cazare Sibiu-urgent!!

cazare Sibiu-urgent!! | Autor: Elena

Link direct la acest mesaj

Va rog mult, imi recomandati si mie o pensiune sau un motel in Sibiu (pretul sa fie de 80-100 RON). Trebuie sa fac o rezervare pentru o noapte pentru marti 8 Mai. Am nevoie azi!

Multumesc anticipat!!!

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

Cauta la Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului- pretul este daca nu gresesc 45 RON/ noapte/persoana. Nu stiu mai multe amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Multumesc pentru raspuns, Lia! Dar nu am inteles prea bine, exista hotel/pensiune chiar la muzeu? site-ul muzeului l-am gasit pe net, dar nu scrie nimic de cazare.

_

"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Elena daca vrei poti sa stai la mine o noapte, fara bani.Nu cred ca o sa gasesti cazare asa usor in Sibiu,ca sunt ocupate toate locurile dupa cat am inteles, pana la sfarsitul lui 2007.Da-mi pm daca vrei.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Idora, multumesc mult pentru oferta, esti o draguta!! numai ca nu eu vin la Sibiu, este vorba de un client. Eu am gasit ceva pe internet si mai au locuri dar e un picut mai scump si de aceea vroiam sa stiu daca exista si oferte mai ieftine la pensiune sau vreun motel.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by Elena

Multumesc pentru raspuns, Lia! Dar nu am inteles prea bine, exista hotel/pensiune chiar la muzeu? site-ul muzeului l-am gasit pe net, dar nu scrie nimic de cazare.

_

http://astra.museum.com/Turism.htm
dar preturile afisate sunt de acum 3 ani...
telefoanele insa sunt aceleasi banuiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Elena, cazare ieftine in Sibiu e la Pensiunea Emigrantul...e pe calea Cisnadiei. Camerele sunt mici dar pt o noapte e ok. Daca vrei te ajut cu chestia asta....Am inteles ca e vreo 500.000 pe noapte.
Scrie-mi azi...ca maine-s de garda. E chiar langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Cand cobor cu BBlina chiar intreb de curiozitate cat e camera...

Mergi la inceput

Multumesc mult Lia pentru link!! am sa-i trimit informatiile clientului.

Teo, ti-am scris un PM.

Cu drag,
Elena

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Bine Elena, sper ca ai rezolvat acum cu cazarea pentru clientul tau

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Multumesc, fetele, s-a rezolvat!

_

Mergi la inceput