Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BB eu din cate stiu nu afecteaza. Atat ca am citit odata ca atunci cand bb va fi destul de maricel.....doctorul ar trebui sa evite sa indrepte sonda spre urechea bb-ului. Ca cica sunetul ar fi ca si a unui tren in trecere. Acum nu stiu cat e de valabila chestia asta. Citisem un articol.
Si am mai gasit asta ,nu stiu daca va intereseaza, dar sunt toate www.awog.it/crl.htm" target="_blank">MASURATORILE BB. E foarte interesant.

DARLEENA, ROXANA, MIHUTA

PETRO ce mai faci? Esti bine?

GINA foarte frumoasa pagina de inceput. Cand a fi sa fie sa raman din nou trebuie neaparat sa ma inveti si pe mine.Felicitari!

JASMIN tin pumnii pentru 1 iunie.

PUSSI ce fac Titi? Vad ca inca . Lasa ca trece si perioada asta. Sa fie asta unicul necaz, nu? Pupici pe burtik.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB eu am facut si doua zile la rand..

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANANGIE multumim din suflet iubita e foarte interesant articolul

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Gina, multumesc pentru trecerea pe lista, data de nastere a mea este 12.12.1971, dpn 08.12.2007, multumesc inca o data si pentru primiri.
Eu intru pe DC doar de la serviciu adica luni-vineri(acasa nu am prea mult timp), asa ca de azi dim de la ora 9 lecturez, nu prea pot tine pasul cu voi, asa ca am ajuns abia la pagina 5 din noul capitol si m-am hotarat sa postez totusi un mesaj de multumire.
Vorbeati despre eco-morfologica-doppler, pai in sapt 22 e cel mai indicat, eu la primul copil m-am dus ca si voi la 16 sapt la Iosup, dar nu prea e relevant.Pana atunci se pare ca sunt suficiente eco normale, iar triplu test se face prin sapt 14(in America este obligatoriu din cate am inteles de pe la 32 ani varsta mamei, la noi pe la 34,35 ti-l cam recomanda, dar se mai zice ca daca ai un copil sanatos si nici antecedente de boli genetice in fam.,nu e cazul sa-l faci).
Eu mi-am facut programare la eco morfologica la dr.Herghelegiu pe 2 august, in sapt.22.
Va tin pumnii su va urez muuulta sanatate!

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Dana, vei vedea ce repede vei ramane insarcinata, mai vorbim peste 3 luni.Sa-ti ajute D-zeu sa fii sanatoasa si optimista.

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salu, o saptamana minunata alaturi de bebici va doresc!

Pe mine ieri pitica m-a mangaiat in burtica, sau o fi dat cu piciorusul, Doamne ce senzatie a fost! De trei ori, povesteam ceva acasa si radeam in gura mare, si hop si ea ca s-a amuzat!

Shery 14+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Bebitul meu misca de vreo 2 saptamani.Sunt sigura ca e el.Mai mult il simt cand stau in pat linistita.E ceva,ca o gadilitura prin burta.Parca si acum il simt.E el,sunt sigura de asta.Sau ea Poate maine aflam.Daca nu e rusinos.

poze
vine bebe

Ramonel14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am reusit sa imi reprogramez eco pt vineri!!! sunt bucuroasa!! sper sa vad ce e si sa nu uit sa-l intreb pe dr cand il vad pe bebe

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

danasa nu-ti fie frica de laparo. Eu am facut una anul trecut si mi-sm revenit ff bine!!!
sheri deci dom'soara Alessia se distreaza, cred ca-i a ta 100% ca-ti seamana
bbfelicitari pt. programare am vazut ca-i intrebat de eco, eu am facut in fiecare sapt. . Sapt. asta pauza...cealalta merg! Dar nu te lua dupa mine...
mihutace conteaza kg. cand sti care e rezultatul finalllllllll

mi-au venit blugi, sunt mari la burtica, inca n-am ce sa bag acolo..mai tarziu da!!!!

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ce bine ca si voi ii simtiti pe bebeiiiii.....am crezut ca sunt singura
Dana multam ptr link-marfa rau.
Poate ar fii bine sa il punem pe prima pagina.

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput