Cum sa le spun..??
Raspunsuri - Pagina 4
ocebine spune:
quote:
Originally posted by pisigri
noi2,
cind ai postat prima oara ai lasat impresia ca ai o relatie "prea normala" cu sotul tau...si cind colo, la voi...numai nabadai!
Ba eu cred ca s-a "adaptat" cind a vazut ceva din postarile de aici...si hai sa ii plingem de mila...Uite ce grei ii era...un fel de ajustare din mers pentru a face povestea mai favorabila...daca asa era situatia cu adevarat, asa ar fi inceput-o.
quote:
apropo de comunicarea deciziei parintilor tai....sint sigura ca daca vei argumenta decizia ta cu cele ce ni le-ai povestit noua legat de relatia ta cu sotul tau si cu parintii acestuia, ei te vor intelege si te vor sustine. ai grija insa sa nu ii duci si pe ei in eroare cum ai facut cu noi, punind mai mult accent pe noua ta relatie decit pe problemele pe care le ai in casnicie. parerea mea !
mult succes
O femeie stapina si pe picioarele ei nu are nevoie de scenarii cum sa spuna parintilor...le explica si gata. Prea multa diplomatie la mijloc...miroase rau si de la o posta. Justificare vei gasi mereu pentru actiunile tale...cel putin fii responsabila si asuma-ti riscurile...nu mai duce pe toata lumea cu presul...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
denisabia spune:
Citind postarile tale noi2 , parerea mea este sa fi cinstita fata de tine in primul rand.Faptul ca sotul nu te face fericita , nu iti da dreptul sa ai alta relatie pana nu vei pune punct casatoriei.Acum ca relatia ta virtuala s-a transformat in mai mult de atat , gandeste-te bine cum vei proceda cand ii vei cere divortul.Tu decizi daca ii vei spune sau nu de iubitul tau.Aduna-te si pune pe foaie toate nemultumirile , frustrarile tale si spune-i ca numai poti continua asa.In prealabil bine ar fi sa fi mutata la parintii tai , pentru siguranta ta.Si vorbeste cu ai tai sau cu prieteni din anturajul tau , ei ar putea sa te sprijine si sa te indrume.
Iubitul tau ce fel de persoana e?Daca iti stie situatia ta actuala , de ce nu asteapta pana vei fi pus punct casniciei.Tu esti fericita ca ai gasit alaturi de el un echilibru pe care il cautai , dar el ar trebui sa-si dea seama la ce riscuri va expuneti.Ai grija ca esti vulnerabila , nu te lasa orbita.Pot sa-ti spun ca intr-adevar poti gasi pe internet un om deosebit , printre multele gunoaie.Dar pentru asta e nevoie de un dram de noroc si imi doresc ca tie sa-ti fi suras.Daca vrei sa fie al tau si pe viitor cerceteaza-l , citeste-l , pune-l la incercare.Cine s-a fript cu ciorba , sufla si-n iaurt.
Iti doresc sa iei decizia corecta!
udia spune:
Eu zic ca lucrul cel mai corect ar fi sa divortezi sa-ti rezolvi problema cu sotul tau.In rest asculta vocea inimi si lasa gura lumii .I-ti doresc numai bine si toata fericirea din lume.
Rufus spune:
Mi se pare ca esti usor pripita, dar poate ma insel. Daca tu crezi ca divortul este o solutie buna, nu te opri. Faptul ca ai un sprijin, e de bine, ca doar e plin forumul de fete care nu au curajul sa faca pasul, desi sunt mai chinuite ca tine.
Dar nu-ti fa iluzii asa repede...divortul poate fi o chestie foarte complicata, nu ai timp si nu ai voie sa-l tratezi superficial. Ai apoi tot timpul din lume.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Elle_seb spune:
Am citit tot subiectul cap - coada si nu am dat zor sa raspund de la inceput pentru ca am avut feeling-ul ca nu e doar ca ea a intalnit un tip pe net. Si s-a adeverit.
noi2, intr-adevar, nu este foarte fair ca ai intrat intr-o relatie fara sa iesi din cealalta, insa nu este prea tarziu sa o faci cum trebuie. Permite-mi un sfat: cand pui problema cu ai tai si cu sotul tau, pune accentul pe lucrurile care pe tine te-au facut nefericite in relatia cu sotul, si NU pe noul iubit. Noul iubit... desi poate nu va suna prea confortabil pentru unele urechi, trece-l la "detalii nesemnificative" si nu pomeni nimic despre el, nici macar in fata parintilor tai. Acuma sincer vorbind, impresia pe care o lasi, asa cum ai pus tu problema, este de persoana slaba, fara capacitate de a-si asuma prea multe resonsabilitati, no offence. Divortul e un lucru mult prea serios ca sa nu-l faci cum trebuie: adica ferma si cu capul sus. Fara sa-ti atragi bile negre inutil.
Asa ca iti doresc sa-ti iasa asa cum vrei.
Elle_seb
BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA! the
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
noi2 spune:
Ocebine, voiam doar sa-tzi spun ca nici nu m-am adaptat, shi nici nu urmaream sa imi pangetzi de mila.. cu sigurantza, nu acesta era scopul postarilor mele.. recunosc ca nu este tocmai fair cum procedez, am intzeles asta. Voiam doar sa cer o parere obiectiva,pentru faptul ca nu am cui sa o fac, nu am indraznit sa spun prietenilor, pentru ca totzi sunt comuni mie shi sotului, iar parintzilor inca nu le spusesem.. doar atat. Imi cer scuze daca te-am deranjat.
Denisabia, Udia, Rufus, Elle, va multzumesc shi voua pentru raspunsuri. Sa va spun ce s-a mai intamplat intre timp.
Da, iubitul meu este alaturi de mine, ma sprijina in absolut tot ce hotarasc, este hotarat sa astepte sa termin relatia cu sotul, pentru ca apoi sa ne vedem linishtitzi de noi, de viatza noastra. Sotului meu nu are rost cred ca ii spun de existentza lui, pentru ca , cu sigurantza, ar incerca sa ii faca rau, shi de aceea prefer sa evit asta. Ma voi intoarce in Romania cand termin sesiunea, shi voi incepe demersurile pentru divort..acum shtiu, oricare ar fi situatzia, vreau sa termin relatzia cu sotul meu.. iar timpul va spune daca voi ramane sau nu cu iubitul meu; un divort poate dura mult timp,nu shtiu, timp in care ne putem da seama daca relatia noastra este suficient de solida incat sa incepem un proiect comun impreuna.. eu sincer imi doresc asta, sunt convinsa ca shi iubitul meu la fel.. timpul le va spune pe toate, dar avem increderea ca va fi bine.
Le-am spus parintzilor mei ce am hotarat, saracutzii, i-am bulversat total, nu le venea sa creada ce aud, tocmai pentru ca acum 2 ani, cand am vrut sa divortez ,m-am lasat convinsa de sotul meu ca totul va fi bine, iar ei se obishnuisera cu ideea ca voi ramane cu el mereu. M-au intrebat daca sunt sigura ce fac, le este teama ca iubitul meu sa nu-mi fi sucit mintzile, teama ca sotul meu sa nu-mi faca ceva rau..nu am vorbit cu ei de doua zile, imi este greu , ash vrea sa ii sun, sa ii linishtesc, dar imi e teama de reactzia lor, pana se vor obishnui cu idea, shi pana vom vedea ce e de facut, cum trebuie sa procedez de acum inainte pentru ca lucrurile sa fie bine facute. Le voi da timp, nu shtiu..mi-e teama ca nu vor fi alaturi de mine... dar oricum ar fi, ii iubesc shi voi face tot posibilul sa indrept raul facut.
Parerile voastre sunt binevenite, shi va multzumesc pentru tot.
O zi buna tuturor.
..shi te iubesc...
ra_mata spune:
Cred ca noi2 a gasit curajul de a iesi din casnicie tocmai pentru ca a gasit o speranta pentru a merge mai departe.
Chiar daca era nefericita in relatia cu sotzul ei, nu stiu cat de usor i-ar fi venit sa divorteze "pentru nepotrivire de caracter". Acum are o motivatie puternica, fie ea si de tranzit. Un colac de salvare. Asa va reusi sa iasa din cercul vicios al casniciei in care nu e fericita.
ra_mata
http://photos.yahoo.com/ra_mata
Bluel spune:
Noi2, vad ca ai luat o decizie deja, mult succes, pt. ca acum urmeaza greul, dar cu ajutorul lui D-zeu totul va fi bine! Nu avea rost oricum sa iti pierzi timpul intr-o casnicie nefericita si orice pas pe care il faci, bun sau rau, e un progres si mai bine sa o faci acum decat sa regreti toata viata ca n-ai avut curajul s-o faci!
Annnca spune:
Noi2,am citit toate comentariile si mi-am schimbat ideea pana sa ajung sa citesc finalul.Acum,nu pot decat sa`ti spun ca ma bucur pt decizia pe care ai luat`o.Era chiar cel mai potrivit lucru.
Iar de relatie cu iubitul,nu pot sa-ti urez decat tot binele,iar...daca nu va iesi nimic in final,nu e nici o problema.El te-a scos din casnicia asta nefericita.Ori ca vei ramane sau nu cu iubitul,cel putin vei scapa de casnicie asta.Bafta !
Uneori o relatie extraconjugala te ajuta sa faci un pas de care te temi multi ani !
noi2 spune:
Multzumesc tuturor pentru raspunsuri shi incurajari..ma simt bine cu hotararea pe care am luat-o,impacata, mai ales ca le-am spus shi parintzilor shi sper sa fie alaturi de mine, mai ramane ceea ce este cel mai greu.. sa-i spun sotzului,va spun din nou, ma tem de reactzia lui, bine ca mai am ceva timp pana ii spun, shi sper sa iasa totul bine.
Multumesc tuturor, shi o zi buna.
Annca,shi eu tot in Spania sunt, dar sincer, abia ashtept sa ajung acasa.
..shi te iubesc...