Cum sa le spun..??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ai grija sa nu te frgi

cineva zicea ca sa nu dai vrabia din mina pentru cea de pe gard ,eu personal cred ca nicimacar pe gard nu este cioara ta ,mai mult cred ca este o cioara virtuala.4 sfirsituri de saptamina nu cred ca sunt suficiente ,stiu hormonii,ceva proaspat,dar mai tirziu ??,mai bine fii mai rezervata ,vezi ca barbatii sunt ca si chipriturile repede se aprind si la fel de repede se sting,vezi sa nu ramii si fara cioara si fara vrabie. in cazul in care esti convinsa ca ,casnicia ta nu mai functioneaza pune-i fin,dar sa stii ca si daca doar astepti in internet sa vina un strain sa-ti aranjeze casatoria ,pai ti-o aranjeaza bine aranjata.
ai rabdare ,rabdarea este rupta din rai spunea parca o zicatoare.

bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

Solutia e simpla...daca nu ai fi cu Fat-Frumos, ai divorta de zmeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Da Vandal.. raspunsul acum este la fel de dimplu.. da .. ash divortza de zmeu, shi imi doresc asta acum; ar fi trebuit sa-mi fi dat seama mai devreme, .. dar, niciodata nu e prea tarziu..imi este teama insa de reactzia lui..

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

M-am hotarat sa ma despart..pentru ca ma simt in plus, pentru ca simt ca nu este ce imi doresc, nu ma simt fericita shi implinita cu sotul meu.. a aparut el.. care m-a ajutat sa-mi dau seama de aceste lucruri, pe care il iubesc shi ma iubeshte..un divortz nu shtiu, poate dura mult timp, intre timp lucrurile se pot schimba sau pot ramane ca acum cu actualul iubit..de aceea..intrebarea mea este cum ar trebui sa imi anuntz familia shi sotzul.. cine a trecut prin asha ceva ce i-a spus, cum a abordat problema..shi nu-mi ramane decat sa sper ca totul va fi bine.
Va nultzumesc tuturor pentru sfaturi shi o zi buna.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Eu un ate-as sfatui sa incerci sa iei o pauza cu sotul tau, sa va alocati un termen, o perioada in care sa fiti separati... si apoi eventual sa ceri divortul.
In nici un caz sa nu te bazezi pe Fat - Frumos (care azi poate fi, miine poate cunoaste pe altcineva mai putin complicat)... ci numai pe tine.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Off-topic...lamuriti-ma si pe mine cum mesajele lui Noi2 nu sint moderate? Am observat ca la noi veniti scrie mereu jos cu litere mici numele moderatorului...poate nu stiu eu regula suficient de bine.

On topic...Sub umbra "vai ce mica, fara experienta si neajutorata sint" ai facut cevua destul de urit. In fond, indiferent de sentimentele tale fata de un tip de pe net, esti legata printr-o promisiune de sotul tau. Civilizat si corect ar fii sa te desparti ininte sa te imbarci in alta relatie. Daca o casatorie nu merge, nu te azvirli in bratele primului venit de pe net...si daca "sufletul pereche" ti se pare ideal acum este pentru ca nu ai trait zi de zi si i-ai mirosit ciorapii cind s-a descaltat. Visezi cai verzi pe pereti la iubiti perfecti in spatele ecranului...ce o sa faci cind inevitabil intervine obisnuinta?

Fii cinstita si admite ca daca Fat-Frumos nu se ivea, stateai mult si bine in aceasta casnicie.

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ocebine, nu cred ca are sa admita. De fapt asa se intampla. Apare "cineva" care brusc te "lumineaza": ai senzatia ca nimic nu merge in casnicia ta si ca l-ai intalnit pe Printul-Pe-Cal-Alb.
Oricate vorbe ai auzi de la altii...sunt praf pe drum. Si cand te trezesti la realitate iti dai cu pumnii in cap. Dar asta-i viata, totul se plateste.
Pentru binele tuturor ar divorta. Mie nu mi-ar place sa fiu in locul sotului si sa traiesc in asa conditii.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

noi2 ai grija!!!
Toate relatziile sunt perfecte la inceput sau par perfecte, sunt fluturi in stomac si simtzi ca te topesti cand il vezi...
Tzine totusi de fiecare in parte de a putea aduce "aer proaspat" intr-o relatzie usor obosita.
Tu cred ca stii cel mai bine ce simti dar nu mi se pare ideal sa te salvezi dintr-o relatzie prin alta relatzie, dar nici sa stai agatzata intr-o casnicie unde nu mai esti prezenta.
La 17 ani cred ca a fost vorba numai de dragoste. Cum s-a stins in doar 4 ani?
Un divortz nu poate dura mult timp daca nu aveti bunuri de impartit si copii.
E doar decizia ta.
Sfatul meu: fa ceea ce simtzi ca te va face cu adevarat fericita si implinita .
Succes !!!

Mergi la inceput

Ash dori sa va multzumesc tuturor pentru raspunsuri, pentru sfaturi shi critici, toate imi sunt de folos, mai ales ca vin din partea unor persoane total obiective.

Da Adina, a aparut acel cineva care m-a luminat cum spui tu, care insa nu a facut nimic ca sa ma presioneze in a lua o hotarare sau alta, care a spus doar sa lasam timpul sa treaca shi acesta ne va spune daca e bine sau nu ceeea ce facem.

Poate ca ar fi trebuit sa-mi dau seama mai devreme de faptul ca in casnicia mea nu ma atrage nimic, uneori oricat de multe lucruri ash face, ele tot nu valoreaza nimic.Cand ar fi trbeuit sa divortez deel in urma cu 2 ani, nu am facut-o pentru ca am crezut in el , in schimbarea lui, insa, am greshit.Deshi nu voiam sa fac, o sa incer sa descriu ceea ce m-a determinat sa iau hotararea de a divortza, motive total independente de iubitul meu actual.Nu vreau sa imi critic sotzul, fiecare avem defectele shi calitatzile noastre.. dar cred ca nu ma ashteapta un viitor prea roz alaturi de o persoana care shtiind ca am astm , ca aereul irespirabil dintr-o discoteca nu ma lasa sa respir normal, shi spunandu-i ca ar fi bine sa mergem acasa..ajungand aici mi-a adresat cele mai josnice cuvinte pe motiv ca nu il las sa se distreze, chiar m-a lovit cu capul de perete, o persoana care, acum cateva seri, vorbind cu varul meu pe care nu il vazusem de un an pe mess, pe la 2 noaptea, imi spune ^^ fa, parazito.. uitzi ca eshti maritata?^^.. o persoana care de dimineatza ishi doreshte o mashina, la pranz vrea sa cumparam o casa, seara , vrea sa ne mutam in Irlanda, iar a doua zi, nu-shi mai doreshte nimic din ceea ce ishi dorea in ziua precedenta, o persoana care, chiar daca imi aduce totzi banii in casa (multzi mi-au spsu: ce vrei mai mult de atat??) shi cand este calm este un sfintzishor, dar cand se enerveaza pierde orice urma de control verbal, ma jicneshte pe mine shi toata familia mea,care nu o data mi-a spus ^^ pune-te pe jos sa te aclc in picioare^^, ai caror parintzi nu ma agreeaza, pt ca nu sunt suficient de buna pèntru fiul lor, deshi vorbesc fluent 3 limbi straine shi am intrat la o facultate in strainatate pe baza unor examene in spaniola, care nu shtiu ce sa fac sa nu ii lipseasca nimic, am nishte parintzi care ma ajuta shi ma sustzin in absolut tot, care atunci cand ne-am dorit o casa, ne-au ajutat sa dam un avans, in timp ce ai lui, nu au contribuit cu nimic, dar care au avut pretentzia sa fie trecutzi ca propietari alaturi de mine shi fiul lor, care cu putzin timp inainte de nunta,m-au intrebat ^^ tzie ce-tzi dau ai tai??..^^.. shi care in dimineatza de dupa nunta, au strans darul, l-au pus intr-un diplomat, ne-au dat mie shi fiului lor 10 milioane.. sa^^ mergem shi noi in luna de miere... 5 zile la Eforie Nord^^..shi care cu acei bani luatzi shi-au cumparat un teren cand noi eram plecatzi...shi.. lista ar putea continua..Dar ma opresc aici.

Nu era scopul acestui subiect sa intru in detalii de acest gen, dar am vrut sa intzelegetzi ca nu nebunia shi euforia pe care o simt acum ma determina sa iau aceasta hotarare, ci simplul motiv ca eu cred ca merit mai mult.. cred ca imi era teama de viitor, de singuratate, de ce va spune lumea shi ash fi preferat sa continui in acest fel. Ma gandesc ca imi doresc cu copil care merita sa aiba o familie normala, cu nishte parintzi care se intzeleg perfect, care traiesc intr-o armonie perfecta, neashteptand ca sosirea unui copil sa fie cea care ii va apropia mai mult..

Va multzumesc pentru tot, shi ashtept in continuare parerile voastre.
O zi buna tuturor.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

ca ramai sau nu cu..iubitul de pe net..asta o sa o vezi pe percusr..insa intre timp...DIVORTEAZAAAAAAAA!

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput