Utrogestan cate saptamani???

Utrogestan cate saptamani??? | Autor: bb_yasmi

Link direct la acest mesaj

mamici sau viitoare mamici, voi pana in cate saptamani ati luat Utrogestan?? eu am inteles ac din sapt 14 il iau degeaba ca nu mai are nici un efect si ca normal trebuie luat doar in primul trimestru de sarcina.
astept un sfat de la burtici mai mare sau mamici!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

13+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ainia spune:

Eu am luat tot timpul, pana in ziua in care am nascut. Ba nu, cu o zi inainte ca mi se luase!!! 6 pe zi , intravaginal!!!
Sa ai un bebe sanatos, frumos, destept si norocos! Indiferent, fetita sau baietel! Sau.....poate sunt si fetita si baietel!

Lavinia
pozele mele Andrei (25.01.2001) Tea si Rares (12.07.2006)
franturi din viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Lavinia, multumesc frumos!! am un singur bebe in burtik!!

mie mi-a zis dr sa iau 3/zi din cauza ca ma duruse intr-o zi burta mai tare, dar cum akuma nu mai am treaba am trecut "eu singura" la 1/zi, sper sa fie bine!!

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BB mie de ieri de la control mi-a spus dna dr sa iau doar unul seara..inainte luam 2 /zi..si mi-a spus sa le opresc definitiv cand fac 17 saptamani....oricum sa-l intrebi totusi si pe dr tau pt ca el stie cel mai bine.

ROXANA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Mie mi-a spus dr. sa iau pana in luna a 7-a, intravaginal, 2 dim. si 2 seara. Plus alte pastilute, un intreg tratament pt. sustinerea sarcinii.

5+

Noi 2 singurei

[gravi5+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

eu am luat pana la 14 sapt, 4/zi.

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Depinde de problemele pe care le ai. Eu am luat pana in luna a 7 cate 9 pe zi intravaginal.
Sa ai un bebe sanatos si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Si eu am luat pana in luna a 7-a, 6/zi intravaginal.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Eu am luat pana in saptamana 38 cate 2 seara, intravaginal, si, desi luam cu neincredere, pentru ca citisem pe aici ca degeaba il mai iei dupa sapt 14, s-a dovedit ca am facut foarte bine, eu avand uter infantil, si-asa s-a marit destul de putin si-asa, baietelul meu nascandu-se scurtutz, dar, daca n-as fi luat, nici atat n-ar fi rezistat. Asa ca, daca dr. ti-a dat sa iei, o sti ea/el ceva, oricum, rau nu face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu nu am avut probleme majore, decat in sapt5/6 cateva zile de pete maro atunci am luat 6/zi Utrogestan (numai cateva zile, apoi am trecut la 3/zi ) , apoi in sapt 12 o zi de dureri de burta, exact cand am mers la control si atunci a zis sa continui cu 3/zi pana merg din nou la el. eu ma simt f bine asa ca am rarit la 1/zi. sper sa nu fi facut vreo prostie!!

va multumesc de raspunsuri!!

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Si eu am sangerat maroniu, cateva pete, la fel ca tine. Acum nu stiu daca e adevarat sau nu, dar se zice ca ar fi baietzel daca patesti asa, la mine s-a nimerit. Oricum, urmeaza sa mergi la control, asa ca mult succes, si vezi tu cum se prezinta situatia

Mergi la inceput