Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 25
RGE spune:
ANACAMI din cate stiu am pm activat..cu mailul am ceva probleme la modul ca primesc mesaje dar goale si nu pot trimite nimic...nu-mi dau seama ce are..te rog mai incearca un pm sau mess.
PUPICI LA TOATE MAMICILE..SOMNIC USOR SI PUFOS..NOAPTE BUNA!!
ROXANA
15+
Gina M spune:
quote:
Originally posted by pet.cost2005
gina - hahhahhahaa ... mi-e sila ... uite iti dau datele sa ma treci daca tii la veriga asta a lantului(umblu la coarda sensibiloasa, na) ... UM 12.02.2007, DPN 20.11.2007 ... DN 15.12.1975 ... ia sa vaz cat de mult tii tu la mine
.
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
petro' te-am trecut inapoi pe listuta.Vezi cum faci sa nu te mai stergi.

andra_bell, te-am trecut si pe tine!
Verificati datele sa vedeti daca le-am trecut bine.Poze & My Baby Development!
Gina M spune:
Intre timp, am primit rezultatul analizelor.Totul este bine!
Poze & My Baby Development!
simsof spune:
salutare la toate mamicile sau viitoare mamici!
Vreau sa intru si eu in clubul mamicilor de decembrie 2007.
Data nasterii ar fi 27.12.2007, al doilea bebe, ca primul, Daria are deja 19 luni.
ce ma nelinisteste pe mine este faptul ca nu am simptomele sarcinii de inceput, cum aveam la prima. La Daria stiam din prima satpamana ca sunt insarcinata, plus ca mi-a fost rau din saptamana a 6-a, acum nici un semn, in afara de testul pozitiv.
Numai bine!
an-k spune:
pai nu vad de ce sa se treaca alt dnp in listuta, asta e- pe 6 ian. Nu cred ca ar fii o problema sa fie si un bb de 2008
Pupici
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Gina M spune:
quote:
Originally posted by an-k
pai nu vad de ce sa se treaca alt dnp in listuta, asta e- pe 6 ian. Nu cred ca ar fii o problema sa fie si un bb de 2008
an-k, aceasta era doar o intrebare.In listuta ti-am trecut DPN-ul 06.01.2008 asa cum este.

Gina M spune:
quote:
Originally posted by an-k
Data nasterii am comsiderat-o mai purtin importanta, dar daca trebe, trebe'. 19 10 1982
Gina, da suntem burtici mici sa vad ca suntem si la a doua sarcina, eu sunt inca emotionata de numa' nici n-am sunat pe ai mei sa le dau vestea cea mare![]()
an_k - la mine aceasta este cea de-a 3-a sarcina si daca totul va fi bine, in curand vom avea trei puisori.

Mai avem 2-a fetite.De data aceasta ne-ar place sa fie un baietel insa, nici cu trei fete nu ne va pare rau.
Tu, ai o anume preferinta in privinta sexului bebelusului?
bb_yasmi spune:
buna dimineatza!!!
bebika, la multi ani!!! sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi si un bebe sanatos si mancacios ![]()
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
RAMONELLA spune:
Neata fetelor!!!!
Bebika,La multi ani!!!!!!Sa fii sanatoasa,fericita,si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!!!!!!Si sa ai un bebe sanatos si frumos si mancacios!!!!!!!!
Eu azi am intalnire cu bebikul.La ora 6.Am niste emotii.
poze
vine bebe
Ramonel
14+

La multi ani! Bebika