Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
pet.cost2005 spune:
Ciaooooo !!!
Sunt si eu prin preajma ... ce fete harnicute !!!
danutza - ma bucur ca esti mai bine
si sper curand sa ne anunti de o viitoare
. Eu sunt bine ... am inceput sa am o pofta de mancare ... si nu prea mai am somn ... nu stiu cine mai spunea (scuze ca nu am retinut) ca au inceput insomniile. Am dormit fff rau azi-noapte.
Cumnata ta ce mai face, cum se mai simte?
Zilele astea am tot fost invitati pe la prieteni la masa ... am dus-o bine ...
.
Fetelor, ca tot vorbeati de ecografii ... eu am facut numai 2 pana acum ... voi cate 5-6 ... norocoaselor, ca ati avut ocazia sa-l vedeti asa de des pe bb. Pe mine ma programeaza 1/luna cu eco ...
pussi - ca tot nu mi-ai explicat ce diferenta e intre dublu test si nu stiu ce ai mai zis tu acolo ... dr. mi-a spus ca dublu test si triplu test e cam acelasi lucru ... adica rezultataul e cam acelasi ... ce iti spune unul iti spune si altul ... ca nu are rost sa le fac pe amnadoua si ca asta ar fi mai indicat pt. mine. Eu pana una-alta ma las pe mana lui ...
Si week-end-ul asta daca isi face sotul timp mergem la primele cumparaturi de
pt. mine. Ca pt. bb a zis ca nu vrea sa ia nimic ... pe mine m-ar incanta si parca nu sunt superstioasa, dar el nu vrea ... Acum sa zic lucrusoare hai ca pot sa renunt, da' patut, carut si alte de-astea ... nu vad de ce nu ... da' in fine, ii facem si lui placerea daca asa vrea. Ca si el imi face mie toate placerile
. A zis ca are el timp sa mi le ia cat sunt la spital ... sa gasesc totul in regula. Mergem prin magazine si le alegem impreuna, dar de cumparat, nu ... ooofff ...
gina - felicitari pt. pagina, arata mult mai bine acum si mai ordonata. 
11+
Petronela
ancadragoman spune:
Petro nici sotul meu nu vrea sa luam nimic,a zis ca o sa cumpere el tot ce trebuie cand o sa fiu eu in spital,mie mi se pare aiurea dar ma rog,il mai las 2 luni max si atacam subiectul![]()
![]()
![]()
anca
13+
Maria
poze
pussi spune:
quote:
Originally posted by pussi
pentru fetele cu TT eu am inteles ca se compara 3 valori, rezultate din analizele de sange:
- valoare BHCG - produs de placenta
- valoare estradiol, produs de bebelus si placenta
- valoarea unei proteine produsa de ficatul BB, care ajunge in sangele mamei
Perioada optima este sapt. 16-18.
petro aici am explicat TT + determina :
- anomalii cromozomiale, cum ar fi SD
- anomalii ale coloanei vertrebrale
revin cu DT
PUSSI8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
PUSSI
8+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
paulat spune:
UAAU foarte frumos noul capitol. Jos palaria. Nici nu am apucat sa citesc prt. ca am fost uimita. FELICITARI.

. Harnice m-ai sunteti. Miercuri am sa merg la doctor sa ne spuna ce m-ai fac bebeii si cum ajung la servici va comunic.

+11

pussi spune:
petro la DT se iau doar 2 indicatori rezultati din analize, nu 3 ca la TT. Si acesta indica tot anomalii cromozomiale!
TT se recomanda numai in anumite conditii: varsta viitoarei mame peste 35 ani, istoricul familiei in ce priveste anomiile ..etc.
paulatsa intrebi te rog de cerclaj

PUSSI
8+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
an-k spune:
buna, buna
tocmai am faciut un test de sarcina care a iesit pozitiv, as vrea sa ma inscriu si eu pe listuta, doar ca dnp ul meu este 6 ianuarie, dar mi-ar place ff mult sa am un bb de decembrie, iar Bianca mea a venit exact cu o saptamana mai devreme decat Dnp ul.
Va pup si sper sa ma primiti si pe mine in grup.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
bb_yasmi spune:
pussi, vreau pozeeeee!!!acuma!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
pussi spune:
BB nu-ti mai trimit nimic..ca tocmai am constat de ce sunt asa mari, mi-au gresit marimea
..si le-am scris un mail frumos...astept raspuns. Eu normal am 40, am comandat 42..ca am zis c-o sa cresc si eu( am intreb gravide mai mari)si sa-i pot purta si mai tarziu...si a venit 44

asa ca daca ma chinui bine...s-ar putea sa intru intr-un crac!![]()
PUSSI
8+ 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussi
BB nu-ti mai trimit nimic..ca tocmai am constat de ce sunt asa mari, mi-au gresit marimea..si le-am scris un mail frumos...astept raspuns. Eu normal am 40, am comandat 42..ca am zis c-o sa cresc si eu( am intreb gravide mai mari)si sa-i pot purta si mai tarziu...si a venit 44
asa ca daca ma chinui bine...s-ar putea sa intru intr-un crac!
PUSSI8+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

si cat au costat??
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???creste bebe...
poza eco bb