incalzire ieftina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns x_alinutza spune:

M-am trezit si eu mai tarziu, dar poate este interesant ce am sa va spun. Trebuie sa recunosc faptul ca eram sceptica in ceea ce priveste panourile solare... pana cand, aflandu-ma in calatorie in Austria si Germania, am observat ca aprox. 70% din locuinte, de-a lungul autobandei aveau panouri solare...! Oare or fi nemtii astia mai cu mot? Sau care-i explicatia?

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKUTZA79 spune:

Salutare, ne vom apuca si noi(ma refer la mine si la sotul meu) de constructia unei casute in curand deocamdata suntem in faza de proiect dar m-ar interesa si pe mine cateva info despre panouri solare(preturi, firme), casuta va avea cam 110mp-cate panori mi-ar trebui cat credeti ca m-ar costa toata ``afacerea``??????????

http://tt.lilypie.com/65H9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Panourile solare dupa parerea mea sėnt o buna investitie care la ėnceput costa dar pe parcurs acesti bani vin recuperati mai ales daca apa vine consumata zilnic si familia e numeroasa.Eu am aceste panouri solare si sėntem f.multumiti pt.ca reusim sa facem baie gratis chiar si 7 persoane.ėn plus iarna ajuta ėn zilele cu soare si la ėncalzirea caloriferelor si avem permanent apa calda si la bucatarie.Nu e nevoie de nici un fel de manutentione ėn afara faptuli ca trebuie pus un antigel iarna si de a vedea temp.la care ajunge apa pt. ca daca nu iesti acasa sau nu o folosesti ajunge la temp.destul de mare si atunci se pot distruge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

iepumic si eu ma tot interesez de panouri solare pt. ca am vazut in Turcia cat de eficiente sunt,dar,nu stiu ce au barbatii astia ca fac urat cand aud de asa ceva;am probleme cu ID-ul meu(deci nu pot deocamdata sa-ti cer parerea pe PM),dar cred ca daca dezvolti putin din experienta ta nu o sa se supere nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Ce se intimpla daca apa se supra-incalzeste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

Daca apa se supra ėncalzeste nu se ėntėmpla nimic daca sėnt tevi de arama .Problema e ca nu poti avea numai panouri solare si trebuiesc ėntegrate cu alte sisteme pt ca iarna randamentul e minim nu te poti baza numai pe panouri.

Mergi la inceput