Mamici de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan
...

otilia, ce faci?

...

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Pai cum Aylin noi nu primim ... ... in rest facem cat se poate de bine cu orez , morcovi , carne pui fiarta si paine prajita de aproape 8 zile de zice tati ca bebe o sa fie ...

Otiliainceput 27+Laurentiu

Mergi la inceput

Lia maine e ziua cea mare .... totul depinde de rezultatele analizelor de maine dimineata si sper din tot sufletul sa fie OK ... Deci fetelor faza cu tinutul pumnilor se poate repeta ca tare am avea nevoie ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by otim

Lia maine e ziua cea mare .... totul depinde de rezultatele analizelor de maine dimineata si sper din tot sufletul sa fie OK ... Deci fetelor faza cu tinutul pumnilor se poate repeta ca tare am avea nevoie ....

Nici o grija, Otilia! Esti pe maini bune!

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

cristina_ana parerea mea este sa ai incredere in Doamne Doamne si o sa ai un bebe frumos si sanatos , incearca sa nu te mai gandesti la lucruri negative , asta incerc sa fac si eu si crede-ma ca am un morcooooovvv undeva .....

Anya - chiar nu stii cumva si un medic pediatru din Timisoara ??? Noi suntem in cautare si ne-ar prinde bine cateva sugestii ...

Multumim Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata
Nu stiu ce se intampla cu mine, dar seara la culcare nu pot adormi decat pe la ore de alea "imposibile" pt mine altadata (adica 12-1) si dimineata ma trezesc pe la 7. Si nici la amiaza nu mai dorm. Hihi, daca ati vedea ce ochi mici si carpiti am

Karligutza am focos o mami super (las' ca stiu eu ca ai sa fii o mamica beton ) si felicitari pt "avansare" Hai ca nu mai e mult pana cand ne vedem printesicile

Oti si tinem pumnii sa fie bine.

Madalina hehe, da' de ce ti-a trebuit asa mult sa ne scrii, mami draga? Hai ca suntem nerabdatoare sa stim mai multe despre tine si bebelina Maria

Brazuca, Nikole mai am si eu stari de astea de ameteala, acum mai slabute. Eu aveam asa cum spuneti voi inainte de sarcina si ma tineau toata ziua. Tare aiurea mai erau

Cristina stai cumintica acolea, ca totul va fi bine si sa nu te mai auzim cu idei de alea cu nasterea prematura ca venim la tine cu , ai inteles? Suntem alaturi de tine si daca tot zici ca vei sta mai mult pe forum, nu putem decat sa ne bucuram, nu?

Deni sper ca nu e molipsitoare harnicia ta , ca nu de alta, dar nu vreau sa patesc ca tine sau sa ma trezesc iar cu contractiile pe cap Hiii si ce soacra vrednica ai

Vad ca imi recapat o bucatica de creier ca am tinut minte tot ce voiam sa spun Hai ca ma duc sa-mi cumpar laptic, ca nu am cu ce papa cerealele mele delicioase

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

Mergi la inceput

Lavinia, pofta buna! Si felicitari pentru cele 30 de saptamani incheiate! Eu acum le vad si acum te , daca-s mai de demult... raman datoare!

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata!

Oana din Iasi, succes, sa iti mearga mai bine.
Aylin, Otilia.
Simo, Anto, va faceti de cap? Dati un semn zilnic ca sinteti bine.

Azi avem simulare de incendiu in cladire. Oare ma pun sa alerg pe scari? Nu de alta, dar lucrez la etajul 10.

Nu stiu cind sa ma apuc de spalat hainutele si jucariile pentru bebe mic, dar cred ca astept sa o mut pe Miruna din camera de bebe.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Neata

Karligutza am focos o mami super (las' ca stiu eu ca ai sa fii o mamica beton ) si felicitari pt "avansare" Hai ca nu mai e mult pana cand ne vedem printesicile

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 30+

ihi multam! si tu la fel!

si buna dimineata de la o ametita proaspata! si eu am ametit azi (uitai ca si ieri ametisem cand m-am dat jos din pat dimineata...) si cand mi-am luat tensiunea:

9 cu 3 ?????

oare chiar tre sa beau cafea? mi-a zis mie o moasa ca la tensiune prea mica sa mai servesc si eu o cafeluta ca sa nu ma ametesc de tot... insa mie de la cafea imi sosesc niste dureri de cap, de numa' numa'.... si tot ea a zis: baga si un calciu pe langa, caci de aceea ma doare capul, ca imi papa tot calciul cafeluta! dar pot eu sa imi administrez asa de la mine putere toate sfaturile astea? hai ca de-o cafea nu mor, dar .... daca se repetir?

eu NU vreau CAFEAAAAAA!!!!!

azi am si o zi mai plina, manichiura, coafura (acasa nu la saloane de data asta...) plec in oras cu treaba, tre' sa fac si ceva papa... deci cam am treburi si o sa stau mult in picioare si iar o sa ma doara burtica de prea mult stat in picioare

karligutza, sapt.32 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Hai, mai karligutzo, o guritza mica de cafea n-a ucis pe nimeni. Iar daca iti faci probleme pentru bebelina, cred ca nici ei nu-i va provoca vreo "indispozitie". E mai bine sa fii asa, ametita si aeriana, cu cate ti-ai propus azi sa faci?

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Fetelor mai pe romaneste am pus-o Am inceput sa am niste dureri pe coapsa dreapta (care uneori coboara mai jos pe picior) de abia mai pot sa ma misc Eu am mai avut probleme cu mijlocul si cu ceva timp inainte de sarcina dar acum a revenit problema Din cate am inteles eu este posibil ca astfel de dureri sa apara din cauza uterului marit si a lui bebe care apasa pe diferiti nervi Voi va confruntati cu astfel de probleme? Cele care sunteti la a doua sarcina si a-ti trecut prin astfel de dureri la prima sarcina dupa ce a-ti nascut v-ati revenit?
Sper sa ma mai lase pt ca altfel o sa fie destul de dificil in utlimul trimestru cand o sa mai iau si in greutate Oricum important este sa fie bebe sanatos nu??

26+

Mergi la inceput