Mamici de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mai fetelor, m-ati innebunit cu Grey's Anatomy! In seara asta i-am facut sotului program - sa-mi faca si mie rost de cateva episoade. Mi-am tot propus sa-l vad la Tv, dar nu stiu se intampla, totdeauna uit. Maine sper sa putem schimba impresii!

Lavinia, ma bucur ca ti-e burtica in regula. A mea s-a facut cat un pepene dolofan Deja ma simt cu burta la gura (stiti voi vorba aia din popor). Ma intreb ce-o fi prin luna a IX-a! Si cand imi aduc aminte ce nerabdatoare eram pe la trei luni sa am si eu ditamai burtoiul, si ce ma mai imbracam in bluze mulate, mai, mai s-o vedea ceva si la mine. Uite acum... Ma uit pe fotografiile din decembrie si nu-mi vine sa cred ca eram asa de slaba!

Lasa ca m-a complimentat azi frumos o colega de facultate cu care nu ma vazusem de mult. Imi lauda ea burtica, imi spune ca nu m-am ingrasat prea mult si la urma imi tranteste un "ei, lasa, ca tot se mai cunosc unele dintre formele tale de demult!" Noroc ca-i fata buna si-am iertat-o!

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Am venit si eu de la doctor, cu vesti nici prea bune nici prea rele. Vestea buna e ca am colul inchis, dar aia rea e ca are lungimea de 22 mm.(adica destul de scurt spre foarte scurt). Ca urmare, repaus la pat cit mai mult, serviciul exclus, si medicamente (no-spa, scobutil si gynipral). Am incercat sa il intreb de injectia aia de care va spuneam care maturizeaza plamanii unui bebe prematur, dar nici nu a vrut sa stea de vorba cu mine despre acest subiect. A zis ca eu o sa ajung pana in luna a noua, asa ca sa nu ma mai gandesc la prostii. M-am cam enervat ca am vazut ca incearca sa ma abureasca (de parca eu n-as stii ce inseamna col de 22 mm si contractii ca ale mele!!!). Acum telul meu e sa ajung macar pana la 32 saptamani, si pe urma mai vedem. In rest bebe e bine, are 1200 grame, dar am uitat sa il intreb cum e pozitionat. Data viitoare!
Asa ca fetelor, saptamanile astea bag Prison break si Grey's Anatomy la greu!!! Si bineinteles, forum DC!

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Anya20

aylin, cu siguranta ca statul cu capul in jos nu afecteaza bebelusul in nici un fel. in mod normal el se intoarce definitiv in jurul varstei de 28 de saptamani. dupa aceasta varsta sunt slabe sanse sa se rasuceasca cu capul in jos, daca nu a facut-o, pentru ca nu prea mai are loc. dar s-au mai vazut cazuri. ei, iti dai seama ca n-ar putea fi o problema, atata vreme cat milioane de copii stau numai cu capul in jos timp de mai bine de 10 saptamani .

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Multumim pentru lamuriri! Incepand de maine dimineata, cand intram oficial in S28, incep sa fac instructajul cu bebelina, sa caute sudul (daca nu l-o fi gasit deja!)

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andicu

Simona 26+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu stiu de ce, dar azi am avut niste ameteli teribile, desi am mancat, si tensiunea a fost ok. Nu inteleg care ar fi motivul. A mai patit cineva asa ceva? Stau in pat intinsa si simt cum se invarte camera cu mine.

28+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara fetelor!

Am ajuns cu leptocul in pat nu de alta dar nu au platit frnizorul meu de net pe cei de la rds si atunci nu avem net pe nici o locatie. Asa ca dialup scrie pe mine si cel mai aproape loc de gasit fir de telefon e in pat .

Nu am avut timp sa intru de la servici, am tras sa termin niste lucrari si am zis ca fac si dreg in seara asta daca ma voi simti bine. Ieri am cam exagerat, am frecat, curatat si smotruit toata casa astfel incat am culcat copilul si nu stiam cum sa fac sa ma dau jos din patul lui, eram intepenita de spate. Si nu exagerez cand spun intepenita, nu puteam sa ma intorc, sa ma ridic si nici picioarele nu le puteam misca, urata senzatie. Intr-un final dar cred ca dupa circa 30 de minute in care imi amortise tot corpul am reusit sa ma dau jos din pat si sa plec in camera la mine unde am patit la fel. Peste noapte am sculat sotul de fiecare data cand vroiam sa ma intorc singura nu am reusit. Dimineata dupa odihna (si m-am culcat dupa ora 1 si jumate noaptea), m-am simtit mai bine si nici la servici nu am patit nimic. Vad ca acum sunt bine dar am fost un pic de panicata!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Am salvat mesajul ca nu se stie cand dispare .
Dupa cum ziceam imi este mai bine si am plecat si la o ora rezonabila acasa, adica 18, nu conteaza ca era asa de aglomerat in oras incat am ajuns dupa 19. Acum ma indemn sa ma culc mai devreme, ce nu terminasem de facut aseara , a facut soacra mea de dimineata asa incat am stolul de pasari inchis in colivie, hranit si linistit .

Cristina daca stiam ca esti asa de deprimata intram sa te zapacesc azi, incearca sa fii mai optimista, si eu zic ca Alina si ca dr ta ca ajungi la termen! Acum daca tu vrei sa ne contrazici, cum vrei sa ne luptam? In ciorapi sa ne mirosim? Nu de alta dar am stat in pantofii sport vechi de 3 ani si purtati intens si la prima sarcina, asa ca nu te sfatuiesc . Nu mai gasesc altii ca ei, sunt marimea 39 dar bat spre 40!

Mai vrea cineva sa ne luptam?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Am si ceva poze dar voi incerca sa le pun maine de la servici ca pe dial-up dureaza! Haidi pa si noapte buna!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Cand va aud: colul scurt, colul inchis... etc.
Pe mine nu mai m-a pus pe masa aia ginecologica de la primul consult, cand bebe avea 6 saptamani! La toate consultatiile doar "stam de vorba" si asistenta imi ia tensiunea: eu ii povestesc ca mi-e bine, cate kg am mai luat, el imi da sa mai fac analize, triplu teste, amniocenteze... etc. Sunt destul de frustrata pe tema asta! Basca ca am mai si auzit, neconfirmat de el inca da'l trag eu de maneca la consultatia urmatoare, ca va fi in concediu la DPNul meu.
Noroc ca-l stiu de la prima nastere si stiu ca nu te lasa balta, ca altfel mai ca l-as lasa eu balta si mi-as cauta alt medic!

Felicitari fetelor care au schimbat saptamana si unele chiar luna!

Contractii mai am si eu, dar cred ca in limite normale.

kg am pus vreo 5 si ma declar multumita, desi stiu ca o sa mai pun ceva de-acum incolo.

Pt ameteli (nu mai retin cine zicea ca avusese ameteli, desi tensiunea era OK) - lichide multe, pe cat posibil apa plata.

Eu ma chinui cu o tuse care ma zdruncina, la propriu, de vreo 2-3 zile! Noaptea ma trezesc si trebuie sa ma ridic in fund ca sa tusesc, ca altfel parca simt ca iese bebe prin buric de atata efort. Ca sa nu mai zic ca ma trece si pipi de tuse! Dar ma fac eu bine

Sanatate! Noapte buna!

Anca, mami de Roxana, 26.08.2005 si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Jadi, te-am asteptat toata ziua!!! Stiam eu ca tu ai sa ma faci sa zambesc!!!! Hai ca nu mai zic nimic de nastere prematura. Mi-am luat-o si de la doctor, asa ca ma potolesc. (pe ziua de azi)
Va mai scriu maine, ca acum m-am intins in pat si mi-e cam greu sa scriu din pozitia intinsa pe o parte.

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput