Mamici de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Neata!
M-ati facut si pe mine curioasa cu Grey's Anatomy. Am vazut aseara primul episod si mi-a placut. Prison Breack l-am vazut mai de mult si mi-a placut la nebunie.
Karligutza si eu am tensiunea mica 9 cu 6, dar eu ma simt foarte bine. Mi-a zis medicul de familie sa beau cafea si multe lichide. Eu nici inainte de sarcina si cu atat mai mult acum nu am baut cafea, dar mai beau cate un 3 in 1 cu mult lapte. Incearca si tu poate te ajuta.
Karligutza si Jadi imi dati si mie mai multe info despre gimnastica de la Giulesti?

Andreea saptamana 31 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Anculici, sper sa-ti treaca durerile repede; daca nu, poate mergi si la medic sa vorbesti cu el.

Azi am fost primul client de la Spring, aveau casa inchisa cu cheie, dar m-am uitat asa de fioros ca mi-au dat sa maninc fara bon, noroc ca aveam bani potriviti.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si io aici!!!

am citit, dar ..... nu mai stiu nimic din ce vroiam sa zic.

dar, sa incercam:

otim, multe uri. cum sa nu te pup si iubesc eu taman pe tine? -uri cate nu poti duce de la mine!!!!! si asteptam rezultatele analizelor!

anya, multumim pentru lamuriri

anto, nu mai zici nimic? esti bine? ce mai fac contractiile?

cristina, cumintica si cu antispastice, si ajungi la 38 de nici n-o sa iti vina sa crezi!

mai revin pe parcurs cu ce mai e de adaugat!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Anculici, sper sa-ti treaca durerile repede; daca nu, poate mergi si la medic sa vorbesti cu el.

Azi am fost primul client de la Spring, aveau casa inchisa cu cheie, dar m-am uitat asa de fioros ca mi-au dat sa maninc fara bon, noroc ca aveam bani potriviti.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

ioana, m-ai omorat

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mami Lia o sa beau un pic, n-am ce face... tre sa ridic tensiunea un pic... e prea mica!

mami Andreea e ok 9 cu 6, si eu aveam 10 cu 6... 9 cu 6.... dar 9 cu 3 ????? o sa beau si eu cum am zis un pic de cafea si sper sa ma tina pe picioare! Apropo, maine la 10 avem gimnastica, si tre' sa ma duc ca doar nu o sa stau acasa lesinata! Daca esti hotarata ca vrei sa mergi si tu in Giulesti la gimnastica trimite-mi un PM ca sa iti dau detalii!

karligutza, sapt.32 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

Bine v-am regasit! Eu am mai scris pe forum la inceputul sarcinii dar apoi m-am multumit doar sa citesc din cand in cand. De fiecare data cand intru si vad ca toata lumea are cam aceleasi senzatii ca si mine ma linistesc, asa ca va multumesc ca le impartasiti!

Ati putea sa-mi spunei va rog unde mergeti la gimnastica in Bucuresti si cum e? Va place, e eficient, cat costa, care e programul? Dar Lamaze cand se incepe?

Eu sunt deja in lista dar nu e adugat caruciorul roz (poate stie cineva si ma ajuta sa-l pun).
Madalina 26+ si Maria
UM: 04.11.2006 DPN: 11.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza fetele....nu pea mai e neatza dar merge....

karligutza eu ash da orice sa beau o cafea dar nu ma lasa bebe o cafelutza nu ti.ar face rau :) sau cum au zis fetele un 3 in 1:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bagati repede o cafea si la mine!

Intretimp schimb capitolul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Anculici, fugutza la doctor daca te deranjeaza asa rau! Si eu am coloana cam damblagita (de, adolescenta care a citit mult si n-a facut sport) si mi-a zis dr. ca o sa am dureri de spate. "Noroc" de contractii, ca stau mai mult in pat si-mi nu-mi suprasolicit coloana!

Ioana, ma bucur ca ti-a priit masa! Ce-a fost - mic-dejun, gustare?

Fetili, tineti-ma careva de vorba, ca la noi e asa un soare si-o caldura si-o frumusete afara, de ma preling pe balcon in jos! As iesi macar jumatate de ora, dar stiu ca maine merg la gine mai pe seara, joi ies iarasi pentru dozarile de anticorpi si pentru alte analize... Mi-e sa nu patesc ca acum 2 saptamani, cand ma simteam mai bine si-am iesit si eu din casa vreo 2 zile la rand. M-am distrat dupa aceea cu niste contractii de toata frumusetea!

Lia S28 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

fac eu una proaspata acum... e buna rau, ca stiu sa fac, dar nu pt.mine

karligutza, sapt.32 si printesa din burtica

Mergi la inceput