Ma enerveaza din nou......

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

eu am internet explorer.. si merge tare naspa... mi se aseaza reclama pe mijlocul ecranului! si o inchid.. si cand trec de la o pagina la alta iar se face cat juma de ecran...
e tare obositor! asa e "calculata" sa functioneze sau calculatorului meu ii place in mod deosebit?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by papadie
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Io folosesc Linux si Firefox.Cred ca la mine e asa, pentru ca nu folosesc Windows. In fine, se pare ca doar pe mine ma deranjeaza, si sper sa gasesc eu o solutie.
Eu functionez cu firefox si imi apare numai patratul alb pe care-l rezolv dand 'reload' la pagina.Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
Aha, si asta ar fi o solutie, e adevarat ca acum nu pot testa, ca disparu reclama, dar voi incerca imediat ce apare. Multumesc de solutie. IO mi-s cam repezita de fel, si ori ce chestie care ma face sa pierd ceva mai mult timp decat ar trebui ma enerveaza, dar merita incercat si asta cu reload.Intre timp a aparut reclama, si am incercat manevra si merge destul de rapid. Multumesc inca o data!
quote:
eu am internet explorer.. si merge tare naspa... mi se aseaza reclama pe mijlocul ecranului! si o inchid.. si cand trec de la o pagina la alta iar se face cat juma de ecran...e tare obositor! asa e "calculata" sa functioneze sau calculatorului meu ii place in mod deosebit?
Pe mijlocul ecranului? Aoleu, deci se poate si mai rau.... La mine apare in dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Apesi X ul intr adevar! Numai ca se inchide ptr 1 secunda

Asa tampenie nu am mai vazut pana acum. Toate reclamele au optiunea de inchidere "cica" si asta are!!!!!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by corinadana
Apesi X ul intr adevar! Numai ca se inchide ptr 1 secunda Asa tampenie nu am mai vazut pana acum. Toate reclamele au optiunea de inchidere "cica" si asta are!!!!!Don't throw with stones if you live in a glass house. corinadana mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Lasa ca tocmai am vazut eu una si mai mare, la tampenie ma refer... Intru pe un site cu retete de bucatarie si apare o ditamai reclama la nush ce cosmetice direct in mijlocul ecranului, iar io preocupata sa aflu ce scrie in reteta respectiva, tot umblam dupa X ul care chipurile inchidea reclama. Cum ajungeam pe x, cu sageata cursorului, cum disparea X ul iar reclama ramanea tot acolo peste retzeta mea, facuta parca sa scoata omul din sarite, reclama, evident. Aceeasi senzatie de frustrare pe care o ai cand urmaresti un film care se intrerupe cand e mai palpitant pentru publicitate.In fine, evident ca am cautat reteta in alta parte, daca site-ul respectiv nu mi-a dat voie sa o citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Mai, acum ce vreti si voi... nu poate fi site-ul asta chiar asa de perfect... le mai are si el pe-ale lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Ma gandesc ca pentru un abonament lunar modic, cca 25 euro, userii care doresc ar putea avea o varianta de forum "libera de publicitate".

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Nu este nici prima oara si cu siguranta nici ultima oara cand reclama de pe desprecopii.com este suparatoare pentru unii dintre voi. S-a mai discutat despre acest lucru si de aceea cred ca nu trebuie sa reluam acest subiect (de aceea l-am si inchis). Poate din respect pentru utilizatorii mai noi am cateva precizari:

- Ne pare rau ca va deranjeaza reclama dar din aceasta reclama tinem site-ul.
- Si pe mine ma supara uneori reclama de pe alte site-uri, reclama de la radio si televizor si chiar uneori reclama din reviste, reclama de pe stalpi s.a.m.d. Reclama face parte din viata noastra si asta este situatia.
- Reclama cu pricina se poate inchide de la X. De asemenea cum a mai spus cineva, daca dati refresh la browser apare la rotatie alt banner si puteti citi in liniste subiectul.
- Daca se strang cel putin 10 persoane care sunt de acord sa plateasca un abonament pe luna ma angajez sa implementez o versiune pentru abonati in care sa nu apara reclama. Abonamentul... in vad intre 10 si 20 de euro pe luna, in variantele mai scumpe se adauga si alte servicii suplimentare. Deci cu 10 euro pe luna scapati de reclama...

Numai bine
Admin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Desprecopii.com va asculta!

In urma plangerilor pe care le-am avut cu privire la reclama Pampers am luat legatura cu clientul si l-am rugat ca pentru forum, reclama sa fie "stransa" si sa se deschida numai la cerere.

Clientul a inteles situatia si a aprobat cererea noastra.

Datorita formatului bannerului si structurii site-ului nu va putem ajuta in ceea ce priveste spatiul alb (implicit ingustarea forumului).

De asemenea nu as dori sa faceti o regula din acest eveniment. Faptul ca P&G v-a inteles nu spune nimic despre alti clienti care poate sunt mai putin interesati de opinia voastra (poate merita un click de la voi pentru acest lucru).

La randul nostru o sa incercam sa ne implicam cat mai activ la genul de reclame care apar pe desprecopii.com.

Multumim pentru intelegere.

Desprecopii.com

P.S> Si inca ceva. Un client multumit (ne referim aici la Pampers) s-ar putea sa aiba un impact pozitiv si asupra voastra. Dupa cum stiti noi am stabilit data organizarii unei mega intalniri desprecopii.com. In curand vom demara o actiune de contactare a diversilor sponsori pentru a face din acest eveniment un lucru cu totul deosebit. Pampers (P&G) este cu siguranta pe lista noastra de contacte.

Mergi la inceput