Aradence minunate! (71)
Raspunsuri - Pagina 4
Claudelu spune:
ALina, poti sa le faci zip sau rar si e mult mai usor.
Si Raul a dormit super bine azi noapte si acum dimineata ... pana la 10.15 min
alinamoro spune:
Nu stiu sa le fac Clau si deja am inceput sa le trimit.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
gabitzica spune:
la multi ani cu intarziere lui Vlad de Ada . Ieri m-a luat valul cu intalnirea si am uitat.
alinamoro spune:
Hei, ce-i cu linistea asta pe aici, unde umblati?
Eu tot astept sa se trezeasca Adelina sa-i dau sa pape, doarme de la 1 si ceva, a "dereglat-o" rau iesirea de ieri, dar a dereglat-o spre bine.
Clau, ai primit pozele?
Ioana, voi sunteti la tara sau v-ati intors?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
maria_rubi spune:
La multi ani, Vlad!
A fost super intalnirea, mai vrem!!! Si a mea s-a dereglat, dar nu in sensul bun, s-a trezit la 1, la 3 si a adormit abia la 5, apoi s-a trezit iar la 6.30 si a adormit la 8, apoi lar la 10.... Oricum, noua ne-a placut mult de tot si mai venim si data viitoare!
de Mara
POZE
Claudelu spune:
Mi-a trimis Alina pozele si la subiect scrie asa: PICNIC - 06 mai 2006
Mersi mult de tot , dar eu le vreau pe toate, toate si mai ales cele facute de Gabi si Diana!!!
Gata ma pregatesc de plecare, am zis ca merg si bag capu in perna
alinamoro spune:
Clau, no mai greseste omu', am vrut sa scriu 2007. Eu ti le-am trimis toate.
Le vreau si eu ale tale, de fapt le vreau toate, stiti adresa mea de mail, daca nu v-o spun.
Melania 14 spune:
Foarte faine pozele lui Clau si Alina.MA bucur foarte mult ca v-a placut acolo si ca mai vreti .
Eu nu am uitat nici un vas ,toate le-am luat.Cat despre bluza de treining astept telefonul.
Eu propun sa puneti pozele pe un CD si cand ne intalnim sa-l duca fiecare si sa ni le copilem tot pe CD.Asa-si pierd calitatea.
mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
gabitzica spune:
Clau, stii tu bine, tare mult l-a mai pozat Cipri pe Raul. O sa le trimit si eu dar inca sunt zombi.
sa va spun o fazagrea de-a lui Tudor. Am vrut sa-i dau papanasi ca au mai rams o portie, la care el imi zice" da' papanasi de 3 zile imi dai?"I-am facut sambata, a mancat si sambata si ieri din ei ar acum ar fi fost a treia oara.
Ma duc ca s-a trezit printesa.
Melania 14 spune:
Gabi .
Tocmai a tras si Mel o perla,vine la mine la calculator in fuga spunandu-mi:"vai-vai-vai Carmen ,pai mie nu-mi dai pijitura .Eu mancam chec .
mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !