Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Mai fetelor, acum vad ca Petro' lipseste dupa lista! Imi amintesc foarte bine ca am trecut-o!A sters-o careva din greseala?
Zice-ti repede ca aici, mi se pare a fi lucru necurat si uitea asa,toate bubele vin in capul meu!
Ahaaa... care umbla cu "soparla?!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

petrom-am linistit, inca mai functionezsi pe gina o las in pace c-am suparat-o duminica destul Cu '75..e bine nu esti inca de pensionare, eu eram in burta la mama la cutremurul din '77...am o scuza la toate prostiile pe care le fac

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gina M

Mai fetelor, acum vad ca Petro' lipseste dupa lista! Imi amintesc foarte bine ca am trecut-o!A sters-o careva din greseala?
Zice-ti repede ca aici, mi se pare a fi lucru necurat si uitea asa,toate bubele vin in capul meu!

de data asta nu esti tu vinovata

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

gina - s-a rezolvat misteru' ... . Eu am umblat cu soparla .... ce sa fac si eu, in lipsa de ocupatie .

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

quote:
Originally posted by Gina M

de data asta nu esti tu vinovata

PUSSI 8+

Ahaa, deci tu stii ceva ceva nu?! So, ciripeste-ne aici cine a facut-o?!

andra_bell, care iti este DPN-ul?

Mergi la inceput

s-a ciripit singura ii era frica ca merg la oftalmolog daca nu spunea

si in alta ordine de idei: eu am o problema cu , cand o fac..este urmata de . Am schimbat pasta, periuta ...efectul e acelasi : + dinti curati!!! ce sa fac???

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pet.cost2005

gina - s-a rezolvat misteru' ... . Eu am umblat cu soparla .... ce sa fac si eu, in lipsa de ocupatie .

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Hehehhh...! Pune repejor mana si te trece inapoi ca, ce ne facem noi fara tine?!Daca o veriga se rupe se desprind usor si celelalte.Asa dar,iti pasa de noi nu?!In urmatoerele 5 minute vreau sa te vad inapoi pe lista ok?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

gina - hahhahhahaa ... mi-e sila ... uite iti dau datele sa ma treci daca tii la veriga asta a lantului (umblu la coarda sensibiloasa, na) ... UM 12.02.2007, DPN 20.11.2007 ... DN 15.12.1975 ... ia sa vaz cat de mult tii tu la mine.

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

DNP 17 nov
Pussi, chiar azi citeam intr-o revista despre igiena dentara a gravidelor si, cica, dupa ce sa folosesti numai o apa de gura

Mergi la inceput

adra bellmersi e o solutie!!!

somn usor ...

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput