Cereale pentru bebei
Cumvad ca s-a cam plictisit de iaurturi cu
fructe....as vrea sa incep sa-i dau si cereale.
Problema este ca.....nu am gasit in magazine aici...sau
nu stiu eu unde sa caut si ce anume.
Fetele din Japonia.....voi ce cereale folositi ?
Azi am cumparat niste muesli si as vrea sa intreb fetele din
Germania daca au dat la bebei marca Familia-Bio Bircher.
Va multumesc anticipat,Samurai-lady si bb Ken
Raspunsuri
Marina spune:
hai mey sam nu zi ca la japonica nu sunt cereale de la nestle, hero sau mai stiu io ce marci celebre
pupice lui ken
marina
Samurai-lady spune:
Draga Marina,
la farmaciile de langa mine nu am vazut nimik.
si tot caut.
daca nu ma ajuta fetili din japonica ramane kenutz
nemancat,pe bune
please....helppppppppppppp
Marina spune:
trimitem de la romanika mey...la supermaketuri nu se gasesc? Trimitea ea mami dulceata si muraturi de ce nu ar trimite si cereale?
Samurai-lady spune:
fetele de la japonikaaaaaaaaaa
un sfat ,va rog.....unde sa caut si ce marca sa caut
pentru cereale ?
Samurai-lady si bb Ken
Camelia spune:
Samy, eu de "familia" aia cum i-o fi zacand, n-am auzit! Eu cumpar müesli Hipp sau Alnatura pt Teodora.Insa cel mai des iau Milupa 7-Korn Getreide Brei, ca astea ii plac cel mai mult.Nici Milupa nu aveti acolo la Japonica??
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
EDDY spune:
Mey Samy,itzi spun shi eu ce mi-a recomandat Lia mie(in urma cu fro luna)despre cereale:daca ai prin preajma vreun Jusco,mergi acolo shi cauta;caci Lia de acolo i-a luat lui Iepu'.La mine situatziunea este cam nashpa,deoarece cel mai apropiat Jusco este la 175 km de casa(in Kushiro)iar la alte magazine NU se gasesc cereale shi crede-ma ca nu ma tzin puterile sa bat 350 km dus-intors pentru a cumpara cereale.Eu am rugat-o pe mama sa-mi trimita din Romania shi ashtept saptamina viitoare paketul.Mama mi-a spus ca a cumparat de la Nestle shi acuma eu sper sa-i shi placa Naomiei ca altfel...nu mai shtiu ce sa-i dau la gustarea de dupa-amiaza.Abia am gasit cu kiu cu vai brinza de vaci shi nu prea se omoara Naomi dupa ea;iaurturile de fructe nu-i plac,fructele nici atit deci...tu eshti ceva mai norocoasa cu gusturile lui Ken.
Hai ca m-am lungit...Daca vrei sa vezi ce cereale cumpara Lia,cauta la subiectul postat de mine "Ce shi cit papa bb de 8 luni"shi ai sa afli;eu imi amintesc doar ca sint de la Hipp.
Multzi la bb Ken,care este in pas cu moda dupa cum am observat in ultima pozica
Eddy & Antonia-Naomi