emisiuni tampite

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Pentru mine la aceasta categorie s-ar integra foarte bine "Big Brothers"!(si ar mai fi citeva dar astea nu se difuzeaza si in tzara!)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by dicirstea

Eu cred ca "schimb de mame","tradati in dragoste","test de fidelitate" sunt aranjate. Cel putin la cea de pe prima, la inceputul difuzarii, chiar spun ca e o dramatizare!!!! De ce nimeni nu vede? Oricum, nu le poti spune "emisiuni" poate "tiganeli". Ciar si cea cu Nani (sau cam asa ceva) mi se pare trasa de par. Nu prea imi vine sa cred ca exista astfel de copii..

ce mai conteaza ca sunt aranjate sau nu? Conteaza ca asta e imaginea noastra,conteaza ca au priza la public,din moment ce se difuzeaza in continuare,de unde rezulta cat de "dastepti" suntem noi,poporul roman......niste emisiuni de cultura.....le cauti cu lupa pe la TV

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Televiziunea nu face cultura, e pentru entertaining. Cultura nu face audiente. Exista cateva emisiuni culturale pe posturile publice.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Brenda, emisiunile astea nu au nimic de a face cu nivelul de cultura al unui popor. Tu crezi ca numai in Romania sunt emisiuni de-astea? Te invit sa urmaresti daca ai ocazia un episod-doua din talk-show lui Maury, in care isi supune invitatii la detectorul de minciuni sa dovedeasca ca nu si-au inselat partenera/ partenerul. Si cand se descopera ca a inselat, sa-l vezi pe cel (cea, in general) inselat/a aruncandu-se pe jos si facand istericale si fuge din studio... o emisiune penibila. Sau testele de sange in care cate una testeaza 5-6-10 barbati sa gaseasca tatal copilului ei si dupa ce jura pe ce are mai sfant ca numai cu un anume 'el' s-a culcat, testul dovedeste ca acel 'el' nu e tatal... si la fel, se arunca pe jos, se dau cu capul de pereti si se fac de tot rasul. Sau daca vrei una si mai "buna", urmareste Jerry Springer... Unde doua femei se bat pentru un barbat, dar zic, se BAT, fizic, dar mai intai se dezbraca si se bat in sanii si fundurile goale pe scena... Si reclama la emisiune: "Noi am castigat premiul de 'Cel mai prost show' ". Spune multe, nu-i asa?!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

quote:
Originally posted by Desiree2002

Brenda, emisiunile astea nu au nimic de a face cu nivelul de cultura al unui popor. Tu crezi ca numai in Romania sunt emisiuni de-astea? Te invit sa urmaresti daca ai ocazia un episod-doua din talk-show lui Maury, in care isi supune invitatii la detectorul de minciuni sa dovedeasca ca nu si-au inselat partenera/ partenerul. Si cand se descopera ca a inselat, sa-l vezi pe cel (cea, in general) inselat/a aruncandu-se pe jos si facand istericale si fuge din studio... o emisiune penibila. Sau testele de sange in care cate una testeaza 5-6-10 barbati sa gaseasca tatal copilului ei si dupa ce jura pe ce are mai sfant ca numai cu un anume 'el' s-a culcat, testul dovedeste ca acel 'el' nu e tatal... si la fel, se arunca pe jos, se dau cu capul de pereti si se fac de tot rasul. Sau daca vrei una si mai "buna", urmareste Jerry Springer... Unde doua femei se bat pentru un barbat, dar zic, se BAT, fizic, dar mai intai se dezbraca si se bat in sanii si fundurile goale pe scena... Si reclama la emisiune: "Noi am castigat premiul de 'Cel mai prost show' ". Spune multe, nu-i asa?!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

ei,na.nu-mi vine sa cred ca exista astfel de emisiuni.pai ,ale noastre sunt cuminti,pe langa ce povestesti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Eu nu suport sa ma uit la Nora pentru mama, Schimb de mame, Supernanny, Din dragoste BRE, si multe altele. Cred ca nu prea imi place sa ma uit la televizor, ati mai pomenit asa ceva?

YLARI

Mergi la inceput