Fotolii piele! Sfaturi urgente
Dragi forumiste,
am nevoie urgent de solutii pentru curatirea unui fotoliu fabricat din piele.
Scumpul meu sot i-a oferit fetei aseara un pix si-o foaie sa-si umple timpul, cat el se juca la calculator, dar normal, ca dansa la doar un an si noua luni, n-a scris doar acolo.
Mi-a terminat sezutul unui fotoliu! Este plin de linii albastre peste pielea verde!
Simt ca explodez!
Cum fac sa se curete? Macar sa se atenueze pixul?
Am mai deschis acum vreun an un topic pe aceasta tema dar nu mai stau sa-l caut de nervi!
Va rog ajutati-ma cu solutii!
Kasi si Victoria
Raspunsuri
miria_cristina spune:
Nu prea cred ca ai variante.
Poate sa incerci solutiile de curatat pielea in general ca sa se mai estompeze sau chiar sa mearga.
Mai sunt spreiuri de reinviorare a culorii. Poate gasesti la nuanta pe care o ai tu.
Si eu am tot piele si sa stii ca stau cu frica de fii-mea.
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Balbina spune:
Hristina, cu spirt ai incercat? Stiu ca urmele de pix se iau destul de bine cu spirt. Acuma nu stiu ce actiune o avea alcoolul asupra pielii..
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
hristina spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Hristina, cu spirt ai incercat? Stiu ca urmele de pix se iau destul de bine cu spirt. Acuma nu stiu ce actiune o avea alcoolul asupra pielii..
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Cumpar spirt si va spun ce-am facut!
Tie un pupic pentru ieri! stii tu de ce!
Kasi si Victoria
Roxali spune:
Si spirtul e bun chiar daca deschide, ii dai dupa cu pronto(ceara) ptr piele...incearca si cu lapte(e bun ptr pielea deschisa).
La mine era maro si cu timpul s-a mai dus.
Ali15+ Enrico 7ani
Balbina spune:
Hristina, vezi sa incerci pe o portiune mai mica, de proba.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
laura72 spune:
cu solutie LOC de la Amway,se aplica concentratul pe vata,burete si se freaca.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
lulu_boches spune:
quote:Da-i pixul fiicei tale sa-ti faca linii si pe celalalt fotoliuAsa o sa fie modele pe amindoua...
Initial creeata de hristina
Dragi forumiste,
am nevoie urgent de solutii pentru curatirea unui fotoliu fabricat din piele.
Scumpul meu sot i-a oferit fetei aseara un pix si-o foaie sa-si umple timpul, cat el se juca la calculator, dar normal, ca dansa la doar un an si noua luni, n-a scris doar acolo.
Mi-a terminat sezutul unui fotoliu! Este plin de linii albastre peste pielea verde!
Simt ca explodez!
Cum fac sa se curete? Macar sa se atenueze pixul?
Am mai deschis acum vreun an un topic pe aceasta tema dar nu mai stau sa-l caut de nervi!
Va rog ajutati-ma cu solutii!
Kasi si Victoria
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)
allisi spune:
nu cred ca va mai merge vreodata pixul de acolo ,la fel am incercat si eu sa scot si nu am reusit ,am incercat cu tot felul acetona ,cif,spirt,de la amway si cu acea sol.LOC,. am mai dat cu ceva sprei de scos petele tot de la firma asta si parca 25%s-a mai dus dar nu de tot,canapelele mele sunt portocalii la culoare cred ca pe crem ,alb se vede oribil pixul.
claucia spune:
Si eu am o canapea de piele galbena si desi inca nu are pix pe ea urmeaza odata cu bebica din burtica, presupun ca asa este "comes with the territory".
Oricum cei de la Mobexpert cand am cumparat-o mi-au spus sa o curat cu lapte Doina care e f bun si ele intretin acolo mobila tot asa. Am incercat de mai multe ori si a iesit superba, tot ce se innegrise s-a dus si acum e galbena frumoasa ca noua. Poate iese si pixul, merita incercat.
Pupici
28+ Alessia Maria
bb mic
hristina spune:
Laptele Doina este foarte bun pentru curatit si intretinut!
Stiam de el si le curat peiodic dar la pix nu functioneaza!
Azi am prmit un spray de la Amway si ma duc sa incerc,desi cred ca intuiesc rezultatul!
Kasi si Victoria