cazare Sibiu-urgent!!
Va rog mult, imi recomandati si mie o pensiune sau un motel in Sibiu (pretul sa fie de 80-100 RON). Trebuie sa fac o rezervare pentru o noapte pentru marti 8 Mai. Am nevoie azi!
Multumesc anticipat!!!
Cauta la Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului- pretul este daca nu gresesc 45 RON/ noapte/persoana. Nu stiu mai multe amanunte.
Elena spune:
Multumesc pentru raspuns, Lia! Dar nu am inteles prea bine, exista hotel/pensiune chiar la muzeu? site-ul muzeului l-am gasit pe net, dar nu scrie nimic de cazare.
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
Idora spune:
Elena daca vrei poti sa stai la mine o noapte, fara bani.Nu cred ca o sa gasesti cazare asa usor in Sibiu,ca sunt ocupate toate locurile dupa cat am inteles, pana la sfarsitul lui 2007.Da-mi pm daca vrei.
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze
Liseberg-Göteborg
Elena spune:
Idora, multumesc mult pentru oferta, esti o draguta!! numai ca nu eu vin la Sibiu, este vorba de un client. Eu am gasit ceva pe internet si mai au locuri dar e un picut mai scump si de aceea vroiam sa stiu daca exista si oferte mai ieftine la pensiune sau vreun motel.
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by Elena
Multumesc pentru raspuns, Lia! Dar nu am inteles prea bine, exista hotel/pensiune chiar la muzeu? site-ul muzeului l-am gasit pe net, dar nu scrie nimic de cazare.
_
http://astra.museum.com/Turism.htm
dar preturile afisate sunt de acum 3 ani...
telefoanele insa sunt aceleasi banuiesc
teodraghici spune:
Elena, cazare ieftine in Sibiu e la Pensiunea Emigrantul...e pe calea Cisnadiei. Camerele sunt mici dar pt o noapte e ok. Daca vrei te ajut cu chestia asta....Am inteles ca e vreo 500.000 pe noapte.
Scrie-mi azi...ca maine-s de garda. E chiar langa mine.
Elena spune:
Multumesc mult Lia pentru link!! am sa-i trimit informatiile clientului.
Teo, ti-am scris un PM.
Cu drag,
Elena
_
Idora spune:
Bine Elena, sper ca ai rezolvat acum cu cazarea pentru clientul tau
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
poze
Liseberg-Göteborg
Elena spune:
Multumesc, fetele, s-a rezolvat!
_