Aradence minunate! (71)
Raspunsuri - Pagina 7
Claudelu spune:
Gabi, asta si asta sunt poze de pus in rama. Sunt super, super faine.
gabitzica spune:
Clau, nu s-au cunoscut Cipri si Clau numai din vedere.Poza aia cu Ioana e gata inramata iar alea cu Tudor imi sunt tare dragi. A fost tare tandru in ziua aia tot mamicuta si gabitica frumoasa imi zicea
Ada am vazut pozele tale, ma asteptam sa fie mai multe. Pozele de la nunta nu le-ai primit?
Hildegard spune:
Multumesc fetelor de raspuns
Sala din Vlaicu nu mai exista...deci tre' sa merg pana la polivalenta.
Vreau sa fac fitness cu sauna + bazin(daca tot ma duc acolo)
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 6 luni)
Claudelu spune:
Cipri a fost tandru cu tine??
Si Clau a fost tare dulce cu mine , chiar daca acasa a fost tare nervos
Acum vorbesc cu Raul la telefon si ma intreaba unde-s pretenii lui: Dragos, Tudor si Aleps Cica "ei nu vin la iarba verde?"
Imi zice mami ca i-a povestit Raul ca a muscat o fetitza de deget ca "ea mi-a luat bicicleta" (pe Mel saracutza a muscat-o)
Claudelu spune:
La Polivalenta daca mergi ai grija ca abonamentele de aerobic sau fitnes nu mai au inclus si bazinu. Daca vrei bazin trebuie sa iti mai faci un abonament
La generala 6 se face aerobic si am inteles ca e fain.
gabitzica spune:
quote:Nu, Tudor la Moneasa atunci cand am facut pozele in care e in spatele meu.
Cipri a fost tandru cu tine??
Cipri e la Bucuresti, asa ca i-am redirectionat meniul de la pranz acasa ca lor le duce o firma in fiecare zi. Deci azi sunt o doamna, nu ma ma mai stresez ca sa mananc, oricum nu am chef de gatit.
Hildegard spune:
Bey, ce ma-nerveaza chestia aia cu reclama lor de Pampers ca tot imi apar pe ecran si de fiecare data tre' sa inchid....asta e abuz
de-ale gurii