Cum sa le spun..??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Daca acesta noua relatie iti este utila pentru sprijin morla, sa zicem in vederea parasirii relatiei vechi, pastreaz-o. Dar pasteaza-ti o parte din tine neimplicata. Nu schimba o relatie utopica pe alta. Divorteaza, daca asta simti ca trebuie sa faci, ia-ti puterea din sprijinul noului iubit, dar dupa ia o pauza de relatii macar pentru cateva luni. Chiar daca ai trecut prin atatea, esti inca foarte tanara si idealista. Ar trebui sa ai parte de ceva timp pentru introspectie, pentru a te cunoaste pe tine inainte de a intra intr-o noua relatie.

12s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Am inteles, nu prea suna a viata roz in doi.
Dar te rog nu-ti pune prea mari sperante in relatia actuala. Nu de multe ori se dovedesc un mare fas...
Ar fi bine sa-ti printezi mesajul care l-ai pus mai sus. Daca te vor apuca vreodata remuscarile dupa ce-a fost, macar sa vezi negru pe alb si sa-ti amintesti cati nori au fost.
Ca de regula ce e rau se uita...raman doar niste amintiri...si vai si-amar sa te apuce impacarea cand nu mai are nici un rost...

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cat de cinici sunteti!!

Parerea mea, e sa divortezi daca nu esti fericita, indiferent ca vei fi cu prietenul de pe net sau nu.Viata e prea scurta ca sa o traiesti intr-o continua tristete.

Cat despre intalnitul pe net.....eu asa l-am cunoscut pe sotul meu, nu pe situri specializate dar pe net.E cea mai buna alegere din viata mea, sunt foarte fericita cu el, ne iubim, ne respectam si facem totul pt a ne pastra fericirea.Ne-am casatorit dupa 6 luni de la data cand ne-am cunoscut si uite-ma 4 ani si un copil mai tarziu ca tot bine e.
Nu te lua dupa gura lumii, asculta numai de tine.La fel mi-au zis si mie toti ca sunt fraiera ca, cred ca o sa fiu fericita cu unul de pe net bla,bla, bla.
Eu nu am ascultat de nimeni si am facut cum am simtit.
Succes in continuare si multa fericire!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Erata: in loc de "nu de multe ori" am vrut sa spun "de multe ori".
Si inca mai vreau.

Blackpanterro, felicitari si imi pare bine pentru tine, insa fiecare vorbeste din experienta lui, nu inseamna ca e cinic. Cunosc atatia care s-au pacalit cu asa ceva...incat...

bine ca macar prima recomandare suna exact la fel ca la toata lumea. asta conteaza. restul sunt detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Erata: in loc de "nu de multe ori" am vrut sa spun "de multe ori".
Si inca mai vreau.

Blackpanterro, felicitari si imi pare bine pentru tine, insa fiecare vorbeste din experienta lui, nu inseamna ca e cinic. Cunosc atatia care s-au pacalit cu asa ceva...incat...

bine ca macar prima recomandare suna exact la fel ca la toata lumea. asta conteaza. restul sunt detalii.

Sa inteleg ca e bine ca am pastrat spiritul de turma si sunt de acord cu restul lumii? :)
Eu chiar asa consider ca nu merita sa fi nefericit langa nimeni, chiar daca nu te bate, nu bea etc.
Nu avem prea mult de trait de ce sa nu ne cautam fericirea?

Totusi mi se pare nedrept sa ii spui cuiva ca o sa fie dezamagit/a de prietenul/a de pe net bazat/a fiind pe experienta proprie de pe net.Eu zic sa incerce si daca nu iasa, nu iasa.
E adevarat ca nu iasa mereu, si eu am multe prietene care au incercat si nu a iesit nimic dar asta nu inseamna ca persoana pe care NOI2 a intalnit-o pe net nu merita o sansa.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackpanterro
[Sa inteleg ca e bine ca am pastrat spiritul de turma si sunt de acord cu restul lumii? :)

Nu, e bine ca judecam la fel. Da' daca vrei sa facem o turma, o facem si p'aia!

Mai citeste o data postarile. I s-a spus ca de multe ori nu iese asa cum ti-a iesit tie. Ce-i ma rog gresit in asta? A zis cineva sa nu incerce? Toata lumea a zis sa-i dea bataie dar sa ia in considerare ca nu toate cazurile sunt fericite...ba invers...

Si eu ce fac aicea? Stau sa ma justific ca n-am scris ce n-am scris? Hmmm, asta da pierdere de timp

Edit: PS: Eu n-am experienta personala pe net, deci n-as putea sa-ti spun ce poti gasi pe-acolo. Dar am o gramada de cunostinte pestite si nici una/unul ramas/a cu cineva de pe net. Asa, for fun...merge. Pentru mai mult, cred ca trebuie sa ai si o caruta de noroc. Nu e imposibil, da' improbabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Ocebine, nu cred ca are sa admita. De fapt asa se intampla. Apare "cineva" care brusc te "lumineaza": ai senzatia ca nimic nu merge in casnicia ta si ca l-ai intalnit pe Printul-Pe-Cal-Alb.
Pentru binele tuturor ar divorta. Mie nu mi-ar place sa fiu in locul sotului si sa traiesc in asa conditii.

Asa e Adina, acel cineva a intrat in viata ei pentru ca l-a cautat, era disponibila.
Si iar ai dreptate nimanui nu i-ar place sa fie in locul sotului, cu coarne, dar macar el va scapa.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Acum am citit ce ai scris ca ti-a facut. Deci se confirma regula ca vina nu e unuia singur. Fiecare cu partea lui de vina. Dar cinstit si corect ar fi fost ca tu sa inchei socotelile cu sotul tau si apoi sa iti cauti alta relatie. Stii tu ce tie nu-ti place altuia nu face...

Cat despre cum sa le spui parintilor, rudelor: nu cred ca exista reteta.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Off-topic...lamuriti-ma si pe mine cum mesajele lui Noi2 nu sint moderate? Am observat ca la noi veniti scrie mereu jos cu litere mici numele moderatorului...poate nu stiu eu regula suficient de bine.

Toti nou venitii au mesajele moderate numai ca uneori unii posteaza in sectiuni nepotrivite tematicii subiectului si le mutam, de aia vezi numele moderatorului acolo cu litere mici:)).

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

noi2,
cind ai postat prima oara ai lasat impresia ca ai o relatie "prea normala" cu sotul tau...si cind colo, la voi...numai nabadai!
indiferent ce se intimpla sau nu cu noul tau prieten, divorteaza. si sa tii minte un lucru: nu numarul de facultati te face domn; asta nu are nici o legatura cu ceea ce NU MERITA nici o femeie pe lumea asta: sa fie batuta, amenintata, injurata, batjocorita.dupa parerea mea n-ar fi t5rebuit sa stai in aceasta casatorie timp de 4 ani, deci..grabeste-te sa iesi din ea!

apropo de comunicarea deciziei parintilor tai....sint sigura ca daca vei argumenta decizia ta cu cele ce ni le-ai povestit noua legat de relatia ta cu sotul tau si cu parintii acestuia, ei te vor intelege si te vor sustine. ai grija insa sa nu ii duci si pe ei in eroare cum ai facut cu noi, punind mai mult accent pe noua ta relatie decit pe problemele pe care le ai in casnicie. parerea mea !

avind in vedere faptul ca sotul tau are ceva antecedente de violenta conjugala, propun sa il pui la curent cu decizia ta in momentul in care vei fi cu bagajele facute, pregatita sa te muti de acasa, dupa ce ii vei fi informat deja pe parintii tai

mult succes

Mergi la inceput