emisiuni tampite
tocmai ma uitam la prima tv la o emisiune d-aia unde trimit oamenii casete cu inregistrari haioase si tocmai arata mai multe faze in care copilasi de 1 an sau 2,se dau cu tot felul de balansoare si cad pe spate si se lovesc cu capul de pereti,iar pe fundal e pus rasul ala tampit de parca ar fi ceva de ras in asta.mi se par foarte crude,iar cei care trimit asa ceva ar trebui pedepsiti.tocmai au aratat cum cineva scapa in poala unui bebe de vreo 6 luni,un obiect si acesta se indoaie de durere,pentru ca i l-a scapat chiar pe ...,si incepe sa urle.asta e faza de ras?dar ce fel de parinti sunt aia care filmeaza si trimit asa ceva?
Raspunsuri
dearChris spune:
pai nu a fost nimic regizat. cum sa fie parintii pedepsiti doar pt ca s-a intamplat sa cada copilu exact cand ei filmau?
probabil ca or si primit ceva bani pt filmuletzele trimise.
nu e de ras. dar din moment ce le-or trimis la televiziuni inseamna ca totul e ok. si copiii nu au patit nimic. si atunci de ce sa nu le arate tuturor? cu ocazia asta apar si la televizor. vedete
- - - - - - -
vau dagoste
Theiuta spune:
Sincer, pe mine NU ma amuza asemenea faze. Si nici farsele care se fac unor oameni genul "camera ascunsa".
Theiuta
poze cu Nicolas
Cristina_C spune:
Da, tampit e cuvantul. Cand se intampla un accident din vina mea - copilul cade pentru ca nu l-am supravegheat, am mustrari de constiinta asa de mari incat nu stiu ce sa mai fac sa uit de asta, as vrea sa dau timpul inapoi sa repar greseala, in nici un caz sa ma laud si s-arat la o tara intreaga - nici macar pentru bani.
Si pe copilasi nu-i numesc vedete ci, tot cu v- victime (ale neglijentei parintilor), chiar daca in final n-au patit nimic grav.. Parintii sunt si ei oameni, li se mai intampla sa greseasca, si ei regreta momentul de neatentie. Dar sa faci caz de asta, sa mergi cu caseta la TV mi se pare de prost gust.
dicirstea spune:
Cel putin faza cu camere ascunse si cu oameni pusi in posturi idioate, mi se pare ca e la limita legii. Eu nu as fi de acord sa ma filmeze cineva fara stirea mea, si sa ma mai si puna in situatii proaste. Si nu sunt habotnica, sunt genul de om care rade de el insusi daca face ceva caraghios, dar mi-e teama mai ales pentru cei speriati. Mama mea cel putin, ar face infarct daca ar speria-o cineva. Astia chiar nu se gandesc la situatiile astea?
brendamitran spune:
Sunt intr-adevar intamplari hazlii,desi la momentul respectiv innebunesti,nu? De ce este atat de grav? Ca doar nimeni nu si-a pus copilul sa cada numai ca sa-l filmeze.....
Dar de "schimb de mame","tradati in dragoste","test de fidelitate" si alte emisiuni care sunt muuuult sub nivelul culturii generale,ce mai ziceti?
Hai sa fim seriosi......
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
nusicasiely spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Dar de "schimb de mame","tradati in dragoste","test de fidelitate" si alte emisiuni care sunt muuuult sub nivelul culturii generale,ce mai ziceti?
Hai sa fim seriosi......
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
alea sunt de-a dreptul...mai ales ca la "tradati in dragoste sunt numai tigani".mereu vad reclama ca o dau de 10 ori pe zi,si nu am vazut si eu oameni mai cu stare,ceav.nu vreau sa jignesc pe nimeni.
la "schimb de mame"recunosc ca ma mai uit,ca imi palce sa vad cum se comporta oamenii in anumite situatii.
iar "test de fidelitate" e de-a dreptul jenant.am vazut o data o parte din o emisiune.si am inteles ca ii aduce partenerului momeala sa vada ce face!?!ce tampenie.si apoi se vaiat ca a fost inselat.
nusicasiely spune:
dar in ceea ce priveste acest episod cu chestii comice,pot spune ca nu imi pareau dragute,chiar daca nu erau copiii mei.adica au fost cateva faze foarte periculoase.de exemplu era un copil de vreo un an si se dadea pe un calut-balansoar,si cand s-a dar mai tare,a cazut pe spate,unde era peretele,asa incat a venit cu spatele de spatarul de lemn,iar capul a ramas indoit cumva de perete,pentru ca peretele era foarte aproape.mie mi s-a parut socant.eu m-as fi speriat foarte tare.si nu,nu as fi considerat ca e ceva de ras in asta.plus ca nu a fost singura chestie.mai ales cea cu bebele de vreo 6 luni caruia ii scapa ceva pe cocosel de se indoaie de durere.asta e ceva de care sa rada toata lumea?
mistral spune:
quote:
Originally posted by nusicasiely
dar in ceea ce priveste acest episod cu chestii comice,pot spune ca nu imi pareau dragute,chiar daca nu erau copiii mei.adica au fost cateva faze foarte periculoase.de exemplu era un copil de vreo un an si se dadea pe un calut-balansoar,si cand s-a dar mai tare,a cazut pe spate,unde era peretele,asa incat a venit cu spatele de spatarul de lemn,iar capul a ramas indoit cumva de perete,pentru ca peretele era foarte aproape.mie mi s-a parut socant.eu m-as fi speriat foarte tare.si nu,nu as fi considerat ca e ceva de ras in asta.plus ca nu a fost singura chestie.mai ales cea cu bebele de vreo 6 luni caruia ii scapa ceva pe cocosel de se indoaie de durere.asta e ceva de care sa rada toata lumea?
cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole!
elenica lu' mamica
ce mi se pare mie mai grav e faptul ca, uneori, cei care filmeaza isi continua filmarea cateva secunde si dupa ce se intimpla aceste faze,nu alearga la copil sa vada daca a patit ceva.si nici mie nu-mi vine sa rad cand vad copiii lovindu-se.
dicirstea spune:
Eu cred ca "schimb de mame","tradati in dragoste","test de fidelitate" sunt aranjate. Cel putin la cea de pe prima, la inceputul difuzarii, chiar spun ca e o dramatizare!!!! De ce nimeni nu vede? Oricum, nu le poti spune "emisiuni" poate "tiganeli". Ciar si cea cu Nani (sau cam asa ceva) mi se pare trasa de par. Nu prea imi vine sa cred ca exista astfel de copii..
nusicasiely spune:
pai nu stiti ca acum vreo luna a fost la carcotasi o chestie:au aratat pe unu de la "tradati in dragoste"-cel inselat,in culise la "din dragoste"a doua zi