Teapa mare la BRD

Teapa mare la BRD | Autor: tlory

Link direct la acest mesaj

Aveti mare grija la BRD.
In anul 2005 am incheiat un contract cu BRD pentru un credit de consum. nu am intampinat probleme decat anul acesta cand am fost sunata de la BRD sa/mi spuna ca nu am mai platit rata din august 2006, lucru ireal. Am mers la banca si am aflat ca datorita faptului ca am intarziat 1 luna cu plata ratei, dosarul meu am fost trimis la ASIBAN, firma cu care s/a incheiat asigurarea pe viata la data contractarii creditului. La banca s-a verificat si au constatat ca eu am platit ratele, dar ei de la inceputul anului 2007 nu au mai trasmis nimic celor de la ASIBAN, care au apelat la o firma de recuperatori ca sa-si recupereze creanta. Mi-au spus sa platesc in termen de 15 zile banii ramasi si pe data de 13. 04.2007 am platit intreaga suma. Sa nu mai spun ca mi-au calculat cresit suma si a trebuit sa stau din nou la cozi infernale sa platesc. Am intrebat de ce din august 2006 si pana in prezent nu am fost anuntata ca exista o problema cu creditul meu si mi-au raspuns ca este vorba de confidentialitatea bancii, ca mi-ar fi trimis acasa instiintare. Dar nu au vrut sa-mi arate nimic. In tot acest timp acasa, pe adresa inscrisa in contract, am primit lunar decontul in care nu era mentionat nimic. Dar, a doua zi dupa ce am facut scandal la banca pana si casierita a vazut trecut in dreptul contului cu rosu - PROBLEME CU ASIBAN.
In sfarsit pe 13.04.2007 am platit tot ce era de plata si apoi am facut si cererea de inchidere de cont.
Am intrebat daca mai trebuie sa fac ceva si mi s/a spus ca totul este in ordine si ca banii se vor transfera ASIBAN-ului.
Pe data de 02.05.2007 primesc la servici o notificare de la DANMAR - firma de recuperatori angajati de ASIBAN - o notificare datata 27.04.2007 prin care mi se cerea sa depun banii in contul lor. In caz contrar vin si pun sechestru pe casa. Am sunat din nou la BRD si mi s/a spus ca nu au avut timp sa proceseze informatia si ca ASIBAN nu a fost instiintat ca eu am platit banii inca de pe data de 13.04.2007.
In concluzie noi romanii nu avem nici un drept? de ce pentru a trimite decontul au avut adresa, dar pentru a ma anunta de problema nu? Aveau adresa, numar telefon mobil, numar telefon fix si toate datele pe care le-au solicitat.
Si apoi ce se intampla cu imaginea mea deteriorata datorita acelei notificari?
De ce noi romanii nu avem nici un drept la noi in tara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da-i in judecata! Am mai auzit de cazuri similare.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

mai exista un subiect asemanator de dc.... ai putea sa-i cauti pe cei care sunt in situatia ta... si impreuna aveti mai multe sanse ... zic eu!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fa o plangere la OPC "sa-i ia la bani marunti".

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Am patit cumva asemanator, tot la BRD, cu diferenta ca eu aveam un credit la masina si s-a incasat de doua ori asigurarea casco. In fine, nu intru in amanunte.
Am facut imediat reclamatie la directorul bancii, pentru ca imi pusesera si niste penalitati, desi eu platisem. Urmarea a fost ca mi s-au prezentat scuze formal si s-a rectificat toata situatia, cu exceptia faptului ca fusesem automat "data in gat" la CRP si nu se mai putea face nimic.
Ce vreau sa spun eu e ca nu banca in sine greseste ci niste dudui care lucreaza fara nici o responsabilitate pe acolo. D-aia iti spun sa faci reclamatie chiar la banca la director, eventual sa numesti persoana care , in opinia ta , a gresit.

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

f bun subiectul de fata.
tocmai vreau sa fac un credit de consum si ma interesam de banci
deci BRD, in principu, Nu

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Ba e vorba si de banca, ca doar angajatele respecta politica bancii..Si BRD mai mult ca oricare banca este o banca COMERCIALA...am auzit atatea cazuri cu persoane bagate in Biroul de Credit, CRB, etc...anume ca sa le fie refuzate alte credite de alte banci, si tot la BRD sa le primeasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetamaria spune:

de ce BRD-ul primeste daca esti bagat in biroul de CREDIT la iei sau la alte banci?
parerea mea este ca TUTELE alea de la ghisee sunt iresponsabile asta nu numai la banci ci si la institutiile de stat trebuiesc reclamate sa le dea afara daca nu sunt capabile ele nu ne respecta,dar nici noi nu stim sa ne comportam cu ele-cum incepe si face figuri cum incepi si faci scandal sa vezi cum te rezolva imediat,eu ma cert cu ele de fiecare data cind nu realizeaza ca ele trebuie sa fie la dispozitia noastra
daca ar face toata lumea asa cred ca am face un pas inainte si am fi serviti cum trebuie
BAFTA SI NU VA LASATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

pe mine in principiu nu m-ar interesa care tuta a gresit, ca eu am facut contract cu banca, nu cu coana Marioara. Nu ma plateste banca sa le evaluez lor problemele interne si sa le testez personalul.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Buna tlory,

Mergi urgent la mai marele bancii, la sediul central, fa o plngere in scris, sa-ti dea nr de inregistrare.
Si vezi ca in rata lunara e inclus si un comision de gestionare!!!!, pe care il platessti ca "ele" functionarele sa gestioneze bine creditul tau!
E foarte adevarat ca la multe banci, nu sunt angajati profesionisti, ci "pilosi", ceea ce e rau pentru noi!
Si daca mergi la o banca sa intrebi de un credit si mergi la mai multi agenti din aceeasi banca, iti spun lucruri diferite, nu spun doi acelasi lucru!!

Dute si te ia tare de ei, ca asa merita!!

Succes!
Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlory spune:

multumesc fetelor. vroiam sa ma asigur ca citeste mai multa lume si vor avea mai multa grija. am facut reclamatie la OPC si astept. am sunat la firma de recuperatori si au fost mai draguti decat fufele de la BRD, mi/au spus ca au luat in calcul toate actele trimise de mine si ca au conturi inchise de anul trecut din vara si BRD/ul nici acum nu le/a virat banii. si astfel ei te sicaneaza pe tine om cinstit. cei de la BRD m/au luat pe sus si mi/au spus ca eu sunt de vina ca am intarziat cu rata. ok, am fost de acord, dar le era asa de greu sa ma anunte si pe mine ca mi/au trimis contractul la alta firma? ca doar eu am incheiat un cantract cu ei nu cu recuperatorii.
am de gand sa ma duc si la fesul cel mare de la banca, prea suntem luati de prosti. SI NU INTELEG CONFIDENTIALITATEA ASTA - pe un contract in care tu esti parte?????????????

Mergi la inceput