Vizite cu gradinita
Raspunsuri - Pagina 2
vrabiuta spune:
si gradinita noastra merge cu cei mici in locurile "clasice": circ, zoo, teatrul de papusi. dar nu numai. au fost inainte de paste la "roata olarului", de care au fost fascinati cu totii, de la pitici pana la cei mai maricei...
ni-na spune:
Una dintre educatoarele fiului meu ii duce la biserica ori de cate ori este o sarbatoare religioasa si se nimereste sa fie dansa dimineata.Nu ma deranjeaza insa imi este mila de sarmanul preot cand este invadat de 30 de pici zburdalnici...Acum vor sa ii duca intr-o excursie in Sinaia,stau in dubii,a mai fost acum un an cu noi si a vazut si Pelesul si Pelisorul,in telecabina l-am tinut in brate sa vada pe geam si mai avem o problema cu raul de masina.Ma mai gandesc daca il las.
Acum doi ani l-am lasat intr-o excursie la Iasi si a fost foarte incantat insa a retinut ca l-a vazut pe Stefan Cel Mare si cel mic....statuia ecvestra din fata Palatului Culturii si un bust......
La sase ani parca e prea mult sa faca astfel de excursii cu grupa,dar nu vreau sa sufere ca alti copii merg iar el nu.Voi ce ma sfatuiti?
anya spune:
La gradi unde e fiul meu nu i-a dus nicaieri tot anul!!! A venit teatrul de papusi in gradinita de cateva ori si atat. Motivatia: ca sunt la grupa mica si e complicat, nu sunt atenti...etc. Culmea e ca nici celelalte grupe nu au fost scoase decat o singura data la un teatru si cand am intrebat de ce nu-i duce si pe cei mici... acelasi raspuns - dar daca insist, eventual sa vorbesc cu directoarea si daca aproba sa il ia doar pe al meu...sa mearga cu ceilalti...bla bla bla.
Am pus bietii bunici sa-l duca de cate ori se poate: la Antipa, la muzeul aviatiei, la muzeul trenurilor, la aeroport, in gara
. La circ si la teatru l-am mai dus noi. La zoo am fost si nu i-a placut. M-a intrebat de ce sunt animalele la inchisoare (Stiti, de fapt copilul are dreptate !!! Mi s-a facut rusine ca eu nu constientizasem chestia asta.) La munte, la mare si la padure l-am tot plimbat. In weekend, cand se trezeste dimineata, prima intrebare este: Astazi unde mergem?
Cristina_C spune:
Pe unde s-au mai plimbat copilasii?
Robert a fost saptamana asta in vizita la un spital
. Pana acolo au mers cu trenul si cu un autobuz, a fost o mini-excursie si s-au intors foarte incantati.
speed spune:
cit a fost la gradinita fetita mea a fost dusa la teatru de papusi si la un "pet farm". acum la scoala au fost dusi din nou la teatru de papusi si ar fi trebuit sa mearga si intr-un parc dar fiindca a turnat cu galeata (nimic nou aici) s-au intors la scoala.
Oana spune:
Al meu e grupa mijlocie si pana acum i-a dus la teatru de papusi si la acvariu. Sa vad la anul cand o sa fie grupa mare unde o sa ii mai duca.