Aradence minunate! (71)
Raspunsuri - Pagina 5
alina33 spune:
Salutare, a fost super, al meu sot nu vroia sa mearga ca avea foarte mult de lucru iar apoi n-a mai vrut sa plece :) s-a simtit excelent si mai vrea.
Mai, mai ca sa vezi.Da cel mai tare a afost ca pruncii au avut loc de joaca si n-a nevoie sa stam prea mult cu okii pe ei. Da pina la urma al meu tot a gasit ceva sa faca. sper sa fie vremea mai bunea tura viitoare. Noi cind am plecat Dragos a adormit instantaneu si ne-am pus benzina, ne-am plimbat pe centura, am poposit la manastire in gai apoi la soacra-mea in fata bllocului inca juma de ora ca Dragos nu se mai treze.Am facut discoteca in masina si tot nimik.In total a dormit 2 ore jumate.A fost apt de joaca cu Tudor :)
Carmen iti trimit nr meu pe pm sa vedem cum ne intilnim.
Acum ma mai uit pe poze
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
adablackcat spune:
Ma uit la poze si plang! Si io vreaaaaauuuuuu!!!!!!!!!!! Sper ca asta a fost doar repetitia...si ca mai urmeaza! Ce fain ca v-ati simtit bine. Si ce bine arata locul ala!
Noi am fost ieri prin piata de masini, am facut din nou gratare si cam atat. Toata ziua ne plimbam cu Vlad prin curte. Nici nu poate manca sau dormi de gandul mersului...
poze
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Hildegard spune:
Mamici de gagici, stiti voi daca prin zona vlaicu este o sala de sport fitness sau ceva asemanator?
Va rog din suflet sa-mi raspundeti ca ma intereseaza pentru mine.
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 6 luni)
monica70 spune:
Ma bucur ca v-ati distrat,sunt super pozele!
HILDEGARD nu mai e sala asta,peste drum de tine,din spate de la PETROM? Asa stiu ca era ceva aici,dar n-am fost niciodata.
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)
gabitzica spune:
Poze Moneasa
Hildegard in afara de Petrom nu mai stiu alta sala in Vlaicu dar nici aia nu stiu daca mai functioneaza.
niko_26 spune:
Ceau!
Am fost si eu acum un an si jumatate la sala de la Petrom ,si sora mea vara trecuta. Daca nu s-a desfiintat de vara trecuta, inseamna ca mai exista.
adablackcat spune:
Acum incarc si eu pozele de la ziua lui Vlad. Cateva din ele, ca-s multe si merge incet netu' la mine.
Ioi ce tuseste iar Iulia, numa' ce-o adormit si se tot chinuie cu tusea. Nu stiu ce sa-i mai dau... Cand sa-i treaca a stat iar pe afara pana seara tarziu si iar a intors-o!
poze
Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Vlad
Sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Scuze de intarziere Ada.
Dupa cum se vede in poze a fost o intalnire minunata, ca eu nu am fost.
M-a socat o chestie, CRISTINA M te-ai tuns scurt????????
Gabi, faine pozele si de la Moneasa. Chiar ca sunt faine lalelele.
Eu nu am chef de nimic asa ca nu mai stau pe aici. Va mai scriu cand o sa fiu mai in forma.
Melania 14 spune:
Ce faine sunt si pozele tale Gabi.Ale mele sunt putine si mai putin faine.Ma tot uit la ele si zambesc pe sub mustata ce fain a fost .Le-am vazut si pe cele de la Moneasa ,astae superba.Mai dar ce aparat profesionist aveti .Ioi ca acum le-am vazut pe toate,sunt superbe.
Pe cele de la intalnire le-a vazut si maica-mea ca a trecut pe la noi si s-a minunat si ea ce fain e acolo, cata iarba si ce frumos e amenajat,cati Bblasi frumosi si a remarcat faptul ca Mela era singura fetita din generatia de pitici de 2-4 ani, restul numai pretendenti
Ada tu esti prima pe lista cand mergem data viitoare .It's a promise !
mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !