Teapa mare la BRD

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlory spune:

nu mi se pare normal sa fim tratati ca niste cersetori. noi le platim totusi niste dobanzi foarte mari si ei se folosesc de banii nostri fara nici un drept si dupa incheierea contului. si plus de alta - de ce nu au vrut sa/mi demostreze ca ei m/au anuntat? ei chiar cred ca exista persoane asa impasibile care asteapta sa vina executorul sa/i ia din casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

tlory,
Din pacate la noi respectul pentru client nu prea este.
Nu, nu, cu siguranta nu suntem cersetori, dar doamnele de la ghiseu asa ne privesc cateodata.......

Fiindca nu sunt profesionisti in domeniul bancar, se poarta ca la piata!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Si la HVB a avut cineva o problema asemanatoare:
http://66.102.9.104/search?q=cache:onkbuo4A4ZwJ:forum.desprecopii.com/forum/topic.asp%3FARCHIVE%3Dtrue%26TOPIC_ID%3D90877+hvb+elise&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro&lr=lang_ro

Mergi la inceput

buna ziua fetelor. m/am mai calmat. dar acum vreau sa trimit scrisoare pe adresa unui ziar de mare tiraj si intentionez sa trimit scrisoare si pe adresa bancii, dar ma indoiesc ca va fi citita de un mai mare al bancii. daca mai aveti vreo idee unde sa/i reclam va rog sa/mi spuneti. ma gandesc serios la ai da in judecata.

Mergi la inceput

si sa va zic o treaba haioasa? ieri cand am ajuns acasa sosise decontul acela lunar - si scria in el ca am in cont doar 130 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

personalul (de la ghiseu) al BRD, cel putin de la unele sucursale, mi se pare de o nesimtire crasa

intr-o zi, una din aceste TUTE mi-a replicat la intrebarea (retorica, o credeam eu!): "unii dintre clientii dvs. sunt mai importanti decit altii?" , ca "da, unii dintre clienti sunt mai importanti decit altii" (recte, nesimtitu' care s-a bagat in fata unei intregi cozi de fraieri, era mai important decit mine, care mai aveam si tupeu' sa o deranjez pe madam', care a completat ca daca nu-mi convine ceva, n-am decit s-o reclam la sefa de sucursala ... lucru pe care l-am si facut; sefa era o adevarata doamna, in contradictie flagranta cu subordonatele ei, dar sunt convinsa ca avea deficiente la capitolul "menegiuit" subalternele ; mi-a multumit ca am atentionat-o si ... m-a indrumat voalat catre o alta sucursala condusa tot de dumneaei, unde am si gasit, de altfel, personal mult mai amabil

de fapt, eu am redus totul la o lipsa de educatie elementara a unei categorii de functionari publici (as zice de o anumita virsta);
si cred ca mai este vorba si de cerc vicios, oamenii daca sunt tratati prost, de cele mai multe ori, ca si clienti (la magazin, la ghiseul bancii private, la ghiseul institutiei publice etc. etc.) isi imagineaza ca asa e normal sa se intimple si se simt "datori" sa se razbune la rindul lor atunci cind prind ocazia

la noi, nu exista o cultura a serviciilor (de orice fel), nu exista o cultura a clientului si nu exista o concurenta reala intre ofertantii de diverse servicii

Mergi la inceput