Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

OANAB...eu avut sangerare maronie din sapt 12 pana in 13 jumate...stat la patut, duphaston, no-spa si fara contact..si o sa fie totul ok.

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

FETELOR VOI CAT DE DES FACETI ECO???

ca eu nu mai am rabdare pana sapt viitoare cand ar fi 4 sapt de la ultimul eco si am programarea, si vreau sa ma reprogramez pe vineri, oare se va vedea sexul la bebe????

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

eu zilele astea fac 16 saptamani..si am luat 4 kg..cred ca le-am luat mai ales in perioada in care am avut sangerari si am stat in pat..plus ca nu am avut niciodata greturi si varsaturi..dr mi-a spus ca bebe este mare si gras asa ca nu ma deranjeaza cele 4 kg..

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Mihuta eu nu ma stresez deloc de cat de putine kg am luat pana acum.
Daca as putea ca pana la sfarsit sa raman asa as face un copil in fiecare an

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Yasmi in mod normal ar trebui sa se vada. Daca e bb mai agitat (ca al meu care l-a chinuit efectiv pe doctor) sau ecograful mai putin performant, sau dr. mai putin priceput....etc atunci s-ar putea sa nu se vada. Dar eu zic ca sunt sanse mari.

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Apropo..stie cineva daca ii dauneaza lui bb daca facem prea multe ecografii?

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

darleena, din cate am auzit eu, nu afecteaza!!!

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

eu de abia la 20 saptamani o sa stiu exact daca este fetita sau baietel....la ultima eco de sambata al meu bb statea cu capul in jos si se juca si dr mi-a spus clar ca in urmatoarea luna nu avem nici o sansa la cum sta....si ca cea facuta cu o zi inainte nu da siguranta 100 ca este baitel dupa pozitia pe care o avea acum...asa ca ma inarmez cu rabdare..oricum sanatos sa fie si nu ne deranjeaza surprizele....ramane de vazut daca intradevar este baietel...eu pana acum am facut 8 ecografii

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Si eu am facut pana acuma 5 ecografii in sarcina si joi urmeaza sa o fac pe a 6-a. Si nu cred ca dauneaza in vreun fel, ca altfel medicii nu ne-ar mai face atatea. Mie dimpotriva, mi se pare metoda cea mai putin invaziva de a afla dc bebe e bine si cea mai placuta pt noi, ca il vedem pe prichindel in actiune.

Anca 14+ Matei Nicolae

Mergi la inceput

eu nu de asta v-am intrebat, ca nu cred ca dauneaza, ci la ce interval ati facut... de obicei la 3 sau 4 saptamani???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput