Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

oricum eu pot sa ma numar printre gravidele norocoase ca nu vomitam decat 1 sau de 2 ori pe sapt,si asta doar in luna a 3a.pana in luna a 3a la mine era teroare cu somnul,nu/mi mai ajungea,am dormit si de la 8 seara pana a doua zi la 2 daca va imaginati,insa acum ma chinui cu insomniile,s/a intors roata si imi e dor de o noapte de somn bun.dorm cate 4 5 ore pe noapte.dar si atunci ma trezesc din doua in doua ore ca bb/ii.

14+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irinamersi, atunci merg sa-mi fac oua...ca numai potttttttt.
Eu sapt. viitoare merg la eco, o sa-l intreb pe dr. si de teste..adic ace vom face si de cerclaj..ca ma streseaza! Cica la sarcini gemerale se face preventiv, ca exist ariscul de nastere prematura
oana125eu sper sa scap la 12 sapt... ca e tare greu cu ele. Ieri trebuia sa mergem la masa la niste verisori...si, nu am mers! ca pana la ora 14 eu tot . Mi-e si jena de unii oameni ca-si fac program pt. mine si eu nu pot sa-l respect.

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

pussi,eu m/am hotarat eu nu voi face cerclaj preventiv,doar daca va fi nevoie,in plus imi e si f frica,si nici nu vreau sa ma gandesc la nastere prematura,stai linistita nu te mai gandi nici tu la astea de pe acum ca e prea devreme sa ne stresam.mai ales ca am citit ca vei sta acasa pe peroada sarcinii,deci incearca sa nu faci efort mare,si zic eu ca totul va fi bine.eu cand am fost la doctor la 12 sapt,nici macar nu mi/a pomenit de asa ceva.dar restul fetelor pe unde sunt?

14+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

IRINA, uite in carte scrie asa: saptamana 17: uterul tau se afla acum la aproximativ 5 centimetri sub buric....:

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata fetelor!
mai, imi place la nebunie piesa lui nelly Furtado cu Timbarlake si inca unu'...let's dance...
si eu stiu ca TT se face intre sapt 16-18. nu stiam insa ca tb sa faci o eco pana in 14 sapt. eu voi face la 20 de sapt.(at. se face morfofetala de sem 2, nu? )oare asta nu e bine? ca si-asa rezultatul la TT vine cam dupa 1-2 sapt.
in rest...astept sa imi treaca bubele...sa pot manca si eu ca 2 oameni ce suntem...:(...maine intru si eu in 4 luni!!inca un pic si gata cu
...mai, la varicela asta chiar nu ma pot spala deloc? am stat 3 zile jegoasa..deja nu prea mai suport...intr-adevar am bubite cam peste tot, asa de samanta...:)..da macar in zona genitala?? nu stiu..ma intreb si eu. dr de fam a zis ca sa nu fac dus.

14+

Mergi la inceput

YASMINUCOmami,pai atunci oare de ce e la mine sus asa de tare,eu deja am o burtoaica parca am 5 luni jumate

14+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Multumesc frumos Alfa_anca si Anacami.
Mi-am facut programare la Iosup pe 20 iunie la CMU pentru morfofetala de trim II, cand voi avea 20 sapt. Mi-a spus asistenta ca sunt locuri pentru sfarsitul lui iunie, asa ca nu e problema.

Acum mai am o treaba, sa ma programez la Albu pentru ecografia inainte de TT. Ma duc la Albu pt. ca dr. meu a zis ca TT-ul sa-l fac la Geneticlab, iar Albu activeaza si acolo.

Asa fac si eu mai multe ecografii si vad mai multe pareri

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Victo eu am facut varicela cand aveam 21 de ani deci imi amintesc foarte clar cum a fost.
Timp de o saptamana nu am avut voie sa si ma simteam cel mai murdar om din lume. Doar dimineata ma spalam putin pe ochi, ca pisica...groaznic.
Si eu am avut cateva bubite, nu cine stie ce, tu daca zici ca esti plina, iti recomand sa nu incerci sa te speli pentru ca s-ar putea rupe bubitele si sa ramai cu semne.
Mai bine murdara o saptamana decat cu pete toata viata

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Fetelor, dar bolile astea:scarlatina, varicela, daca le-ai facut in copilarie, nu sunt probleme acum, nu?

Mergi la inceput

Din ce stiu eu dau imunitate pe viata. La oreion se pare ca poti face de mai multe ori.

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput