Cum sa le spun..??

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annnca spune:

noi2,ia uite...nici nu stiam ca esti asa aproape de mine.
Apropo,iubitul e spaniol?

Si sa nu dea naiba sa-i spui sotului de iubit ca..va iesi nasooool.Si pana la urma pt ce sa-i mai spui ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Nu Anca, este roman.. bineinteles ca de spus sotului nu poate fi vorba, cine shtie ce tambalau ar mai ieshi...ma despart pt ca eu cred ca pana aici am ajuns shi atat..sa vedem , sper sa fie bine pana la urma.
O zi buna.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns udia spune:

Draga mea,ma bucur pentru decizia luata.Ai avut mult curaj .Am mai spus si am sa iti repet ,intotdeauna se va gasi 2,3 persoane care te va condamna pentru decizia ta.Dar sti ce , tu terbuie sa fi fericita si sa faci ce crezi ca e mai bine pentru tine.I-ti doresc sa ai putere multa sa treci peste ceea ce te asteapta.Multa fericire in noua relatie.Te pup si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Multzumesc Udia shi tuturor celorlaltzi care au fost alaturi de mine pentru sfaturi shi pentru incurajari..greul de abia acum incepe, sunt convinsa, dar cu ajutorul lui Dumnezeu merg inainte shi sper ca totul sa fie bine pana la urma.

O seara buna tuturor.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

noi2
Mult succes si sa treci cu bine peste toate probleme legate de viata ta privata.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute!
Fabya
Poze Noi

Mergi la inceput

Asteptam vesti de la tine.
Mult succes

Mergi la inceput

noi2
Ce se mai aude de tine?Ai rezolvat problemele tale?
Asteptam vesti de la tine care sper ca sint bune.
Numai bine

Mergi la inceput

Am vazut subiectul meu pe prima pagina.. shi voiam sa va spun ce s-a mai intamplat intretimp..

Am hotarat sa divortzez, abia ashtept sa ma intorc in Romania, cred ca la inceputul lunii august, pentru ca acum am inceput sesiunea shi ash vrea sa o termin cu bine, pentru a putea continua facultatea in Romania.Relatzia cu iubitul virtual este bine, foarte bine, ne iubim chiar mai mult ca inainte,parintzii mei s-au interesat de divortz shi am intzeles ca in maxim 2 luni s-ar putea incheia, dat fiind ca nu exista partaj shi copii la mijloc. Ne facem planuri de viitor, dar incercam sa nu exageram pentru ca greul abia acum incepe. Nu m-am gandit nici un moment sa dau inapoi de la hotararea luata, cred ca este cel mai bun lucru pe care puteam sa-l fac.Sotului o sa ii spun pe la jumatatea lunii iulie, cu putzin timp inainte sa plec pentru ca e prea devreme acum shi am sta intr-o agonie pana atunci.. nu shtiu daca e bine sau nu, dar deocamdata asha cred. Oricum, timpul le va spune pe toate.

Va multzumesc tuturor pentru sprijin shi o zi buna.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

o decizie buna, iti doresc sa treci cu bine peste acest divort si sa fii in sfarsit fericita asa cum ar trebui sa fie orice femeie din lumea asta.
succes

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Ma bucur ca avem vesti de la tine.
Sper ca vom mai auzi de tine .I-ti doresc fericire si sa treci cu bine peste ce te asteapta .Te pup si ai grija de tine.

Mergi la inceput