Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ma uitasem eu o data si parca BB yasmi este cea mai tinerica de p-aci. nu stiu care e la polul opus..:)
chiar, pufulet oare ce mai face? n-am mai vazut-o de mult

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzuD2 spune:

Buna seara dragelor!
Chiar daca nu prea scriu, va urmaresc din umbra in fiecare zi.
Data nasterii:29.01.1974-apropos de babe, si medicul e Tutunaru Daniel, Elias.

Va pup,
Mamitzud2, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

OanaB si eu am avut scurgeri in saptamana 11, chiar in seara in care am venit de la eco. L-am sunat isterica pe doctorul meu, care , nu stiu cum a facut, dar a reusit sa ma calmeze. Au tinut cam 2 zile dar nu prea m-am miscat din pat, unde, de altfel mi s-a adus si .
Vreau si eu pe listutza, pls. UM 10 feb, DPN 17 nov, DN 11 iunie 1975 (baba babelor)
adra_bell
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Data nasterii am comsiderat-o mai purtin importanta, dar daca trebe, trebe'. 19 10 1982
Gina, da suntem burtici mici sa vad ca suntem si la a doua sarcina, eu sunt inca emotionata de numa' nici n-am sunat pe ai mei sa le dau vestea cea mare
Ma mai gandesc ca greu am slabit pana la 79,4 cat aveam azi dimineata, adica tot sunt, eu ma gandesc ca am sanse sa bat suta, dar sper sa nu se intample. Oricum important e sa fie b sanatos.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by pet.cost2005

quote:
Originally posted by pussi

ginavrei sa sti ce baba sunt si mai fac si copiiiiii??? DN 22.10.1977,

Tu baba din '77???? Sunt altele si mai "babe" ... adica io ... .

Petronela

puiutul mult asteptat !!!!

tot am citi eu ca la cei cu probleme cu vederea...gravideala ii duce mai in ceata, dar pe bune eu nu te-am gasit pe lista deloc. Sa-mi zici ce si cum ca iar o trag pe gina de parsi cred ca se satura saraca sa tot munceasca si s-o tot trag la raspundere!!

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

OanaB si eu am avut scurgeri in saptamana 11, chiar in seara in care am venit de la eco. L-am sunat isterica pe doctorul meu, care , nu stiu cum a facut, dar a reusit sa ma calmeze. Au tinut cam 2 zile dar nu prea m-am miscat din pat, unde, de altfel mi s-a adus si .
Vreau si eu pe listutza, pls. UM 10 feb, DPN 17 nov, DN 11 iunie 1975 (baba babelor)
adra_bell
12+

am studiay lista...si nu esti

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, am editat si am facut totodata o listuta speciala imediat dupa mamicile de decembrie cu, sarbatoritele lunii.Sper sa va placa.

MamitzuD2,lasa perdeleala, hai aici - date pe "brazda la vorba cu noi ca avem nevoie unele de altele.

an_k, te-am trecut pe listuta!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

... stai linistita inca nu te-ai ramolit de tot ... m-am sters eu de pe lista cand cu discutiile alea ... ca nu-i bine asa, ca trebuie invers ... pt. ca pana la urma eu nu consider de o asa mare importanta sa figurez pe lista aia ... pt. mine mai important e sa fiu alaturi de voi si sa particip la discutii .

Zi-mi ce vrei sa stii? Cat de baba sunt eu? Din '75, 15 dec. ... ce an bun ... cel mai bun as zice (mai ales a doua jumatate) ... hahhahaaa ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

pussi - si nu te lua de gina degeaba ca acu' nu e vina ei ... si-asa munceste cu drag si spor pt. patrie pe-aici (si face treaba buna) ... ca destul ne-am "duelat" noi pe la inceput .

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Roxana (RGE), vreau sa te intreb ceva...nu ai activat PMul sau nu vrei? Imi poti da te rog o adresa de email?

Bafta celor ce isi vor face ecografie maine!Astept cu nerabdare vesti bune!

O seara placuta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput