Mamici de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by siminoc

Acu' nu stiu daca in situatia ta, care e mai delicata, se recomanda sa aplici metoda cu statul pe scaun. Poate ar fi bine sa vorbesti cu dr. intai despre toate astea.

Simona+31 mamica de Miruna

poze cu burtica si fara

Ideea e sa nu mai stau in pat in pozitia sezlong, ca in ultima vreme numa asa ma "montez" la TV. O sa ma intorc de acum pe stanga, oricum cica asa se oxigeneaza si pruncul cel mai bine.

V-am povestit ca asta mica e clasa muncitoare? De vreo luna si ceva sunt atenta la programul ei si sa vedeti cum merge treaba. Sambata si duminica doarme pe rupte, zici ca-i dusa de acasa, trebuie sa stau cu mana pe burta si cu ochii pe ceas, sa prind asa, cand si cand cate o miscare. Cum vine luni dimineata, cum incepe sa tropaie la greu! S-a dus visul meu s-o vad intelectuala!

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Lia, poti sa interpretezi si altfel programu'. E o persoana care stie sa-si fixeze deja prioritatile. Munceste pe rupte in timpu' saptamanii si se relaxeaza in week-end. Deja este de admirat copilul tau. Poti s-o dai exemplu de pe acu'.

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, pe mine dr nu ma intreaba cum stau cu kg, face parte din categoria dr ne-obsedati de kg. In schimb imi ia tensiunea de fiecare data.
Ca tot vorbeam de tensiune, Andra, ce mai faci?

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ai dreptate, Simona, imi trebuie ceva sa ma inveseleasca. La serviciu era bine, ca mereu ma faceau colegii sa rid, dar acum sunt singura acasa. Eu oricum sunt mai panicoasa din fire, mereu pun raul inainte. De maine ma apuc si de comedii, dar azi pana nu vin de la doctor nu mai imi arde de nimic!
Hai, ca nu vreau sa va indispun si pe voi cu starea mea. Poate totusi apare Jadi si mai inveseleste atmosfera! Pana atunci ma duc sa citesc la "poznasi"!!!!!!

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

cristina_ana, mi-a sarit in ochi postarea ta. eu am avut burta tare frecvent sarcina trecuta si am nascut dupa termen. am luat gynipral de la 24 saptamani pana la 37.
in legatura cu surfactantul...se face la nounascutii prematuri, dupa nastere, atunci cand se considera ca este cazul. la mama, pentru maturarea pulmonara a bebelusului (in cazul in care se prevede o nastere prematura), se face cortizon injectabil cu 1-2 zile inainte de nastere, daca este posibil. medicul tau stie cu siguranta mai bine daca este cazul sa-ti faca sau nu.
si pe mine ma doare tare burta si am contractii mult mai frecvente noaptea sau cand stau culcata. dar deocamdata nu iau nimic. cred ca sarcina trecuta m-a calit.

daca mai ai intrebari, poti sa-mi trimiti un pm.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

"Poznasii" sunt un inceput f bun, Cristina.
Nici dr. mea gine nu e obsedata de kg. Ar avea cu ce sa ma streseze.
Mi-a spus si ea si cea de familie ca mie imi va fi mai greu dupa. Va fi o lupta. Eu retin si apa, destul de multa. Am niste picioare ca niste painite. Iar celulita va ajunge la unghiile de la picioare pana la final. Bebelina fiind bine, chiar nu-mi pasa prea tare.
Initial, in primele luni de sarcina zbarnaiam sa fac gimnastica Pilates. Da' mi-a trecut. Prefer sa merg pe jos cat mai mult, ca asta stiu sigur ca-mi prieste. Faceam si inaite de sarcina asa ceva. Gimnastica de orice fel n-am mai facut de vreun an juma'. Si am considerat ca mai bine aman pana dupa nastere.

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

fetelor, va pup!
mai stam la ciorovait maine! mi se termina programu' si tr sa ma car!
ar fi suspect sa fac ore suplimentare acum, cu ditamai burta, dupa ce am cerut program de sase ore.

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Sunteti fantastice.
Aseara m-am uitat la o comedie - nu am mai ras asa de tare de foarte mult timp .Si acum cand citesc ma faceti sa rad copios cu 'celulita pana la unghii'''Atunci eu o sa am vergeturi pana la gat....
O prietena a nascut luna trecuta si bineinteles ca am interogat-o bine. Una din informatiile intiparite in cap a fost ca ea crede ca i s-a rupt apa (35 saptamani) dupa o 'partida' de ras zdravan. Oare e posibil?????? Adevarul e ca ea radea sanatos ....cu lacrimi de nu o mai opreai.

Dana S30 cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

quote:
Originally posted by liadorian

quote:
Originally posted by siminoc

Acu' nu stiu daca in situatia ta, care e mai delicata, se recomanda sa aplici metoda cu statul pe scaun. Poate ar fi bine sa vorbesti cu dr. intai despre toate astea.

poze cu burtica si fara

Ideea e sa nu mai stau in pat in pozitia sezlong, ca in ultima vreme numa asa ma "montez" la TV. O sa ma intorc de acum pe stanga, oricum cica asa se oxigeneaza si pruncul cel mai bine.

V-am povestit ca asta mica e clasa muncitoare? De vreo luna si ceva sunt atenta la programul ei si sa vedeti cum merge treaba. Sambata si duminica doarme pe rupte, zici ca-i dusa de acasa, trebuie sa stau cu mana pe burta si cu ochii pe ceas, sa prind asa, cand si cand cate o miscare. Cum vine luni dimineata, cum incepe sa tropaie la greu! S-a dus visul meu s-o vad intelectuala!

Lia S27 Miruna Demetra

Lia ! ai fost tare la faza asta! macar de te-ar lasa linistita in we dupa ce nasti!
Si eu sunt relaxata ca noaptea ma lasa sa dorm. E tare finut baiatul meu!

Am si eu o intrebare : cateodata ma doare spatele asa rau cand stau intinsa , incat numai in pozitia pe spate ma mai linisteste. Eu stiu ca in perioada asta tebuie sa dormim pe o parte, dar daca stau cocotata pe 2 perne mari si un puisor, e mai ok? ca eu chiar nu pot fara sa stau si cu fata in sus!

La mine bebe e cu capul in jos de la 28 sapt. , cred ca de-aia nici nu am probleme de respiratie, dar am inteles ca se poate intoarce si pana la 37-38 sapt.
Fetelor cu contractii, sper sa vi se calmeze burticile si sa stea bebeii linistiti pana la termen!
Diana(Arhdy) , sanatate multa!

Andicu 30+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anya, merci mult de tot pentru informatii. Chiar nu stiam ca surfactantul asta se face doar la bebe.(sper sa nu fie cazul la nici una dintre noi!!!). Oricum, diseara il intreb pe doctor si vedem ce e de facut!
Tocmai am dat o tura pe la poznasi si am citit toate perlele lui Luca al Alinei023. Asa de bine m-am distrat!!!!! Vi le recomand, sunt tari rau de tot!!!!

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput