Aradence minunate! (71)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzica spune:
Cristina acum ma uit pe pozele tale, ati facut nu gluma! La restaurantul chinezesc ati facut botezul? Ce meniu ati avut? Ca sunt curioasa
Se inscrie azi cineva la plimbare pe mal? Pe la ora 15?
alinamoro spune:
Salutare!
Adelina mi-a facut febra azi noapte, 38 in fundulet, acum vad ca nu are nimic, o mai tin sub observatie. E cam maraita.
Maria, acum ma uit si eu la pozele voastre, wow cate sunt...ai fost tare frumoasa si Mara la fel bineinteles.
Lilina, mersi de invitatie, voi trece si pe la mamici azi sa mai dau un semn de viata, tare greu e cu timpul liber.
Clau, vad ca Raul sufera mult dupa prietenii lui.
A pus si Ada poze? Merg sa le caut.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
alinamoro spune:
Imi pare rau ca nu pot merge pe mal, astept sa vad daca mai face Adelina febra,acum am culcat-o si nu avea. Aveti grija ca vine ploaia dupa masa.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
anto spune:
Scriu in graba ca ma grabesc ,am vazut pozele sunt super faine .Binenteles ca voi si copiii vostrii sunt nemaipomeniti .Cred si eu ca v-ati distrat fai ,vad ca si vreme buna a-ti avut ,cel putin dupa imbracaminte i-mi dau seama .Nu am stiut ca exista asa ceva in Arad ,ma refer de loc de inchiriat ,o idee buna .
Va pup!
gabitzica spune:
Maria, initial am zis ca pe la ora 15, dar a intervenit ceva si o sa intarzii, poate un pic mai tarziu. Da-mi pe pm nr. tau de telefon.
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Totusi unde-i Ioana??
Ioana, sper ca sunteti binece mai astepti??
Ne-a parasit, nu ne mai vreaaaaa!
alinamoro spune:
Uitati ce fain mi-au inflorit 2 cactusi, de fapt am mai multi infloriti, dar acestia au inflorit prima data si au niste flori deosebite: 1, 2.
gabi_j spune:
Draga aradencelor,
Am o intrebare, poate puteti sa ma ajutati. Am auzit ca in (langa) Arad exista o clinica naturista, homeopata, sau de genul acesta. Voi stiti ceva despre aceasta clinica: unde este, cum se numeste?
Va multumesc anticipat .
Va pup
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS