Eu folosesc destul de des pt ochisori(mi-e frica de conjunctivita de la bazin) si pt nasuc cand e infundat.
Concediul prenatal l-am luat de la medicul de familie. Mi se pare complicat sa-l iau de la ginecolog.
Eu azi ma duc la control. Incerc sa abordez problema nasterii.
Va pup
Diana 35+

Mergi la inceput