Ma enerveaza din nou......
Vreau sa citesc un subiect, il deschid si imi apare peste acea postare reclama pentru concursul cu filmuletul de la Pampers. Se poate face ceva? Se poate rezolva problema? E enervant... Ori citesc postarea, ori citesc doar jumate din ea si restul admir reclama sau spatiul alb care ramane peste postare, dupa ce dispare reclama!
Raspunsuri
Sheannamp spune:
Exista mai multe solutii:
- sa ignori
- sa apesi pe cerculetul cu x din stanga reclamei
- sa folosesti pop-up blocker
- sa numai intri pe DC
In caz ca raspunsurile mele nu sunt multumitoare uite aici mai multe detalii privind functionarea acestui forum!
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
light spune:
quote:sa ignor - inseamna sa renunt la subiect, adica sa nu mai citesc pentru ca nu reusescsa apas cerculetul din stanga reclamei - am apasat, ramane spatiul alb care acopera jumatatea din dreapta a postarii respective si in concluzie nu se intelege nimic din easa folosesc pop-up blocker - aici intr-adevar nu ma pricep, o sa caut sa vad ce si cum ma poate ajutasa nu mai intru pe DC - e si asta o solutie Iar detaliile de functionare a forumului nu m-au ajutat cu nimic.Multumesc de timpul acordat, e totusi o solutie aici de luat in calcul.
Originally posted by Sheannamp
Exista mai multe solutii:In caz ca raspunsurile mele nu sunt multumitoare uite aici mai multe detalii privind functionarea acestui forum!
- sa ignori
- sa apesi pe cerculetul cu x din stanga reclamei
- sa folosesti pop-up blocker
- sa numai intri pe DC
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Oana_B spune:
La mine nu ramane spatiu alb dupa ce apas pe x, ba i-am dat sonor sa vad ce canta (I like to move it, move it/ I like to move it, move it) si dupa aia reclama se retrage singura si forumul revine la normal.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Alina spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
La mine nu ramane spatiu alb dupa ce apas pe x, ba i-am dat sonor sa vad ce canta (I like to move it, move it/ I like to move it, move it) si dupa aia reclama se retrage singura si forumul revine la normal.
Oana_B
I love pink!
Exact la fel si la mine!Dar cind se retrage,se ingusteaza spatiul de forum...si la voi?
Alina
Oana_B spune:
Acum am verificat, cu Internet Explorer se ingusteaza spatiul cum zici, cu Mozilla nu se ingusteaza, revine totul la forma normala.
Oana_B
I love pink!
light spune:
Io folosesc Linux si Firefox.Cred ca la mine e asa, pentru ca nu folosesc Windows. In fine, se pare ca doar pe mine ma deranjeaza, si sper sa gasesc eu o solutie.
papadie spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Io folosesc Linux si Firefox.
Cred ca la mine e asa, pentru ca nu folosesc Windows. In fine, se pare ca doar pe mine ma deranjeaza, si sper sa gasesc eu o solutie.
Eu functionez cu firefox si imi apare numai patratul alb pe care-l rezolv dand 'reload' la pagina.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush